Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των 2. Πολυ πισω στο παπουτσι η ua 

Δοκιμασε ultraboost δε θα θες να τα βγαλεις απο το ποδι σου

Εσένα περίμενα να απαντήσεις, αλήθεια! Ευχαριστώ Μαργαρίτα  :wub:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Toxo <3 lover είπε

Εσένα περίμενα να απαντήσεις, αλήθεια! Ευχαριστώ Μαργαρίτα  :wub:

Σκεψου στο γτμναστηριο φοραγαν οι γυμναστες χρονια asics. Πλεον εχουν συνεργασια με ua και μου λεει η φιλη μου μαπα το καρπουζι τελειως...

Πξρα στο τζαμπα κι εγω και δοκιμασα κατι ασπρα με χρυσο σηματακι ουτε καν θυμαμαι ονομα μοντελου. Ουδεμια επαφη.

Τα ultraboost τα απλα παρε σαν αυτα που εδειξες. Μη παρεις uncaged ακομα κι αν βρεις καμια προσφορα. Σε αρκετους φαινονται πολυ σφιχτα στο ποδι - εμενα δε μ ενοχλουν αλλα πρεπει να το επισημανω.

Επεξ/σία από margaritagr
Δημοσ.

Δλδ η δικη μας  γνωμη στα αθλητικα δεν μετραει που την ειπαμε πρωτη  που εχουμε και ολοκληρη συλλογη  και μετραει της ΜΑργαριτας μονο ?

Πουλινε εσυ εισαι σε λαθος σωμα θα επρεπε να ησουν σε υπερβαρου που δεν σηκωνεται απο τον καναπε για να σου αρεσει ο χειμωνας .

Δημοσ.
17 hours ago, margaritagr said:

Εγώ χρησιμοποιώ των xtreme stores. Τέτοια έχουν και στο γυμναστήριο, ειναι πολυ καλα 

Τα βρηκες σε καποιο συγκεκριμενο καταστημα τους; Στη σελιδα τους εχουν μολις 4 χρωματα, και οχι ασημενιο η χρυσο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Δλδ η δικη μας  γνωμη στα αθλητικα δεν μετραει που την ειπαμε πρωτη  που εχουμε και ολοκληρη συλλογη  και μετραει της ΜΑργαριτας μονο ?

Πουλινε εσυ εισαι σε λαθος σωμα θα επρεπε να ησουν σε υπερβαρου που δεν σηκωνεται απο τον καναπε για να σου αρεσει ο χειμωνας .

Η Μαργαρίτα μου τα πούλησε πιο σωστά 😝 Τα πήρα, με γεια μου.

• Like 2
Δημοσ.

Με γεια σου, αλλα για εξοπλισμο -ρουχισμο δεν δεχομαι κουβεντα εχω κανει διατριβη και εχω επενδυσει .

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε

Η Μαργαρίτα μου τα πούλησε πιο σωστά 😝 Τα πήρα, με γεια μου.

Και πολύ καλά έκανες, η Adidas είναι πολύ μπροστά. Με γεια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stamer είπε

Και πολύ καλά έκανες, η Adidas είναι πολύ μπροστά. Με γεια.

Μετά από καμιά δεκαριά ζευγάρια τα τελευταία χρόνια, θα σου πω πως καμία εταιρία δεν "είναι μπροστά", και μάλιστα πολύ. Δεν υπάρχουν καλά και κακά παπούτσια. Υπάρχουν παπούτσια που μας ταιριάζουν και παπούτσια που δεν μας ταιριάζουν. Μου άρεσαν τα Boost, έχω γνωστό δρομέα που δεν τα θεωρεί καν παπούτσια. Υπάρχουν παπούτσια που όλοι οι άλλοι τα υμνούν και εγώ τα χάρισα γιατί μου δημιουργούσαν πολύ μεγάλο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/5/2018 στις 5:52 ΜΜ, Fotis13 είπε

Με γεια σου, αλλα για εξοπλισμο -ρουχισμο δεν δεχομαι κουβεντα εχω κανει διατριβη και εχω επενδυσει .

Saucony kinvara 9 για πιο οικονομικά και να αλλάξω λίγο  η κλασικά ξανά στα Nimbus ;

9F47711A-8472-4F9A-B914-1650129575B5.jpeg

2A86A89E-2D78-4A54-8017-E91DAE319C30.jpeg

Δημοσ.
4 hours ago, cthulhucarbide said:

Αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες κάτι για φουσκώματα λόγω της πρωτεΐνης.

Μπορεί κάποιος να το αναλύσει λίγο αυτό?

στομαχι φουσκωμενο και πρρρρρρρρρρρρρρρρ.αυτο εννοουν

• Like 2
Δημοσ.

Nai ok, αλλά πως ευθύνεται η πρωτεΐνη;

Και βασικά έχει κάποιο θέμα η συγκεκριμένη μάρκα πρωτεΐνης ή γίνεται και γενικότερα με την πρωτεΐνη του φαγητού υπο συνθήκες;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Nai ok, αλλά πως ευθύνεται η πρωτεΐνη;

Και βασικά έχει κάποιο θέμα η συγκεκριμένη μάρκα πρωτεΐνης ή γίνεται και γενικότερα με την πρωτεΐνη του φαγητού υπο συνθήκες;

Εάν καταναλώνεις κανονικές ποσότητες πρωτεΐνης  αυτή διασπάται στο λεπτό έντερο σε αμινοξέα, τα οποία απορροφώνται στην κυκλοφορία του αίματος. Τα αμινοξέα - τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών - βοηθούν στη δημιουργία μυών, οστών και χόνδρων. Αλλά αν καταναλώνεις πολλή πρωτεΐνη, η οποία δεν διασπάται, αυτή η αχώνευτη τροφή περνά από το λεπτό έντερο στο παχύ, όπου τα βακτήρια τη διασπούν παράγοντας υδρογόνο, διοξείδιο του άνθρακα και, για το 1/3 των ανθρώπων, μεθάνιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το σώμα σου να παράγει άερια, που θυμίζουν μυρωδιά σαπισμένου αυγού.

Στατιστικά μιλώντας το μεγαλύτερο κομμάτι μιας πορδής είναι άοσμο. Μόνον το 1% των συστατικών είναι δύσοσμα και αυτό οφείλεται στα θειούχα αέρια που υπάρχουν στο έντερο.

http://mag.sigmalive.com/article/16387/eheis-polla-aeria-mporei-na-ftaiei-i-ypervoliki-lipsi-proteinis

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Επίσης, μπορεί να αντιδρά το στομάχι αρνητικά σε κάποιο από τα συστατικά της πρωτείνης σε σκόνη, π.χ. στη λακτόζη, οπότε το πρόβλημα λύνεται αν διαλέξεις μια πρωτείνη που δεν έχει αυτό το ένοχο συστατικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...