Mau/Maus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εχετε κανει μπαχαλο τις εννοιες αποκατασταση σε μυικη ομαδα, μυικο συστημα, νευρικο συστημα κ.ο.ε Εχετε μετατρεψει το νημα σε ρινγκ. Καθιστε φρονημα ή πατε στην αυλη να τα πειτε ακα π.μ. Έλα ντε Άντε πες μας ρε Δήμητρα για την μυική αποκατάσταση για το μυικό σύστημα κτλ να μαθαίνουμε και μεις πέντε πράγματα που δεν ξέρουμε Μετά θα πάω να κάνω μαθήματα ορειβασίας στον Φώτη εγώ που έχω ανέβει μέχρι το Φιλοπάππου Α ρε νετ αθάνατο.. 1
παπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Από γεύση γαμανε, από ιχνοστοιχεία (ή όπως λέγεται) πως είναι;
alex_000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 είναι σαν τρως 2-3 brownie από ζαχαροπλαστείο και να τα συνοδεύεις με ένα ποτήρι νερό + scoop πρωτεΐνης. εξαρτάται τι στόχους έχεις. Έχει τα ίδια αποτελέσματα όσο ένα γλυκό με την διαφορά ότι έχει κι λίγο πρωτεΐνη μέσα. 5
Demetra_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Για μένα ότι περιέχει ζάχαρη τρώει Χ, για άλλους όμως δεν ισχύει αυτό. Πρέπει να δεις τι ταιριάζει σε σένα και στο σώμα σου.
deker Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Για μένα ότι περιέχει ζάχαρη τρώει Χ, για άλλους όμως δεν ισχύει αυτό. Πρέπει να δεις τι ταιριάζει σε σένα και στο σώμα σου. Tι ακριβώς εννοείς με το παραπάνω; Ορισμένα απ' τα λαχανικά που υποθέτω πως θα καταναλώνεις, περιέχουν αρκετή "ζαχαρούλα" εκ του φυσικού τους.
Demetra_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Tι ακριβώς εννοείς με το παραπάνω; Ορισμένα απ' τα λαχανικά που υποθέτω πως θα καταναλώνεις, περιέχουν αρκετή "ζαχαρούλα" εκ του φυσικού τους. μίλησα για ζάχαρη, όχι για φρουκτόζη ... αλλά ακόμα και στη φρουκτόζη εγώ κινούμαι με φειδώ
Toxo <3 lover Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Η Δήμητρα μιλάει για added sugar, τη λευκή κοινή και ό,τι τύπου σιρόπι γλυκόζης κλπ μπαίνει ως πρόσθετο και είναι ένα άλλο όνομα της ζάχαρης. ΥΓ: Δε νομίζω γλυκό ζαχαροπλαστείου στα 100γρ να περιέχει 7 ζάχαρης. Πολύ δύσκολα...
παπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Και από μένα η ζάχαρη τρώει χ. Αλλά μιλάμε για προϊόντα που έχουν 10-20-30++ στα 100 (που δεν είναι λίγα) Απλά ψάχνω κάτι που τρώγεται στα μπαμ για την δουλειά και τα πρωινά. Κάτι υψηλό σε θερμίδες αλλά όχι ζάχαρη.
