Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί καστανό ρύζι ντακον; Το κίτρινο είναι πολύ πιο γευστικό και δεν υπολείπεται του καστανού.

You overcomplicate things dudeofski. Φάε παραπάνω υδατάνθρακα, να έχεις ενέργεια, να πάρεις 2-3 κιλά και να ανέβουν οι επιδόσεις. Και το λίπος ευνοεί την τεστοστερόνη. 

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Λιβερπουλ γιατί παίρνεις τοσο πολλά; Πόσο τα κρατάς; Δεν ειναι καλύτερα να παίρνεις λιγότερη ποσότητα πιο συχνά;

1κτγ λάδι δεν νομίζω να πάει πάνω απο 8γρ. Γύρω στα 5-6 γρ είναι αλλά παίζει η πυκνότητα κλπ. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ αυτη τη "μοναδα" μέτρησης.. Άντε ζύγισε 1 κτγ μελι, 1κτγ νερο, 1κτγ ζάχαρη και 1κτγ αλεύρι και έλα πες μου.

Δημοσ.

Λιβερπουλ γιατί παίρνεις τοσο πολλά; Πόσο τα κρατάς; Δεν ειναι καλύτερα να παίρνεις λιγότερη ποσότητα πιο συχνά;

1κτγ λάδι δεν νομίζω να πάει πάνω απο 8γρ. Γύρω στα 5-6 γρ είναι αλλά παίζει η πυκνότητα κλπ. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ αυτη τη "μοναδα" μέτρησης.. Άντε ζύγισε 1 κτγ μελι, 1κτγ νερο, 1κτγ ζάχαρη και 1κτγ αλεύρι και έλα πες μου.

Παιρνω 8*30 αυγα..

Τα κραταω 4 εβδομαδες...

60 αυγα την εβδομαδα σχεδον...

Τα αλλα στο ψυγειο ωμα...

Δηλαδη αν τα περνω καθε εβδομαδα τι θα αλλαξει;; Παλι τα 3/4 θα ναι σχεδον ιδια παρτιδα... Και αυτος τα αποθηκευει καπου...

Στο ψυγειο κρατανε 3 μηνες περιπου τα αυγα..

Τοσο καιρο αυτο κανω.. Κατι δεν επαθα στο στομαχι μου..

Δημοσ.

Έλα ρε μλκ τώρα! Φάε αυγό 1-2-3 ημερών, φάε και 15 και μετά έλα πες. Όταν δούλευα πρωινά στο ξενοδοχείο έβλεπα την τεράστια διαφορά όταν είχαμε φρέσκα μέχρι 3-4 ημερών αυγά και αυτά των 7++ ημερών με 15.. Δεν ειπα να πάθεις, ούτε "χάνουν" θρεπτικά συστατικα (υποθέτω). Τη διαφορά τη βλέπεις κυρίως στα μάτια βέβαια :P Or maybe its me being weird

Δημοσ.

Συκώτι στο φούρνο. τα ψήνω σε λαδόκολλα.
μετά στο αντικολλητικό ζεσταίνω σάλτσα ντομάτας σπιτική και ρίχνω τα συκωτάκια.

Ωραία είναι και τα συκωτάκια κότας με καστανό ρύζι στο φούρνο! θα το μαγειρέψω εντός εβδομάδας :D

Δημοσ.

Πολυ καλά είναι. Καλύτερα στον φούρνο/grill παρά τηγάνι. Δεν είναι πολύ ακριβά, γύρω στα 4-5 το κιλό;

Ρολάκι κοτόπουλο γεμιστό με μους απο τα συκωτάκια της (η πουλερικών), μια βαριά gravy και ρύζι με σουσάμι/κάστανα/κουκουνάρια/σταφίδες, ΑΑΑΑΑΑΧ τόσο γιορτινό!!

• Moderators
Δημοσ.

εχει κανεις ιδεα απο νουμερα σε αντιανεμικα asics? θελω να παρω κατι πραγματα απο αγγλια

και δεν ξερω τι σκατα νουμερα χρειαζομαι για το μπουφαν!

Δημοσ.

o αδερφός μου που είναι 174~ και 65 κιλά πήρε ένα μπουφάν αντιανεμικό 46 νούμερο και του είναι οκ. Γοογλε ιζ αουρ φρεντ θο! Όλο και κάτι θα βρεις που θα σε βοηθησει. ΟΧΙ, δεν ηταν asics

• Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να βρω μαγαζί που να έχει για να δοκιμάσω.. Αλλά εδώ που είμαι δύσκολο.. Είμαι για σμολ ή μιντιουμ αλλά δεν ξέρω ποιο από τα δύο

Δημοσ.

Δήμητρα, κι όχι μονο, εναλλακτική για βραδυνό:

Μιξ 25γρ άσπρα σπόρια ψημένα και 25γρ κασιους ψημένα + 1 πορτοκάλι. Δίνουν 340 θερμίδες και 10 γρ πρωτεινης, αλλά το σημαντικότερο, παίρνεις την ημερήσια δόση σε βιταμίνη C και σίδηρο. Καλό, ε; Αλλά ΠΟΤΕ δεν το συνδιάζουμε με αυγό ή γαλακτοκομικά γιατί δε θα απορροφηθεί ο σίδηρος.

Ντακον, στόχος τα 2 κιλά το μήνα, ώστε να μπαίνουν κατά το μέγιστο δυνατό σε μυς. Γι αυτό το μήνα ο στόχος επετευχθει :)

• Like 1
Δημοσ.

μια μέρα εκανα μαλακία στο deadlift  τεχνικής και ένιωσα την μέση μου να ζορίζεται.. εκανα ραχιαους στα καπάκια και έστρωσε..

Βέβαια εμένα δεν ηταν καθαρός πόνος αλλά σαν πιάσιμο πιο πολύ.

Δημοσ.

εμένα πονάει μια ευδομάδα. Οχι πολύ βαρύς πόνος αλλά το νιώθω. Ξεκίνησε σαν μυικό πιασιμο και stiffness και τώρα είναι ελαφρύ κάψιμο και λίγος πόνος. Αν συνεχίσω κανονικά θα χειροτερέψει οπότε δοκιμάζω μηχανήματα μόνο μέχρι να περάσει. 

Δημοσ.

Εντωμεταξύ στο βασίλειο των squats και deadlifts με βαριά κιλά, υπάρχουν  πιασιματάκια μετά την προπόνηση και καμία ενόχληση. Τι στο διάολο ρε παιδιά. Δεν είστε σε βαριά κιλά, οι ραχιαίοι σας τόσο αδύνατοι είναι? Ή τόσο κακή τεχνική? Δηλαδή μετά από πολλούς ραχιαίους δεν σας πιάνει τίποτα?

Squat 5+

Squat: 5x90, 5x100, 6x112,5

SLDL: 5x8 x70

Leg Press: 5x10x120 (ελαφριά γιατί τα πόδια ΔΕΝ)

Preacher Crunches: 3x15x66

Leg Curls: 3x66x12+

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...