Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Wow, για την κορτιζόνη πρόσφατα άκουσα τα χειρότερα.http://www.youtube.com/watch?v=1h2HN1O1tg8

Φώτη δε βιάζομαι. Τι θα έχουμε να κάνουμε το Δεκέμβρη?  Άσε που γλυτώνω τραυματισμούς με τόσο μικρά άλματα.

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Σημερα στο τελος της δουλειας εδωσα μια το γονατα πανω σε ενα σιδερο..

Πως φορτωσα μετα ενας θεος ξερει...

Ενιωθα πιασμενο τον κωλο μου και οταν καθομαι τους τετρακεφαλους..., βλεπετε μερα ποδιων η σημερινη... Αυριο να δω πως θα ημαστε...

Δημοσ.

έχω περίσσιο δέρμα στην περιοχή του αφαλού . Γεμίζει μια χούφτα αυτό που θα αφαιρεθεί 

θα το κάνω γιατι τώρα θα είχα κοιλιακούς και θα φαινόταν γενικότερα η δουλειά που έχω κάνει στο σώμα μου αλλα απο κάτω απ το στήθος μέχρι εκεί που τελειώνει η κοιλιά ειναι χαλαρό. Δεν φαίνεται στις φωτογραφίες γιατι στις τελευταίες έχει τσιτώσει η κοιλιά απ τη μάσα και στην πρώτη έχω βάλει μαυρο (για ευνόητους λόγους).

ο βασικός λόγος ειναι υγείας , το περίσσιο δέρμα έχει την τάση να κρατάει λιπάκι απο κάτω (παραπάνω απ ότι θα έπρεπε να έχει) και αποβάλει τοξίνες στον οργανισμό (το σώμα σου ξέρει πως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί). 

δεν ειμαι γιατρός να το εξηγήσω περαιτέρω αλλα πήρα γνώμες απο τρεις γιατρούς, υπάρχει ακόμα και ορολογία πάθησης για αυτό και αυτό που δημιουργεί αλλα δεν θυμάμαι τώρα.

Anyway 

ακόμα και λόγοι υγείας να μην συνέτρεχαν , τα επόμενα χρόνια θα φτάσω σε αγωνιστικό επίπεδο και γιαυτό το λόγο (το αισθητικό κομμάτι ) θα το έκανα ούτως η άλλως . Ειναι το hobby μου , αυτό που μου αρέσει κ δε βαριέμαι ποτέ να το κάνω και έχω σκοπό να το φτάσω εκεί που με ευχαριστεί.  B) 

Το περισσιο δερμα που λες ειναι κατι το γενετικο και εχει να κανει με τον οργανισμο του καθενος η και αυτο διορθωνεται με τον καιρο?

Επειδη απο οσο ξερω το δερμα ειναι ελαστικο και αργα η γρηγορα καταληγει εκει που θες. Ας πουμε και εγω αν και εχω κατεβει σε χαμηλα σχετικα ποσοστα λοιπους, νιωθω οτι οι γραμμωσεις δεν εχουν γινει εντονες ακομα, περισσοτερο λογο υπαρξεις παχυδερμιας παρα λιπους. Αλλα εκλαμβανω ομεγα-3 και πολυβιταμινες τα οποια βοηθανε στην αναπλαση και αναδομηση της επιδερμιδας.

Απλως σε ρωταω γιατι με προβληματισες με την αναφορα αυτη, αν και προσωπικα εγω δεν θα εκανα κατι τετοιο, απλως αν παιζει θεμα με την επιδερμιδα σε ατομικο επιπεδο, να ξερω να ξεκιναω το χωνευω....

Δημοσ.

Το περισσιο δερμα που λες ειναι κατι το γενετικο και εχει να κανει με τον οργανισμο του καθενος η και αυτο διορθωνεται με τον καιρο?

Επειδη απο οσο ξερω το δερμα ειναι ελαστικο και αργα η γρηγορα καταληγει εκει που θες. Ας πουμε και εγω αν και εχω κατεβει σε χαμηλα σχετικα ποσοστα λοιπους, νιωθω οτι οι γραμμωσεις δεν εχουν γινει εντονες ακομα, περισσοτερο λογο υπαρξεις παχυδερμιας παρα λιπους. Αλλα εκλαμβανω ομεγα-3 και πολυβιταμινες τα οποια βοηθανε στην αναπλαση και αναδομηση της επιδερμιδας.

Απλως σε ρωταω γιατι με προβληματισες με την αναφορα αυτη, αν και προσωπικα εγω δεν θα εκανα κατι τετοιο, απλως αν παιζει θεμα με την επιδερμιδα σε ατομικο επιπεδο, να ξερω να ξεκιναω το χωνευω....

απο γενετικής πλευράς αν είσαι τυχερός κ ειναι ελαστικό δεν έχεις θέμα και μπορεί μέχρι κάποιο σημείο να επανέρθει , αναλόγως την έκταση του προβλήματος πάντα. (εγώ αν δεν είχα ελαστικό δέρμα θα είχα τρελό πρόβλημα , διπλάσια κιλά απο το βάρος μου ειχα, όχι 10-15 κιλάκια. . Μετά τα 2 το πολύ τρία χρόνια που χάνει κάποιος δεν μαζευει άλλο . Οτι ειναι να κάνει σ αυτό το χρονικό διάστημα.

στο γενετικό ποιος σου ειπε οτι έχεις παχυδερμία ? γιατρός ή το πιάνεις μόνος σου και το καταλαβαίνεις ? εμένα απο μικρός που ημουν το δέρμα μου ηταν πολύ λεπτό (μέχρι κ στο κεφάλι οταν νευρίασα πεταγόταν φλέβα ) και τώρα μετά απο όλα αυτά τα κιλά που ειχα συμβαίνει το ίδιο.

Απο πλευράς φλεβικότητας που έχει να κάνει και με το πόσο χοντρό ειναι το δέρμα σου είμαι σε πολύ καλή κατάσταση (στην προπόνηση αν σφήξω χέρια ειναι λες και τα έχεις χαράξει κοντά κοντά , μέχρι και στα δάχτυλα φαίνονται φλεβες σαν δαχτυλίδια αλλα είμαι πολύ άσπρος (φέτος το καλοκαίρι θα πάρω χρώμα :devil: ) που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες . Αυτό λόγο λεπτού δέρματος απο φυσικού μου.

Αν δεν ηταν γενετικό θέμα τότε κ εγώ θα ειχα καταλήξει με χοντρό δέρμα , οπότε πιστευω πως ΑΝ έχεις τελικά παχυδερμία τότε ειναι γενετικό καθαρά θέμα (αν εισαι χαμηλά σε bf εννοείτε, αν δεν είσαι δοκίμασε να πέσεις πρώτα) και αυτό που μπορείς να κάνεις ειναι να πέσεις κ άλλο bf, για τα ω3 και τις πολυνιταμίνες εννοείτε πως μας χρειάζονται και θα πρέπει να τα λαμβάνουμε απο τροφές/συμπληρώματα έτσι κ αλλιώς.

επίσης έκανες λιπομέτριση και αν ναι πόσο % έχεις ?  σε ρωτάω μήπως κ προβληματίζεσαι άδικα .

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ροκ μέχρι ένα σημείο είναι ελαστικό.. ο Νίκος είναι στην κατηγορία που ήταν χοντρός κάποτε και αδύνατησε και το δέρμα έχει ξεχιλωσει

Δημοσ.

Ροκ μέχρι ένα σημείο είναι ελαστικό.. ο Νίκος είναι στην κατηγορία που ήταν χοντρός κάποτε και αδύνατησε και το δέρμα έχει ξεχιλωσει

αδύνατος (low bf) απο παιδί - > χοντρός - > αδυνάτισα 

χειρότερο 

πάντως πιστευω πως ειναι δύσκολο να εισαι χαμηλά σε bf και να μη γραμμώνεις ακόμα και με χοντρό σχετικά δέρμα.

Δημοσ.

16000 λέξεις άρθρο για τα squats! OMG, θες μια αιωνιότητα και μία μέρα για να το διαβάσεις! :-D Ευχαριστούμε alex_000!

βρε μπητε κατω απο την μπαρα και αφηστε το διαβασμα  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ασχετο αλλα μολις μπηκα σπιτι μετα απο καμια ωρα στον κηπο...μαζεμα,σκαλισμα,φυτεμα,ποτισμα.

Απο τα πιο χαλαρωτικα πραγματα το μποστανι.

• Like 1
Δημοσ.

Δε το θεωρώ άσχετο. Φιτ σημαίνει υγεία, κι η υγεία είναι σωματική και πνευματική ευεξία.

Ο κήπος είναι μαγεία, τα φυτά τα βλέπω και τα φροντίζω "σαν παιδιά μου", κι όταν μεγαλώνουν νιώθω περήφανος ξέροντας ότι συνετέλεσα τα μέγιστα σ' αυτό.

Η δε γεύση, είναι το κάτι άλλο. Έδωσα ένα πιάτο καροτάκια στα κορίτσια μου, στραβομουτσούνιασαν (καρότα θα φάμε;) και σαν δοκίμασαν το ένα, εξαφανίστηκαν στη στιγμή. Ούτε σοκολατάκια να τους είχα δώσει!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...