gon1332 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μάους Μάους να προτείνω άσκηση; Push ups στο blender (δικιά μου ονομασία) Υλικά: Μπάλα μπάσκετ Το σώμα σας Εκτέλεση: Ακουμπάμε τη μπάλα στο πάτωμα. Πέφτουμε σε θέση push ups με τη μπάλα να είναι ανάμεσα στα χέρια μας. Ακουμπάμε τα δύο μας χέρια πάνω στη μπάλα, όπως στα diamond push ups (ή "τριγωνάκι"). Εκτελούμε push ups. Ρυθμός: Συνιστώ (όπως κάνω σε όλες μου τις ασκήσεις) η κίνηση (θετικό/αρνητικό) να γίνεται ελεγχόμενα με ένα κράτημα 1-2 δευτερολέπτων στο κατώτερο σημείο. Σχόλια: Στην ουσία είναι push ups αλλά σε κάτι ασταθές. Δουλεύει όλο το χέρι και άλλα σαν τρελά για να κρατήσουν τον ασκούμενο σε ισορροπία. Η μπάλα μπάσκετ μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλες ασκήσεις push ups, όπως τα κανονικά (με δύο μπάλες), τα elevated push ups ή τα pike push ups. Η φαντασία είναι το όριο. Diamond push ups μπορώ να βγάλω 25+. Έβαλα και μία μπάλα σήμερα στο τέλος της προπόνησης. Βγήκαν 10 επαναλήψεις καλές με πολύ ζόρι στις 2 τελευταίες. 5
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Diamond push ups on ball τη λέω εγω. Πολύ δυνατή ασκηση, την κάνω οχι τοςο για τους τρικεφαλους αλλα για τους καρπούς. Κάπου στις 15-16 επαναλήψεις είμαι τώρα αλλα με τα πόδια ανοιχτά. Εντελώς ενωμένα, ωςτε να γίνει ακόμη πιο δύσκολη, είμαι στις 7-8. Άλλη μια πολύ καλη παραλλαγή που αυξάνει το time under tension: ετοιμαζόμαστε για κλαςςικη θέση κάμψης και τοποθετούμε απο 1 βαράκι (´η οποιοδήποτε αλλο αντικείμενο) ακριβώς διπλα στο καθε χέρι, απο την έξω μεριά. Εκτελούμε την κάμψη και οταν ανέβουμε περνάμε τα χέρια πάνω απο τα βαράκια ωςτε να έρθουν σε ανοιχτή θέση (wide grip). Εκτελούμε κάμψη και μόλις ανέβουμε ξανά τα χέρια εντός και πάλι απο την αρχή. Και από μένα η ζάχαρη τρώει χ. Αλλά μιλάμε για προϊόντα που έχουν 10-20-30++ στα 100 (που δεν είναι λίγα) Απλά ψάχνω κάτι που τρώγεται στα μπαμ για την δουλειά και τα πρωινά. Κάτι υψηλό σε θερμίδες αλλά όχι ζάχαρη. Γιαουρτι με ξηρούς καρπούς. 2
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 ----------- Φωτάρα θα έχεις να λες στα εγγόνια σου και δεν θα σε πιστεύουν. Σε ζηλεύω ρε( με την καλή ένοια) χαχα κατσε να κανω παιδια πρωτα και βλεπουμε για εγγονια. Προς το παρον αυτο που σκεφτομαι συνεχεια ειναι οι διακοπες/canyoning στην Σαμοθρακη και τι πακετο θα φαω μεχρι τοτε με κατι 10ωρα 12ωρα στην δουλεια που οριακα προλαβαινω να πηγαινω gym kai να τρωω τα γευματα που πρεπει . Επισης αυτο που παθαινω εγω ειναι λιγο βλακεια πλακωνομαι ολο τον χρονο να παρω μυικα κιλα κανω διατροφη στο 90% και μετα σκαει ενα μεγαλο βουνο και τα χανω... Μαου Γκαστονε εσυ δεν εχεις τετοια για αυτο εχεις φτασει 90+ ντουκι. Φετος για τον χειμωνα εκτος απροοπτου λεω να σπασω το ατομικο μου ρεκορ σε ογκο θα δουμε .Το προβλημα ειναι να μην μου κανουν τα ρουχα γιατι δεν λεει να αλλαζω και γκαρνταρομπα θα βγουμε overbudget . 6
