Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου κανε διαφορα γιατι εκανες μια αλλαγη που την χρειαζεσαι πιστευω...

Μονο 40 κιλα πιεσεις στηθους;;; Μειωσε επαναληψεις και ανεβασε....

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

αυτα τα κιλα ειναι τα μεγιστα που μπορω να παιξω.δηλ ετσι πιστευω.υπαρχουν κ μερες που δε τραβαει για τοσα κ βαζω λιγοτερα.κ συνηθως οποτε πιεζω σε τοσα μου βγαζει κ κανα θεματακι σε ωμους κ στροφεις.οποτε δε κυνηγαω τη τυχη μου.

ειδωμεν..μου κανει εντυπωση παντως οτι 10κ συρματοσχοινο μου καναν τοση διαφορα κ τοσο συντομα.

νομίζεις ότι είναι τα max κιλά σου, πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου, να πονέσει ο κώλος σου για να αυξήσεις τις αντιστάσεις.

κόψε reps και ανέβασε λίγο λίγο κιλά, τα 15reps με 40κιλά δείχνουν ότι το έχεις άνετα για παραπάνω.

εξάλλου και συ το λες ότι παίζεις με χαμηλά κιλά... 

• Like 1
Δημοσ.

1.5 χρονο μια φορα δεν πορωθηκες να ανεβασεις κιλα να πεις να δω τι κανω τοσο καιρο!!!

Γιατι τοσες επαναληψεις;;; Κανε 4*8 καλο ζεσταμα και ανεβα αν φοβασαι πες τον γυμναστη σου να σε βοηθησει...

Δημοσ.

αυτα τα κιλα ειναι τα μεγιστα που μπορω να παιξω.δηλ ετσι πιστευω.υπαρχουν κ μερες που δε τραβαει για τοσα κ βαζω λιγοτερα.κ συνηθως οποτε πιεζω σε τοσα μου βγαζει κ κανα θεματακι σε ωμους κ στροφεις.οποτε δε κυνηγαω τη τυχη μου.

ειδωμεν..μου κανει εντυπωση παντως οτι 10κ συρματοσχοινο μου καναν τοση διαφορα κ τοσο συντομα.

αν νιώθεις οτι δεν μπορείς να ανεβάσεις κιλά , βάλε drop set και θα δεις πως θα αρχίσουν να ανεβαίνουν :D , θα ψάχνεις δίσκους και δεν θα βρίσκεις

• Like 2
Δημοσ.

Καύλα μέρα σήμερα. Υπήρχε παρέα, διάθεση, ένα μάτσο bros , pr στο γυμναστήριο, προβληματισμοί. Έτσι γουστάρω προπονήσεις. 

Deadlift 3+

Deadlift: 3x120, 3x135, 4x150 (Μιλάμε για την ΑΝΕΣΗ. Είχα 2-3 ακόμα, ίσως έπρεπε να τα κυνηγήσω αλλά ο στόχος είναι τα 160 την επόμενη εβδομάδα. Εκεί θα τα σκοτώσω)

Deadlift: 5x5x110 (όσο πιο γρήγορα μπορούσα να τραβήξω από το έδαφος. Traps+λαβή πήραν φωτιά)

Barbell hip thrust: 4x10x90 (Θα την εντάξω στο πρόγραμμα , γουστάρω)

Squat: 4x8x60

Random chinups

Preacher crunches: 3x80x15+ (με όρεξη, ένιωθα γαμάτα)

• Like 4
Δημοσ.

Καύλα μέρα σήμερα. Υπήρχε παρέα, διάθεση, ένα μάτσο bros , pr στο γυμναστήριο, προβληματισμοί. Έτσι γουστάρω προπονήσεις. 

Deadlift 3+

Deadlift: 3x120, 3x135, 4x150 (Μιλάμε για την ΑΝΕΣΗ. Είχα 2-3 ακόμα, ίσως έπρεπε να τα κυνηγήσω αλλά ο στόχος είναι τα 160 την επόμενη εβδομάδα. Εκεί θα τα σκοτώσω)

Deadlift: 5x5x110 (όσο πιο γρήγορα μπορούσα να τραβήξω από το έδαφος. Traps+λαβή πήραν φωτιά)

Barbell hip thrust: 4x10x90 (Θα την εντάξω στο πρόγραμμα , γουστάρω)

Squat: 4x8x60

Random chinups

Preacher crunches: 3x80x15+ (με όρεξη, ένιωθα γαμάτα)

Squat  τι φαση? γιατι τοσα λιγα? βασικα γιατι εκανες καν squats?

Δημοσ.

Μα για να κάνω squats, να δοκιμάσω τη φόρμα, να ενεργοποιήσω δεύτερη φορά μες στην εβδομάδα τετρακεφάλους. 2 φορές την εβδομάδα. Μεγάλο μυστικό στην προπόνηση.

Δημοσ.

Βασικά κάνε το 5*5 του Ντάκον έστω και για 12 βδομάδες και θα γίνεις άλλος άνθρωπος.

λιγο πιο λιανα?εχει κατι ιδιαιτερο εκτος απο "5χ5" (επαναλ χ σετ)?

Δημοσ.

Παιδες, οτι το ΗΙΙΤ είναι πιο αποδοτικο στην καυση λιπους απο την αεροβικη, το εμπεδωσαμε στο μακρυναρι του μαους.

Αναφορικα με τα ωφελη στην καρδια, μπορει να γινει καποια αναλογια; Π.χ. 10 λεπτα ΗΙΙΤ = 30 λεπτα ζωηρο περπατημα;

Δημοσ.

Παιδες, οτι το ΗΙΙΤ είναι πιο αποδοτικο στην καυση λιπους απο την αεροβικη, το εμπεδωσαμε στο μακρυναρι του μαους.

Αναφορικα με τα ωφελη στην καρδια, μπορει να γινει καποια αναλογια; Π.χ. 10 λεπτα ΗΙΙΤ = 30 λεπτα ζωηρο περπατημα;

οπα Γιάννη βάζε spoiler XXX διαβάζουν και μικρα παιδιά..

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδια χοντρικα μια διατροφη ποσα λεφτα βγαινει το μηνα? Συνειδητοποιω οτι φευγουν αρκετα χρηματα, ειδικα τωρα που ειμαι στον ογκο και δεν μπορω να μαζευτω με τπτ... Ποσα αραγε να φευγουν και υπαρχει καποιες τροπος με χοντρικες μαζικες αγορες να μαζευτει καπως το ποσο?

Δημοσ.

Ρε παιδια χοντρικα μια διατροφη ποσα λεφτα βγαινει το μηνα? Συνειδητοποιω οτι φευγουν αρκετα χρηματα, ειδικα τωρα που ειμαι στον ογκο και δεν μπορω να μαζευτω με τπτ... Ποσα αραγε να φευγουν και υπαρχει καποιες τροπος με χοντρικες μαζικες αγορες να μαζευτει καπως το ποσο?

Δεν υπαρχουν φτηνα σπορ οταν ασχολεισαι σοβαρα ,το ποσο ειναι σχετικο  με την ποιοτητα και την ποσοτητα των τροφων -συμπληρωματων καθως και του ατομικου εξοπλισμου που στην συγκεκριμενη περιπτωση του gym  ειναι απο τους πιο φτηνους.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...