Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, για να μη λέτε, ο στόχος μου αυτό το μήνα ήταν να ξεπεράσω σε μερικά βάρη, μια γυναίκα σε ένα άλλο φόρουμ. Αφού έγινε, πάμε κανονικά. Η άτιμη είναι πολύ δυνατή.

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Κατι σε τρεξιμο δεν εχει εδω μεσα ρε παιδια? Κατι σε ποδηλασια, σε κολυμπι? Κατι πιο φυσικο? Μηπως ειστε ολοι αυτοι που κανουν τα γκρρρρ και γκρρρ στα γυμναστηρια και εξω ψοφανε με περπατημα 10 λεπτων?

ΜουΕχειΦυγειΗΓκαυλαΓιαΒαρηΚαιΓουσταρω-3

Δημοσ.

<p>Κατι σε τρεξιμο δεν εχει εδω μεσα ρε παιδια? Κατι σε ποδηλασια, σε κολυμπι? Κατι πιο φυσικο? Μηπως ειστε ολοι αυτοι που κανουν τα γκρρρρ και γκρρρ στα γυμναστηρια και εξω ψοφανε με περπατημα 10 λεπτων?</p> <p> </p> <p><span style="font-size:10px;">ΜουΕχειΦυγειΗΓκαυλαΓιαΒαρηΚαιΓουσταρω-3</span></p>

10 λεπτα; Και Πολλα ειπες ,τελειωμενοι ειμαστε ολοι εδω μεσα ψοφιμια.

Sent from my ipad4 using Insomnia

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

φωτη δεν ειαμστε ολοι ψοφιμια!! εγω εδω για τρεξιμο!!

(αν και αυτες τις μερες ειμαι οφφ απο τις απειρες προπονησεις και ειπα οτι δεν θα τρεξω. Τωρα ποσο θα αντεξω να μην τρεξω δεν εχω ιδεα! το σαββατο το πρωι με βλεπω να βαραω μια 15αρα!)

Δημοσ.

εμενα μιας κ ειναι ακομη πιο μακρια , υποχρεωτικα παω με αυτο

1323806833_0.jpeg

και μου βγαινει η γλωσσα εξω εννοειται !

• Like 4
Δημοσ.

κατηφορα ειναι ! στο γυρισμο το κανω βαλιτσακι κ παω με λεωφορειο :-)

μολις χτυπησα ομελετα αποτελουμενη απο

7 αυγα (2κροκοι) ελαχιστα  κομματακια γαλοπουλα για την γευση, ντοματα φρεσκια , καλαμποκι , μπροκολο , πιπερι κ ριγανι ! 

θα το πω κομψα ...

οργασμος !!! 

• Like 4
Δημοσ.

Κατι ειχαμε με τ αυγα σημερα ε? :P εγω εφαγα σαλατα με : κοκκινες & πρασινες πιπεριες, ντοματα, αγγουρακι & λιγο κρεμμυδι με λαδι και ριγανη βεβαια. Μαζι μ αυτα τσιμπησα κι ενα αυγο βραστο.

Αυτο που θελω να ρωτησω..οταν κανω ασκησεις σπιτι με τα βαρακια, πως μπορω να "ζεστανω" τα χερια μου πριν αρχισω?

• Like 1
Δημοσ.

επειδη λογικα θα εχεις αδυνατα χερακια , κανε την κινηση που κανεις με τα βαρη αλλα χωρις αυτα ! αρκετες φορες .. 

επισης να κανεις κ πολλες εκτασεις ..

Δημοσ.

Κατι σε τρεξιμο δεν εχει εδω μεσα ρε παιδια? Κατι σε ποδηλασια, σε κολυμπι? Κατι πιο φυσικο? Μηπως ειστε ολοι αυτοι που κανουν τα γκρρρρ και γκρρρ στα γυμναστηρια και εξω ψοφανε με περπατημα 10 λεπτων?

ΜουΕχειΦυγειΗΓκαυλαΓιαΒαρηΚαιΓουσταρω-3

Εγω εδω κάνω αντοχή 2-3 φορες την εβδομαδα. Τι θες να ρωτησεις? 

Πηγα να ζυγιστω σημερα , ειχα να ζυγιστω απο τον Μαιο σε αυτη την συγκεκριμενη ζυγαρια... καλα ολο το καλοκαιρι ετρωγα τον αμπακο κρουασαν , σουβλακια , τυροπιτες καθε μερα παγωτο και κανονικο φαγητο εννοειται απο το σπιτι. Τωρα εχω 2 ημέρες που προσέχω απο προχθες που τα λεγαμε. 

Για την ιστορια τοτε ημουν 75.600 ενω σημερα ημουν 75.900. Με τα ρουχα το ζυγισμα.

Δημοσ.

Χωρις βαρη δεν κανεις τιποτα φιλτατε... Δηλαδη για το τρεξιμο κολυμπι θες αντοχη.. Για τα βαρη δεν θες.. Η προπονηση πως θα βγει αν ειναι απο μονη της;

Εσυ κουνας μονο τα χερια ποδια;;

Δεν το νομιζω..

Δηλαδη οταν εκανες καμψεις, την αντοχη σου δεν την εφτανες στα ορια;; Ή απλα βαριοσουνα και σταματουσες..

Κανε σκληρη και ουσιαστικη προπονηση και ημαστε εδω να τα ξαναπουμε..

Το τρεξιμο θα σε φτασει σε ενα καλο επιπεδο για παρακατω θα πρεπει να βαλεις στην προπονηση σου βαρη, ελευθερα κυριως και βατες ασκησεις...

Δημοσ.

Κατι ειχαμε με τ αυγα σημερα ε? :P εγω εφαγα σαλατα με : κοκκινες & πρασινες πιπεριες, ντοματα, αγγουρακι & λιγο κρεμμυδι με λαδι και ριγανη βεβαια. Μαζι μ αυτα τσιμπησα κι ενα αυγο βραστο.

Αυτο που θελω να ρωτησω..οταν κανω ασκησεις σπιτι με τα βαρακια, πως μπορω να "ζεστανω" τα χερια μου πριν αρχισω?

Ξερεις τι μπορεις να κανεις... θα σηκωσεις τα χερια ψηλα και ποτε απο τα αριστερα ποτε απο τα δεξια θα γυριζεις και θα τα κανεις και τα 2 πανω σαν να χαιρετας τεντωμενα απλα οι ωμοι να προσεχεις να ειναι χαλαροι και να φευγουν πισω απο το κεφάλι. 

Εγω παντως ενα πνευμονι μετα απο 10 λεπτα τρεξιμο το βγαζω.Να τα λεμε ολα και ολα ,δεν υπαρχει χρονος για τρεξιμο,ασε που το βαριεμαι οσο δεν παει.

Τι θες να πετυχεις? Ξεκινα χαλαρο τζοκιν σιγα σιγα θα πηγαινεις κλιμακωτα τα 2 πρωτα λεπτα θα ειναι σαν να σερνεσαι ισα ισα μετα χαλαρο τζοκιν μεχρι τελος. Αυτο μπορεις να το κανεις για μια εβδομαδα ή για 10 ημέρες οποτε πηγαινεις για τρεξιμο μετα μπορεις απο 10 λεπτα να πας στα 13 ή να παιξεις με διαλειματικη δηλαδη καθε λεπτο τρεξιματος τα 50 sec ειναι χαλαρά ενω τα υπολοιπα 10 δευτερολεπτα τρέχεις κανονικα. Οχι τζοκιν κανονικα έντονα , ζωηρό τρεξιμο.

Αυτο ομως το τελευταιο μετα απο 20ημερες αφου εχει συνηθισει ο οργανισμος να τρέχει ανετα τα 10λεπτα χωρις να σταματησεις ή να εισαι ψοφιος στο σταμάτημα και να μην μπορεις να αναπνευσεις. Εννοειται οτι έχεις κανει εξετασεις καρδιάς(καρδιογραφημα , υπερηχος) και δεν έχεις ασθμα ετσι? μονο ετσι πας για τρεξιμο αλλιως ρωτας τον γιατρο σου.

Μπορεις να κανεις και το αλλο. Να ξεκινησεις στην αρχη δυο γυρους ζεσταμα μετα να κανεις διατασεις και μετα να ξεκινησεις το 10λεπτο τρέξιμο ή αυτο με την διαλειματικη. Παρε 2 μπλουζες καλου κακού.

ΥΓ Την πρωτη φορα που θα κανεις την διαλειματικη ασκηση μην απογοητευτεις αμα την βγαλεις στα 5-7 λεπτά ειναι φυσιολογικο. Σταματα αμα κουραστεις πρεπει να σέβεσαι τα ορια του οργανισμου σου. Δεν θα γινεις δρομεας σε ενα μήνα. Μην συνεχιζεις ενω δεν μπορεις να αναπνευσεις ή δεν νιωθεις τοσο καλά. Ειναι και τα γονατα στην μέση που απο το τρεξιμο τραβανε πολλά. 2 ωρες πριν πας για τρεξιμο φάε μια βραστή πατάτα με λεμονάκι και λιγο λαδάκι ή πηγαινε μετα απο 3 ωρες που εχεις φαει φαγητο αρκει να μην ειναι φασόλια γιατι δεν θα σε αφησουν να τρέξεις. :/ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...