TEOKOS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Επισης αυτο που παθαινω εγω ειναι λιγο βλακεια πλακωνομαι ολο τον χρονο να παρω μυικα κιλα κανω διατροφη στο 90% και μετα σκαει ενα μεγαλο βουνο και τα χανω... Μα αν αν δεν έβαζες όλα αυτά τα μυϊκά κιλά θα μπορούσες να κάνεις αυτά που κάνεις; Καλή η ικανοποίηση του καθρέπτη και τα ναρκισσιστικά αλλά σαν την @αβλα των extreme sports δεν συγκρίνεται τίποτις.... 2
gon1332 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Diamond push ups on ball τη λέω εγω. Πολύ δυνατή ασκηση, την κάνω οχι τοςο για τους τρικεφαλους αλλα για τους καρπούς. Κάπου στις 15-16 επαναλήψεις είμαι τώρα αλλα με τα πόδια ανοιχτά. Εντελώς ενωμένα, ωςτε να γίνει ακόμη πιο δύσκολη, είμαι στις 7-8. Άλλη μια πολύ καλη παραλλαγή που αυξάνει το time under tension: ετοιμαζόμαστε για κλαςςικη θέση κάμψης και τοποθετούμε απο 1 βαράκι (´η οποιοδήποτε αλλο αντικείμενο) ακριβώς διπλα στο καθε χέρι, απο την έξω μεριά. Εκτελούμε την κάμψη και οταν ανέβουμε περνάμε τα χέρια πάνω απο τα βαράκια ωςτε να έρθουν σε ανοιχτή θέση (wide grip). Εκτελούμε κάμψη και μόλις ανέβουμε ξανά τα χέρια εντός και πάλι απο την αρχή. Γιαουρτι με ξηρούς καρπούς. Προσπάθησα να κάνω χθες μισά one handed push ups, με τα πόδια ενωμένα. Χρειάζεται τρελή δύναμη στον κορμό. Από την επόμενη θα δοκιμάσω με ανοιχτά να δω. Επίσης, στα handstands κατάφερα κι έμεινα ελεγχόμενα σίγουρα 4 δεύτερα στον αέρα. Τα δάχτυλα είναι ο κύριος μοχλός ισορροπίας, ο κορμός η δύναμη στήριξης. Αρχίζω κι ανακαλύπτω το σώμα μου από την ανάποδη. 1
Mau/Maus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Gon είχα ανεβάσει πέρσι κάτι τέλεια πους απς με μπάλα που την πετάς από το ένα χέρι στο άλλο εναλλάξ, σούπερ ασκησουλες! Φώτη δεν έχεις ανάγκη εσύ, και να μην σου κάνουν τα ρούχα πετάγεσαι μια βολτίτσα μέχρι το Έβερεστ χάνεις ένα δεκάρικο κιλά και σου ξανά μπαίνουν κομπλέ μετά πάλι! Ρε συ Τεο που ήταν η παραλία που έδειξες κοντά στην Αθήνα? Εύβοια μεριά? Τέλεια φαινόταν.. Τόξο σούπερ το κορμάκι, μπράβο! Και συ Μαργαριτονι το ίδιο, πολύ καλή. 4
TEOKOS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Απόψε μετά από 2 βδομάδες χωρίς προπόνηση είπα να πάω σε ομαδικό να μπω σιγά -σιγά . 10 κορίτσια και ο γέροντας. Πολύ sexy και καλοκαιρινή προπόνηση ----------------- Μαου είναι στην Μουρτερή- Αγ. Μερκούριος. Τέρμα δεξιά στον βράχο της Κεφάλας. Τώρα δεν αξίζει να πας . Όταν έχει πάνω από 1-2 μποφόρ γίνεται της κακομοίρας. Είναι έως και επικίνδυνα . Η καλύτερη εποχή μακράν είναι στην πανσέληνο του Σεπτεμβρίου. Ποτέ δεν φυσάει τότε και δεν έχει τα τροχόσπιτα και τους ούγκανους. Πανέμορφα και ειδυλλιακά. Δεν υπάρχει στον κόσμο τέτοια ομορφιά. https://www.google.gr/maps/@38.5631653,24.1613581,2511m/data=!3m1!1e3?hl=el 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις