Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο σπιτι μου έχουμε να τηγανίσουμε .... μπορει και 1 χρονο. Ότι τηγανιτο εχω φάει είναι απέξω. 

ελα ρε DD και προτιμας την βαλβολινη απο το σπιτικο τηγανισμα? σε ειχα για πιο φιτ! :D

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καλα η αληθεια είναι ότι καλυτερα να τηγανισεις μονος σου σπιτι όταν είναι παρα να φας τα πετρελαια απεξω αλλα εντάξει ρε φιλε αμα βγεις ένα βραδυ να πιειτε κρασάκι και παιξουν και μεζεδάκια (ή την άλλη φορα που πηγαμε μετα τη δουλεια για ψαράκι και ουζάκι) ε δεν θα γινεις ο σπασίκλας της παρέας. Ουτε θα ψάχνεις τις θερμιδες.

λιγα καταστήματα θα προσέξουν τον πελάτη εξω .... μερικα μαγαζια (όπως θα εχετε δει και από τις εκπομπες του Μποτρινι είναι για κλεισιμο απευθειας) τα δουλευουν άσχετοι.

Εχω βρει εδώ μια πολύ γαματη ταβερνα που μεσα μαγειρευει μια Μικρασιάτισσα. Μου ειχε φερει την άλλη φορα που πηγα μακαρονια με μπιφτεκι (διπλασιες ποσοτητες) 6.5 ευρώ το πιάτο και σπιτικο ωραιο φαγητο. Θέλει ψάξιμο.

Δημοσ.

Δοκίμασα σήμερα τελικά squat και έκανα 3 set μονο με τη μπαρα κυρίως για την τεχνική. Απ ότι μου ειπαν και ο γυμναστής και ενα φιλαράκι μια χαρά ήταν η τεχνική οπότε από την επομενη φορά θα δοκιμάσω και με λίγα κιλά πάνω.

Να ρωτήσω τα front squat τι διαφορά έχουν από τα κανονικά? Κανεις ή το ενα ή το άλλο ή και τα 2?

Δημοσ.

Διάβαζα ένα ωραίο άρθρο για το τι σημαίνει "είμαι ικανοποιημένος από την προπόνηση". Αλήθεια, πώς την ορίζετε εσείς;

Εγω   δεν ειμαι ποτε ικανοποιημενος απο την προπονηση διοτι ποτε δεν δινω το 100% , δεν εχει νοημα .Το 100% το δινω αλλου που χρειαζεται πραγματικα να τα δωσεις ολα και εχει αποτελεσμα .

Αν στο gym  καθε φορα που πηγαινα εδινα το 100% τωρα θα ειχα διαλυσει :P

Aρα δεν αισθανομαι ποτε ικανοποιημενος απο την προπονηση .

• Like 4
Δημοσ.

Ικανοποιημένος από την προπόνηση είμαι όταν δεν βαριέμαι / δεν χασμουριέμαι στην μέση. Συνήθως συμβαίνει σε μέρα squat. 

Όσο πιο πολύ καιρό ασχολείσαι τόσο μειώνονται οι προσδοκίες :D

• Like 3
Δημοσ.

Όσο πιο πολύ καιρό ασχολείσαι τόσο μειώνονται οι προσδοκίες :D

Wheymen

Μετα απο 3 χρονια,οταν βλεπω τον εαυτο μου στον καθρευτη εκπλήσσομαι οταν βλεπω μια μικρη αλλαγη.

Χωρις να σημαινει πως φτανω το όριο μου,αλλα πανε τα noob gains

• Like 2
Δημοσ.

welcome back my dear !!! καλή επάνοδο σε όλους τους τομείς. δεν απολύθηκες ακόμα ε;

Μερσί. Όχι, σε κανά μήνα απολύομαι. 

Δημοσ.

Παιδιά τι γνώμη έχετε για τις πρωτείνες της myprotein;

Groundhog Day.

Κάνε ένα search στο thread. Μόνο τις τελευταίες δύο βδομάδες έχουν γίνει αρκετά posts για αυτές

• Like 1
Δημοσ.

Διάβαζα ένα ωραίο άρθρο για το τι σημαίνει "είμαι ικανοποιημένος από την προπόνηση". Αλήθεια, πώς την ορίζετε εσείς;

Ικανοποιημενος δεν θα ειμαι ποτε. Αλλα ειμαι πολυ ικανοποιημενος που συνεχιζω να το κανω εχω δεν εχω ορεξη, γουσταρω δεν γουσταρω, πειναω δεν πειναω και τα σχετικα που πανε παρεα. Αλλα θα θελα γενικα ενα χαπι να ειχα καθε μερα την ιδια ορεξη οπως την 1η βδομαδα που γυρισα απο διακοπες/ξεκουραση/φαι, φαση δεν ηθελα να φυγω ποτε απτο gym. Αλλα να μου πεις ετσι ειναι και οχι μονο για το gym, it's never enough. Οποτε τι μενει στο τελος ? Να συνεχιζεις no matter what, να δινεις οτι εχεις καθε μερα ειτε πολυ ειτε λιγο και να μην αφηνεις regrets πισω και τυψεις για το οτι δεν εδωσα οτι μπορουσα σημερα. Για μενα ισχυει σε πολλα πραγματα αυτο και η προπονηση ειναι ενα απο αυτα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...