Liverpool89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οι επαναληψεις ειναι παρα πολλες... Οταν θα ανεβεις στα κιλα ουτε τις μισες δεν θα μπορεις να βγαλεις. Ασε που με αυτες τος επαναληψεις δεν θα ανεβεις πολυ γρηγορα... Αν το μηχανημα ειχε 100 διαφορετικες ασκησεις θα τις εκανες ολες ; Λαθος.. Καλυτερα προσανατολησου στα ελευθερα βαρη... 2
bosei Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Παρα πολυ ενδιαφερον το αρθρο απο το bodybuilders.Θα προσπαθησω να αλλαξω το προγραμμα μου συμφωνα με το αρθρο.Καποιες ασκησεις δεν εχω τα οργανα για να τις κανω. Το οτι ειδα μεγαλη βελτιωση στο σωμα μου σε συντονο χρονικο διαστημα δεν σημαινει οτι κατι εκανα και σωστα? Να πω οτι η δουλεια μου ειναι αγροτης και σηκωνω αρκετο βαρος αρκετες φορες και γενικως παντα προσεχα το σωμα μου απλα δεν ειχα ασχοληθει σοβαρα με τη γυμναστικη μεχρι τωρα. Σχεδόν ό,τι και να έκανες θα έβλεπες διαφορά (και θα βλέπεις για λίγο ακόμα). Το θέμα είναι όμως να κάνουμε και τα σωστά πράγματα γιατί τότε είναι που τα gains είναι ακόμα μεγαλύτερα. 1
king2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Θα κανω αυτα που με ειπατε παιδια και θα δω πως θα παει.Γενικα παντα με ενδιαφερε το σωμα απο τη μεση και πανω και ποτε δεν εκανα καποια ασκηση για μεση και κατω.Με το squat/deadlift ειδα οτι γυμναζετε ολο το σωμα.Στο πολυοργανο που κανω η καθε ασκηση γυμναζει αλλο μερος του σωματος για αυτο τις εκανα ολες.7 ασκησεις εκανα.Απο αυριο ελατωνω επαναληψεις αυξανω κιλα και σετ προσθετω και καποιες ασκησεις και θα δω πως θα παει.Να στε καλα για τις συμβουλες.
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 οι απομονωμένες ασκήσεις δεν έχουν τα ίδια αποτελέσματα όπως οι σύνθετες.Είναι καλύτερο να γυμνάζονται όσο το δυνατόν περισσότερες μυικές ομάδες με μια άσκηση.
alex_000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Θα κανω αυτα που με ειπατε παιδια και θα δω πως θα παει.Γενικα παντα με ενδιαφερε το σωμα απο τη μεση και πανω και ποτε δεν εκανα καποια ασκηση για μεση και κατω. Ανεξάρτητα τι σε νοιάζει , αν θέλεις το σώμα σου να παράγει μέγιστο ποσό αναβολικών ορμονών πρέπει να γυμνάζεις όλο το σώμα. Με μισό σώμα θα έχεις και μισή πρόοδο.
Liverpool89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Η γυμναστκη ειναι οτι δινεις παιρνεις... Αν γυμναζεις πιο πολυ πχ στηθος τα αλλα θα φαινονται οτι υστερουν. Πολλοι δεν δινουν σημασια στα ποδια αλλα ειναι λαθος. Ασχετα που κρατανε ολο το βαρος του σωματος μας, καταλαμβανουν το μισο μας υψος. Ε ειναι πολυ ασχημο να εισαι πανω απο την μεση ωραιος και απο κατω να εχει 2 καλαμια... Σχεδον 2 μερες ξεκουραση με την αυριανη που θα κανω προπονηση. Ή παω για τα 67.5 ή πεφτω. Πιστευω επειδη θα ειμαι ξεκουραστος θα βγουν. Δεν δουλευω και το πρωι... 1
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δώσε πόνο. Τσαμπουκάς και θα βγούν. Είπαμε μέχρι τα 80 έχεις καιρό. Κάνε μασάζ στα πόδια σου σήμερα το βράδυ με τον κύλινδρο
Liverpool89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δώσε πόνο. Τσαμπουκάς και θα βγούν. Είπαμε μέχρι τα 80 έχεις καιρό. Κάνε μασάζ στα πόδια σου σήμερα το βράδυ με τον κύλινδρο Ολο τα ανεβαζεις... Χαχα.. Απο 70 πηγανε στα 75 και τωρα 80... Ρε θα το μαμησω κανονικα... Θα με ακουσει ολη η γειτονια απο τις φωνες... @socratis. Οπως ειπε η Δημητρα σπιτι μου κανω προπονηση.. Αυριο θα παω κατα της 12:00 να κανω, αφου εχω φαει πρωινο και δεκατιανο... Για να με γεματος ενεργεια...
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μπράβο ρε Λιβε, μπράβο, έτσι! τσαμπουκά θέλει
gatokoritso Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Επιτελους τελείωσα το focus t25 και σημερα με μεγάλη χαρά ξεκίνησα insanity asylum vol.1. Παλιοτερα που το ειχα δοκιμάσει άντεξα 2 βδομάδες. Είχα κάνει το λάθος να το ξεκινήσω σχεδον αγυμναστη. τωρα μετα απο τόσους μήνες που χτυπιέμαι δεν το σταματάω με τη καμία. Είμαι power λέμε!!! Το πρώτο πρόγραμμα βγηκε μια χαρα και δεν σταμάτησα δευτερολεπτο. Απο βάρος έχω παρει 2 κιλά αλλά δεν έχω παχύνει. Οι μετρήσεις είναι ίδιες και τα ρουχα άνετα. 2
Liverpool89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ναι ρε συ .. Αλλιως δεν θα παω ποτε παρακατω.. Θελω να αρχισω να τρωω πιο πολυ να βαλω τα κιλα που εχασα... Αυριο επεισα την μανα μου να κανει μανεστρα ολικης με κρεας.... Παλι καλα που εβαλα βραδινο γευμα.. Μπραβο ρε catgirl.... 1
yannis27gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Σου βγάζει την ψυχή μέχρι να το φας το ρημάδι. Σκέτη ταλαιπώρια Εκτός κι αν σου στέλνει τάπερ έτοιμα καθαρισμένα η πεθερα (έχει και τα καλά του ο γάμος ) Από τη χτεσινή κραιπάλη το μεσημέρι, σήμερα το πρωί κατάφερα να χωνέψω. Έφαγα ένα κουβά πατατοσαλάτα που περίσεψε για πρωινό και πάμε για προπόνηση πριν την παρέλαση. Αυτή είναι ζωή! 1
Liverpool89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Γιαννη καλημερα καταρχην.. Μην σε αγχωνει το ποτε θα κανεις προπονηση. Βγαλτο απο το μυαλο σου, απλα να εχεις στοχο οτι καποιες μερες θα κανεις οπωσδηποτε...
bosei Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Πήρα μιά χαρά σήμερα που είχα ζύγιση. Πήγα 73.8 (άρχισα από 69,8 στις 2 Σεπτεμβρίου) και φαίνεται ότι παρά τα κιλά που δεν έπαιρνα πριν από 3-4 βδομάδες τελικά μπήκαν. Από λίπος δεν έχω βάλει τίποτα τρομερό και φυσικά με 400γρ. υδατάνθρακα τα νερά καλά κρατούν. Κρατάω μονάχα μία πισινή για τα 73,8 γιατί καμιά φορά ενώ ζυγίζομαι κάθε Δευτέρα τυχαίνει να ζυγιστώ και μέσα στην βδομάδα και υπάρχει μία απόκλιση προς τα κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις