Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γιαουρτι ακομα δεν το εφαγα παιδια.Βλεπω τωρα homeland μετα walking dead στο fox αρα κατα της 12 θα κοιμηθω.Ισως χτυπησω ενα γιαουρτακι κατα τις 11 αναλογα αν πεινασω.Εφαγα και 8 κουταλιες cottage δεν μπορεσα αλλο με το ζορι το τρωω

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τα αυγα οπως ειπα τα τρωω ανα 2*30αρες...

Τα αλλα ωμα τα χω στο ψυγειο...

Τα βρασμενα τα χω και αυτα στο ψυγειο...

Μεχρι και 3 μηνες μπορεις να τα κρατησεις στο ψυγειο...

Εγω αυτο το κανω περιπου 4-5 μηνες..

Ειμαι ο καταλληλος να στο επιβεβαιωσει...

Δημοσ.

Το γιαουρτι ακομα δεν το εφαγα παιδια.Βλεπω τωρα homeland μετα walking dead στο fox αρα κατα της 12 θα κοιμηθω.Ισως χτυπησω ενα γιαουρτακι κατα τις 11 αναλογα αν πεινασω.Εφαγα και 8 κουταλιες cottage δεν μπορεσα αλλο με το ζορι το τρωω

Το cottage δεν ειναι τπτ. Η χειροετερη σε γευση για μενα καλη τροφη ειναι ο τονος στο νερο. Σκεψου και μενα που οταν θελω να τιγκαρω σε πρωτεινη και εγω ξεπερασει τα 2 ημερησιου μου scoop whey οτι φτιαχνω τοστ (φωλιες η αραβικη) με τονο και cottage. Oh The horror. Μονο που δεν κραταω την μυτη μου οταν το τρωω. Το μονο που με κραταει να το τελιωσω ειναι η σκεψη πως δεν προκειται για τιμωρια αλλα για αναταμοιβη καλης προπονησης, και πως αξιζω να φαω τοσο "χαλια" τροφη!

Δημοσ.

πραγματικα οτι χειροτερο τρωω... Απλα δεν τρωγεται, δεν μασιεται και μυριζει. Ασπραδια, γαλατα, τυρια, ρυζια, κρεατα, φυστικοβουτηρα, ολα τα σπανε. Τον τονο απλα δεν τον μπορω. Ακομα και τον σολωμα τον δεχομαι, τονο με τπτ ομως ρε ενα πραμα

Δημοσ.

Ο τονος ειναι ωραιος αλλα με λαδι με νερο εφαγα μια φορα δεν μου αρεσε.Το cottage ειναι τυρι βασικα.Σκετο τυρι δεν τρωω και για αυτο δεν μου αρεσε και το cottage.Μεσα στα φαγητα ειναι οκ αλλα σκετο χαλια.

Δημοσ.

Κανετε ενα λαθος μαλλον...

Το τονο ειτε σε λαδι ειτε σε νερο το στραγγιζουμε...

Να στεγνωσει...

Μετα τον κανουνε οπως μας αρεσει...

Παρτε λιγο μαρουλι, ριξε τονο μεσα, λιγο λεμονι, γιαουρτι και αγγουρι και απολαυστε σαλατα...,

• Like 1
Δημοσ.

στο τόνο βγάζουμε το λάδι της κονσέρβας βάζουμε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο!

γιαούρτι δεν έχω φάει με τόνο, καμιά φορά βάζω φέτα αλλά συνήθως προτιμώ μαρούλι ντομάτα πιπεριές καλαμπόκι φρέσκο κρεμμύδι και ρίγανη

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοι ειναι γομαρια ρε συ alex που να κανεις 130 κιλα σε bicep curl.Τα κανουν λες και ειναι τιποτα.

Εγω παιδια παντα τον ετρωγα μαζι με το λαδι.Σκετος ηταν πολυ στεγνος.Θα τον φαω αυριο ομως οπως προτεινατε με δικο μου λαδι και σε σαλατα ανακατεμενο να δω πως ειναι.

Δημοσ.

και 130 κιλά και εκπληκτικό form

Αυτό το πράγμα τώρα είναι γυμναστική; Δεν τα σήκωσε όρθιος και όταν τα τράβαγε περισσότερο κατέβαινε αυτός παρά σηκωνόταν η μπάρα. Απλώς για να πει ότι τα σήκωσε.

Εγώ πάντως γελοίο το βρίσκω αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα τώρα είναι γυμναστική; Δεν τα σήκωσε όρθιος και όταν τα τράβαγε περισσότερο κατέβαινε αυτός παρά σηκωνόταν η μπάρα. Απλώς για να πει ότι τα σήκωσε.

Εγώ πάντως γελοίο το βρίσκω αυτό

Δεν ειναι λιγο αυτο. ;)

Μετά το -21 στο biological test, βρηκα ακόμη ένα που προβλέπει τις πιθανότητες να πεθάνετε (μπρρρρρρρρρρ) τα επόμενα έξι χρόνια. Είναι το SRT test που μπορεί να γίνει εύκολα από τον καθένα. Δείτε το βίντεο και λεπτομέρειες εδώ.

Εγώ πήρα 4,5 στο κάθισμα αφού το έκανα χωρίς βοήθεια αλλά έχασα ελαφρώς την ισορροπία, και 4 στο ανέβασμα γιατί χρειάστηκα να στηριχτώ λιγάκι στο ένα χέρι. Ήταν αδύνατο να σηκωθώ χωρίς βοήθεια. 8,5/10 σημαίνει ότι δε θα πάω από φυσικά αίτια τα επόμενα έξι χρόνια. 

Για να δω κι εσάς γερόντια  :devil:

(μια κηδεία και μια επίσκεψη σε ετοιμοθάνατο σε νοσοκομείο με επηρεασαν λιγάκι, ε; φαίνεται; )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...