Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιος bosei..

Ποσο καιρο ασχολεισαι με "το αθλημα"?

EDIT:

Βαζω και γω μια φωτο.

Να πω οτι αρχισα να ασχολουμαι με βαρη και αεροβιο πριν 13-14 μηνες περιπου. Αρχισα απο τα 84 κιλα με στοχο κυριως την απωλεια λιπους. Τωρα ειμαι στα 71 κιλα με 1,74 υψος. Τους τελευταιους 3 μηνες εχω αρχισει πυγμαχια, παραλληλα με τα βαρη. 3 προπονησεις τη βδομαδα πυγμαχια και 3 προπονησεις με βαρη+αεροβιο καποιες φορες απ' αυτες.

Σοβαρά με διατροφή 1 χρόνο ασχολούμαι. Γενικά 3-3,5 χρόνια.

Είσαι σχετικά καθαρός από λίπος...εκμεταλεύσου το και βάλε ποιοτικά κιλά πάνω σου.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

και γω μια ποζα ''bosei''

ενταξει ειναι παλια μια12 ετια πισω , εκει στα 25 μου που καναμε 2ωρες προπονηση την ημερα 6φορες την βδομαδα λες κ θα παρουμε το κυπελο !!! :-)

bosei πολυ καλος φιλε μπραβο !

μιμι μια χαρα πας συνεχισε ! κοιτα μην χασεις την εκρηξη αν σε ενδιαφερει να ασχοληθεις σοβαρα με την πυγμαχια , θελει συγκεκριμενη προπονηση με βαση την ελαστικοτητα κ μετα ολα τα αλλα !

μπραβο παιχτες !!!

• Like 2
Δημοσ.

Τα πήρα στο κρανίο κι άλλαξα attitude. Πάμε για μεγάλα ζόρια, στο διάλο το safe zone.

3*5*37 σκουοτ --> την επόμενη βδομάδα σπάω το ψυχολογικό φράγμα των 40, μέχρι τα Χριστούγεννα τα 50 και μέχρι το καλοκαίρι τα 80. Η γιαγιά μου έλεγε "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες". Δίκιο είχε πάντα η άτιμη (έλεγε κι άλλα καλά). Αλλά δε μου έλεγε να μη βάζω μεγάλους στόχους.

5*5*55 στήθος --> θα σηκώσω τα 60 προτού πέσω -4 προπονήσεις κι ας μου μείνει η μπάρα στο στήθος.

5*3*55 άρσεις

3*10*10 weighted situps --> Εδώ να αυξήσω κιλά ή επαναλήψεις;

Έβαλα κι 1 κιλο. Ίσως να είναι αυτό που έλεγε ο bosei ότι αργεί να πάρει μπρος το σώμα, ίσως οι επιπλέον θερμίδες στην καθημερινή διατροφή, πάντως το κιλό μπήκε χωρίς να αυξηθεί η περιφέρεια μέσης. Πάμε καλά λοιπόν. Άλλωστε, δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν οι στόχοι αν δεν μπουν μυικά κιλά, η υπάρχουσα μυική δομή είναι χαμηλοτάβανη.

Dakon, την επόμενη φορά που θα στείλω βίντεο θα είμαι σίγουρος ότι έχω βελτιώσει την τεχνική. Δεν ξέρω πότε θα γινει αυτό, αλλά θα γίνει.

Υ.Γ. Α, κι ένα ακόμη καλό της γιαγιάς, για τις κοπέλες που βάφονται τη μέρα της βόλτας:

Αγάπη μου σκορδόπιτα

και χαβιανομανέστρα

την Κυριακή είσαι έμορφη

και τη Δευτέρα χέστρα :)

• Like 4
Δημοσ.
[...]

Έβαλα κι 1 κιλο. Ίσως να είναι αυτό που έλεγε ο bosei ότι αργεί να πάρει μπρος το σώμα, ίσως οι επιπλέον θερμίδες στην καθημερινή διατροφή, πάντως το κιλό μπήκε χωρίς να αυξηθεί η περιφέρεια μέσης. Πάμε καλά λοιπόν. Άλλωστε, δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν οι στόχοι αν δεν μπουν μυικά κιλά, η υπάρχουσα μυική δομή είναι χαμηλοτάβανη.

[...]

To φταίει η μάσα του τριημέρου που μας πέρασε...

Έχω ένα θεματάκι με το peck deck...δεν νομίζω να με πιάνει θωρακικούς μύες σχεδόν καθόλου εν συγκρίσει με το πιάσιμο στους δικεφάλους. Κάνω κάτι λάθως; Επίσης έχω τον κορμό στην ευθεία και όχι τελείως ακουμπισμένη την πλάτη στο κάθισμα της πλάτης

Και ναι στα χέρια δυσκολεύομαι να αυξήσω κιλά. Θα σας αναφέρω ενδεικτικά τι έκανα την χθεσινή μέρα

Peck deck: 1o setX 15Χ10kg / 2oX12 X 12,5kg / 3oX12X 10kg

Kάμψεις δικεφάλων στον επικλινή  1oΧ15Χ3 / 2Χ8Χ4 / 3Χ12Χ3

Πρέσσα 1οΧ15Χ55/ 2οΧ15Χ60/ 3οΧ15/57

Γλουτιαίους όρθιο 1οΧ15Χ20/2οΧ15Χ25/ 3οΧ12Χ20

Ηip Machine προσαγωγών 1οΧ15Χ30/2οΧ15Χ35/3οΧ12Χ40

Προσαγωγοί 1οΧ15Χ25/2οΧ15Χ30/3οΧ12Χ25

Δημοσ.

Δήμητρα το pec deck είναι πολύ περίεργη άσκηση και στρεσσάρει αρκετά το rotator cuff την ώρα που κάνεις την άσκηση. Καλύτερα να πας είτε σε flyes με αλτήρες είτε σε cross over.

• Like 1
Δημοσ.

To φταίει η μάσα του τριημέρου που μας πέρασε...

Έχω ένα θεματάκι με το peck deck...δεν νομίζω να με πιάνει θωρακικούς μύες σχεδόν καθόλου εν συγκρίσει με το πιάσιμο στους δικεφάλους. Κάνω κάτι λάθως; Επίσης έχω τον κορμό στην ευθεία και όχι τελείως ακουμπισμένη την πλάτη στο κάθισμα της πλάτης

Και ναι στα χέρια δυσκολεύομαι να αυξήσω κιλά. Θα σας αναφέρω ενδεικτικά τι έκανα την χθεσινή μέρα

Σταμάτα το peck deck το μηχάνημα είναι μια ηλιθιότητα. 

• Like 1
Δημοσ.

Όντως δεν με βόλεψε είναι η αλήθεια. Και δυστυχώς δεν έχουμε μηχάνημα για crossover, οπότε θα αρκεστώ σε flyers με αλτήρες στον πάγκο

Δημοσ.

Αν και οπαδός της full body προπόνησης που θα κάνω μέχρι να με θάψουν,  έχω ένα θεματάκι. Επειδή είμαι introvert αντικοινωνικός μισάνθρωπος, το σαβατοκύριακο θέλω να πάω gym και Σάββατο και Κυριακή, καθώς έτσι την βρίσκω. 

Μέχρι τώρα έκανα Σάββατο "χαλαρά" χωρίς drop set κτλ για να είμαι ξεκούραστος την Κυριακή αλλά αυτό με έχει ξενερώσει, δεν μπορώ το χαλαρά. Σκέφτηκα λοιπόν να χωρίσω το full body σε ένα split δύο ημερών και να δώσω τον στάνταρ πόνο και τις δύο ημέρες. (Σημείωση - όχι upper / lower please)

Σάββατο

Στήθος - Ώμους - Τρικέφαλους - Κοιλιακούς - Δικέφαλος Μηρών - Γάμπες

Κυριακή

Πλάτη - Τραπεζοειδείς - Δικέφαλοι - Τετρακέφαλοι - Ραχιαίοι - Πήχεις. 

Πείτε καμιά γνώμη

• Like 1
Δημοσ.

Αφού δεν θες upper & lower κάντο pull push.

ή πιό το πιό κουλό Σάββατο μπροστά σώμα και Κυριακή πίσω.

Δημοσ.

Δωσε πονο το σαββατοκυριακο ειναι οι καλυτερες μερες για σκληρη προπονηση .Τοτε εχω το πιο βαρυ προγραμμα ποδια κτλπ.Αν και full body  δεν εχω κανει ποτε , δεν γουσταρω ,δεν εχω συνηθισει ,καλα τα χαλαρα ναι δεν υπαρχουν πουθενα χαλαρα θα ειμαστε μολις ψοφησουμε  .

Αντικοινωνικος -μισανθρωπος λεει κλαιω...

• Like 2
Δημοσ.

Μιας που αναφέρθηκε, θέλω να δυναμώσω τους τραπεζοειδείς μύες για τον αυχένα μου
έχετε να προτείνετε καμία καλή άσκηση με ελεύθερα βάρη (αλτήρες);
όπως κάτι ανάλογο θα ήθελα και για τους θωρακικούς μύες (κάνω μόνο flyers με αλτήρες)
σας ευχαριστώ :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...