dimitra_m3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ιδεα του ειναι θα του περασει σιγα μην κατσει τοσο καιρο off... πριν λίγο καιρό πάντως, αν θυμάμαι καλά, είχε κάνει rest days μια βδομάδα... θυμάμαι τα extra τυρογαριδάκια που είχε φάει και από τότε θέλω να φαω και γω... 1
bosei Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως προτιμώ deload week παρά αποχή. Αποχή αν γίνει θα γίνει για κανά κρύωμα μέσα στον χειμώνα... 1
spyroskonst Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά υπάρχει η deload week, όπως ειπώθηκε, αλλά και η active recovery week που αποτελείται απο διατάσεις & αεροβικό εναλλάξ. Φυσικά για ψυχολογικούς λόγους (και περίπτωσης οριακού τραυματισμού) υπάρχει η sapizo week όπου φυσικά η φραπεδιά και το αραλίκι δίνουν και παίρνουν 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά υπάρχει η deload week, όπως ειπώθηκε, αλλά και η active recovery week που αποτελείται απο διατάσεις & αεροβικό εναλλάξ. Φυσικά για ψυχολογικούς λόγους (και περίπτωσης οριακού τραυματισμού) υπάρχει η sapizo week όπου φυσικά η φραπεδιά και το αραλίκι δίνουν και παίρνουν Eγω τις "sapizo weeks" τις κανω στις διακοπες μαζι με ποτα -φαγητα κτλπ που ειναι ο ultimate συνδυασμος. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 δεν ξερω τι λετε εμενα τα ποδια μου δεν με κρατανε !! απο το χτεισνο τρεξιμο δεν τα νοιωθω!!
Liverpool89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Και γω αποχη παιδες... Πηγα σε ορθοπαιδικο σημερα... Με ειπε .. Ξεκουραση, μου προτεινε να μου δωσει χαρτι να μην πηγαινω στην δουλεια..Δεν το πηρα. Με ειπε να παιρνω τα νουτζεσι και βολταρεν χαπια μαζι.... Θα σκασω μεχρι να με περασει τωρα... Αρχισαν και οι δικοι μου κανεις γυμνστικη και αδυνατισες κλπ....Αφορμη ζητουσαν..... Αντε τωρα υπνο κανενα 10 ωρο/....
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 το κακο που αδυνατησες που ειναι? ποτε δεν μπορουσα να το καταλαβω αυτο!!! 1
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Liver, Πρέπει να αρχίσεις να τρως παραπάνω. 2 μερίδες καστανό ρύζι κάθε μέρα πρόσθετο. Ξεκίνα το φαί, και άσε τα πολλά ενδιάμεσα στις προπονήσεις. Εγώ θα κάνω απλά τρέξιμο και διατάσεις μια εβδομάδα. Το νευρικό μου έχει ψιλοκλατάρει. Κανονικά είχα 4 εβδομάδες κύκλο και 1 από αυτές deload. ¨Εκανα 6 εβδομάδες συνεχόμενες και 1 εβδομάδα deload. 2 τέτοιους κύκλους. Ήταν για μένα too much. Αλλά έπρεπε να αποκτήσω αυτή την εμπειρία. Για να μπορώ να σας λέω τι να κάνετε. Δοκίμασα κρεατίνη , για να ξέρω τι κάνουμε με δαύτη. Για μένα η προπόνηση με βάρη, με έχει μάθει πολλά. Διαβάζω και δοκιμάζω νορμάλ πράγματα (πλην αναβολικών) για να βλέπω τι δουλεύει. Θα ήθελα να ασχοληθώ και με mobility, αλλά είναι πιο δύσκολο να βρεις ουσιαστικές πληροφορίες. Άσε που είναι πιο επικίνδυνο. 1
Liverpool89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Σημερα ουτε να φτυρισω δεν μπορουσα... Ανεβαινα μια σκαλα κατακορυφη και πονουσα... Ε θα απεχω λιγο γιατι δεν με βλεπω καλα... Να δουλεψω δεν μπορω... Οσο για το φαι ποσο αλλο να φαω ποια...
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δεν πειράζει, μυικό αν είναι το θέμα , θα περάσει και θα πας με περισσότερη εμπειρία στο επόμενο στάδιο. Ξεκουράσου, δεν έγινε και τίποτα.
alex_000 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ όσο προχωράει το πράμα τόσο πιο δύσκολο γίνεται να πιέσω το σώμα μου. Άρχισα με απλές 15ρες επαναλήψεις. Με το που ξύπνησε λίγο το σώμα μετά τον πρώτο μήνα , έβαλα τα drop set με το πρώτο σετ 12 επαναλήψεις. Μετά έβαλα και 2ο drop set. Μετά μείωνα κατά 30% το βάρος στα drop set αντί 50%. Τώρα έριξα το πρώτο σετ στις 6-8 επαναλήψεις > failure για να γίνεται περισσότερη δουλειά και με πιο βαριά κιλά. Και πάλι ότι και να κάνω την επόμενη μέρα είμαι τελείως recovered αν εξαιρέσουμε τετρακέφαλους που θέλουν 2 μέρες. Για deload και week off ούτε λόγος. Τα σκ που έχω άπλα να κάνω παραπάνω απο 1 λεπτό διάλειμμα εν το μεταξύ κάθομαι και κάνω 2-2:30 ώρες προπόνηση .. αφού τραβάει δεν σταματάω. Δευτέρα είναι η μόνη μέρα από τις off days που δεν νιώθω ξεκούραστος γιατί Σαβατο και Κυριακή έχει back to back δυο 2ωρες προπονήσεις. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2013 από alex_000
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Liver, Πρέπει να αρχίσεις να τρως παραπάνω. 2 μερίδες καστανό ρύζι κάθε μέρα πρόσθετο. Ξεκίνα το φαί, και άσε τα πολλά ενδιάμεσα στις προπονήσεις. Εγώ θα κάνω απλά τρέξιμο και διατάσεις μια εβδομάδα. Το νευρικό μου έχει ψιλοκλατάρει. Πως καταλαβαίνεις ότι έχει κλατάρει το νευρικό;
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αύριο διπλή προπόνηση (legs day και ώμοι/στήθος)...για να δούμε αν θα ζούμε dead 1
Liverpool89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ισα ισα που μπορει να δεις και διαφορες στο σωμα σου με 1 εβδομαδα εκτος.Το σωμα θελει και ξεκουραση. Θα προσπαθησω να κανω οσο πιο καλη διατροφη μπορω.. Αλλα αν τα ηξερα αυτα απο την αρχη δεν θα πηγαινα 9 εβδομαδες σερι. Θα τις εσπαγα σε 5+1 deload ξανα 5+1 εντελως ξεκουραση.. Τωρα τα πραγματα γυρισαν εναντιον μου. Αρρωστος, ποναω και νευριαζω που δεν μπορω να κανω γυμναστικη.. Αλλα ουτε να δουλεψω που ειναι το κυριοτερο... Οταν γινω καλα θα κανω συνδυασμενο 5*5 προγραμμα.. Οπου θα ανεβαζω καθε 3 προπονησεις, ωστε να προσαρμοζεται το σωμα μου.. Τωρα το εφτασα στα ορια του και ηθελα να τα σπασω... Μερικες φορες πρεπει τον εγωισμος μας να τον αφηνουμε στην ακρη και να λεμε"Ε ψηλε χαλαρωσε λιγο" εχεις μηνες μπροστα σου.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις