Porg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Επίσης, έχω απορρία σχετικά με το ποιά είναι η πιο value for money τροφή για πρωτεϊνη; Super market που έχω κοντά μου είναι lidl, βερόπουλος, βασιλόπουλος, γαλαξίας και carrefur. 1 κιλό γιαούρτι στα Lidl με 2 και κάτι είναι καλά νομίζω. Άλλες γνωμες; Απο lidl οικονομικά και καλά είναι το κουβαδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2% που λες και εσύ!Το cottage ο τόνος κονσέρβα και το ταχίνι! Αυτά μαζί με τα αυγά και το κοτόπουλο είναι τα πιο value for money μαζί με τη σκόνη Απο βδομάδα έχουν τους μικρούς τόνους σε προσφορά θα πάω να στοκάρω, επίσης έχουν και γαλοπούλα φιλέτο 5Ε το κιλό! Μαύρα φασόλια έχει δοκιμάσει κανείς;Δεν βρίσκω σε λαικές που έψαξα 1
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Γαματα ειναι φιλε.... Τα εσφαζα ενα καιρο, τωρα δεν ειμαι με αυτη που τα μαγειρευε εφυγε....χαχαχααχαχαχαχα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 ωραιος αλεξ!! μονο τα ποδια θελουν δουλεια 1
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν άλεξ θα σου δώσω μερικές ιδέες τι να φας με τις μπανάνες. Παίδες για τους υπόλοιπους και τις φωτό είστε γαμάτοι. Βρώμη-Γάλα-Σταφίδες Τοστάκι Γαλοπούλας Σκουπ κρεατίνης Σκουπ Πρωτείνης Γάλα Φετουτσίνι με αγριογούρουνο,παρμεζάνα προσούτο, σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, μισό τυραμισού, μισό μπουκάλι μερλότ, 1 σφηνάκι λιμοντσέλο. Μερικές ιδέες για τον άλεξ βέβαια. Το τελευταίο μεγάλο τραπέζι των ημερών, τώρα μόνο το μεσημεριανό θα είναι βαρύ. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 οι γαμπες κανουν μπαμ 1
alex_000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 οι γαμπες κανουν μπαμ ότι θέλουν δουλειά τα πόδια θέλουν (συγκριτικά με τον άνω κορμό), αλλά δεν είναι γιατί δεν τα γυμνάζω , είναι γιατί όταν ξεκίνησα ήταν σαν σκουπόξυλα. Τώρα είναι διπλάσια από τότε, και είναι σε ένα αποδεκτό επίπεδο αλλά έχουν μέλλον.. Θα στρώσουν με τον καιρό. Λοιπόν άλεξ θα σου δώσω μερικές ιδέες τι να φας με τις μπανάνες. Φετουτσίνι με αγριογούρουνο Αυτό είναι γαμάτο , θα βοηθάει πολύ στους κοιλιακούς ειδικά. Αντε να βρίσκουμε αγριογούρουνο τώρα...
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 οι γαμπες κανουν μπαμ οι γάμπες είναι αγύμναστες.. στο upper body alex είσαι πολύ καλός μου αρεσουν οι ώμοι Δώσε όμως έμφαση και στο κάτω μέρος..Βέβαια για πόδια γλουτούς δεν μπορώ να είμαι σίγουρος μιας και φοράει το σόρτς που είναι φαρδί λίγο. διάδρομο αν θυμαμαι καλά δεν κάνεις.. γενικότερα "στρώνει" το σώμα δημιουργεί δηλαδή ομοιογένεια που νομίζω οτι αυτό είναι που λείπει.. PS τώρα το είδα αν ηταν πολύ λεπτά παίζε με αρκετά βάρη στα πόδια με πρέσα και στα μηχανήματα θα ανέβεις πολύ..Επίσης διπλασίασε προπονήσεις. Γενικά τα σνομπάρουμε λίγο τα πόδια κι εγώ το έκανα το λάθος αυτό πρίν μερικά χρόνια..
alex_000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ο διαδρομος δεν δινει καμια ομοιογενια στο σωμα φιλε. Μονο για καψιμο λιπους ειναι. Οι αγυμναστες γαμπες maxaρουν τα κιλα απο ολα τα μηχανηματα για γαμπες στο gym ακομα και αυτο που φορτωνεις δισκους που το γεμιζω εικοσαρια Νταξει ειπαμε τα ποδια ειναι πισω συγκριτικα με πανω σωμα αλλα οχι και τετοια συμερασματα απο μια φωτο που δεν φαινονται .. Ειναι και η ληψη απο το επιπεδο της φατσας και οι γαμπες φαινονται μισες στην φωτο και τα παπουτσια φαινονται λιγο παραμορφωμενα αν δειτε.. Iphone κραταω οχι olympus Το upper και το lower body τα γυμναζω με ιδια ενταση. Ηταν λεπτα αλλα τωρα ειναι normal απλα οχι το δυνατο μου σημειο
alex_000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δεν διαφωνω , προτιμω 1000 φορες ελλειπτικο για αεροβια, αλλα ακομα περισσοτερο προτιμω τιποτα απο τα δυο
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ο διαδρομος καταστρεφει γονατα... ισοπεδωτική άποψη θα έλεγα..και το deadlift μπορεί να καταστρέψει γόνατο ακόμη χειρότερο και με μία φορά.. Ελειπτικό άλεξ ακόμη καλύτερα.. εγώ είμαι της άποψης οτι δίνει τουλάχιστον με βάση τα δικά μου σωματικά δεδομένα. Επίσης δεν σου λέω οτι είναι άσχημα τα πόδια σου .. σου λέω οτι το upper σου είναι πολύ ανώτερο συγκρτικά . 2
Prozac Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Προς ενημέρωση το ελλειπτικό είναι που δημιουργεί προβλήματα στα γόνατα
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 εγώ ξέρω οτι το τρέξιμο έξω δημιουργεί θέματα στα γόνατα ο διάδρομος κ το ελλειπτικό ποτέ δεν μου έκαναν κακό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις