Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παιρνεις μυικο ογκο πολυ γρηγορα και η επιδερμιδα δεν εχει την καταλληλη ελαστικοτητα για αυτην την αλλαγη. Μπορει στο παρελθον να ειχες μεγαλυτερο βαρος αλλα αφου λες οτι τοτε δεν ειχες προβλημα σημαινει οτι πας τωρα πολυ γρηγορα.

Ισχυει αυτο ,ειναι κλασικο συμπτωμα ατομων που εχασαν αποτομα βαρος  η' αυξησαν δραματικα τον μυικο του ογκο ,αυτο που θα βοηθαγε για την προληψη  ειναι κατι φαρμακευτικες αλοιφες  που τις βαζουν οι εγκυμονουσες με βαση τον αργιλο αν δεν κανω λαθος   για τις ραγαδες.

Βεβαια αυτο αφορα οπως ειπα την προληψη, για εκεινον ειναι αργα πλεον.

Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε παιδιά. Αν και είχα θέμα μικρό στο ξεκόλλημα , το Lockout πήγαινε σφαίρα. Επόμενο μήνα τα 165. 180 σου έρχομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Dackon τις επαναλήψεις στις άρσεις πως τις κανεις; Τρείς με 120, άλλες τρείς με 140 και αλλες τέσσερις με 160 χωρίς διάλειμμα;

Δημοσ.

Οχι φιλε απλα κανει χαλαρα καπια σετ με λθγοτερα κιλα και ρεπς για να ζασταθει χωρις να κουραστει επειδη πηγαινε για μεγιστη προσπαθεια. Διαλειμματα κανονικα

• Like 3
Δημοσ.

και αναποδες πυραμιδες υπαρχουν και τα παντα υπαρχουν -  αυτα και αν ειναι προχωρημενα πραγματα ομως

φιλε που το εκανες μη το ξανακανεις σε σκουωτ, εχεις που εχεις θεμα με την μεση σου θα σακατεφτεις τελειως ..

σιγα σιγα τα κιλακια ..

σημερινες με γαματη αναλυση :-)

• Like 1
Δημοσ.

και αναποδες πυραμιδες υπαρχουν και τα παντα υπαρχουν -  αυτα και αν ειναι προχωρημενα πραγματα ομως

φιλε που το εκανες μη το ξανακανεις σε σκουωτ, εχεις που εχεις θεμα με την μεση σου θα σακατεφτεις τελειως ..

σιγα σιγα τα κιλακια ..

σημερινες με γαματη αναλυση :-)

Όχι ρε συ και προχωρημένα πράγματα οι πυραμίδες...απλά ανάλογα την πυραμίδα κάνεις την κατάλληλη προεργασία και όλα κομπλέ.

Δημοσ.

οι αναποδες πυραμιδες οχι οι κανονικες ! αυτες που κανεις ζεσταμα κ μπαινεις πρωτο σετ σε max κιλα ειναι απ τις  πιο προχωρημενες προπονησεις που μπορουμε να κανουμε ! καλα σε αρχαριους κτλ  απαγορευεται ..

Δημοσ.

οι αναποδες πυραμιδες οχι οι κανονικες ! αυτες που κανεις ζεσταμα κ μπαινεις πρωτο σετ σε max κιλα ειναι απ τις  πιο προχωρημενες προπονησεις που μπορουμε να κανουμε ! καλα σε αρχαριους κτλ  απαγορευεται ..

Διαφωνώ αλλά τέλος πάντων...δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνώ αλλά τέλος πάντων...δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα.

σωστος :-)

εγω γενικοτερα διαφωνω με την συγκεκριμενη προπονηση - δεν ειναι προπονηση αυτη για μενα

δε την κανω ποτε ουτε προκειται να την κανω ..

• Like 1
Δημοσ.

Παιρνεις μυικο ογκο πολυ γρηγορα και η επιδερμιδα δεν εχει την καταλληλη ελαστικοτητα για αυτην την αλλαγη. Μπορει στο παρελθον να ειχες μεγαλυτερο βαρος αλλα αφου λες οτι τοτε δεν ειχες προβλημα σημαινει οτι πας τωρα πολυ γρηγορα.
Αν θες να ενισχυσεις το παχος και την ελαστικοτητα της επιδερμιδας χρησιμοποιησε  τσαι απο το βοτανο εκουιζετο κανει θαυματα. Θα σε βοηθησει και η καταναλωση ενος γρειπφρουτ την ημερα. 

thanks για τα infos, θα το κοιτάξω 

Ισχυει αυτο ,ειναι κλασικο συμπτωμα ατομων που εχασαν αποτομα βαρος  η' αυξησαν δραματικα τον μυικο του ογκο ,αυτο που θα βοηθαγε για την προληψη  ειναι κατι φαρμακευτικες αλοιφες  που τις βαζουν οι εγκυμονουσες με βαση τον αργιλο αν δεν κανω λαθος   για τις ραγαδες.

Βεβαια αυτο αφορα οπως ειπα την προληψη, για εκεινον ειναι αργα πλεον.

για τις καινούριες που βγάζω σε δικέφαλα και ώμους όμως ειναι καλό πιστευω να ρίξω ενα βλέφαρο. (όταν είχα κιλά είχα πολύ μικρά χέρια και ανύπαρκτους ώμους , δεν είχε σπάσει τόσο σε εκείνα το σημεία αλλα τώρα βγάζω καινούριες).

οι παλιές εντάξει δε με ενοχλούν, άσπρες ειναι , είμαι και άσπρος και γενικά δε φαίνονται εκτός αν ειναι ο φωτισμός τέτοιος (στην φωτογραφία πχ σκοτάδι και φως απ το pc) αφού έγιναν δε πειράζει, έτσι κ αλλιώς πιτσιρίκι ήμουν οταν πλακώθηκα στην κορτιζόνη για πάνω απο μια δεκαετία και δεν είχα ιδέα οτι θα γίνει κάτι τέτοιο για να ψαχτώ για πρόληψη.   :-D 

Δημοσ.

Dakon ωραιος ρε μπραβο !

κατσε να πω καλυτερα τι εννοω με τις αναποδες πυραμιδες .. 

οκ στον παγκο ειναι μικρη μυικη ομαδα με ενα καλο ζεσταμα πες την βγαζεις καθαρη ! στα σκουωτ ομως που το εκανε ο αλλος ειναι τελειως διαφορετικο καμμια σχεση ! θα φερω σα παραδειγμα τον εαυτο μου που οκ τουλαχιστον απειρο δε με λες

εγω πχ παιζω 150 στο σκουωτ και ουτε σαν σκεψη δε μπορω να φανταστω να μπω με αυτα τα κιλα μετα απο ενα ζεσταμα στο σκουωτ! νιωθω οτι θα τσακιστω !  δεν ειναι μονο οι μυες - ειναι οι τενοντες ειναι οι αρθρωσεις , πρεπει να γινει πολυ καλο  αιματωμα , σωστη προεργασια και ολα αυτα δε γινοντε μονο με ενα καλο ζεσταμα ! σε σκουωτ  - αρσεις  δεν υπαρχει αναποδη πυραμιδα  .. δε ξερω για αλλους για μενα δεν υπαρχει  .. και να πω και την αληθεια δε ξερω και κανεναν που να την κανει ετσι ..  γι αυτο ειπα κ στο παλικαρι τι κανεις ρε μεγαλε θα τσακιστεις ..

• Like 1
Δημοσ.

Dakon ωραιος ρε μπραβο !

κατσε να πω καλυτερα τι εννοω με τις αναποδες πυραμιδες .. 

οκ στον παγκο ειναι μικρη μυικη ομαδα με ενα καλο ζεσταμα πες την βγαζεις καθαρη ! στα σκουωτ ομως που το εκανε ο αλλος ειναι τελειως διαφορετικο καμμια σχεση ! θα φερω σα παραδειγμα τον εαυτο μου που οκ τουλαχιστον απειρο δε με λες

εγω πχ παιζω 150 στο σκουωτ και ουτε σαν σκεψη δε μπορω να φανταστω να μπω με αυτα τα κιλα μετα απο ενα ζεσταμα στο σκουωτ! νιωθω οτι θα τσακιστω !  δεν ειναι μονο οι μυες - ειναι οι τενοντες ειναι οι αρθρωσεις , πρεπει να γινει πολυ καλο  αιματωμα , σωστη προεργασια και ολα αυτα δε γινοντε μονο με ενα καλο ζεσταμα ! σε σκουωτ  - αρσεις  δεν υπαρχει αναποδη πυραμιδα  .. δε ξερω για αλλους για μενα δεν υπαρχει  .. και να πω και την αληθεια δε ξερω και κανεναν που να την κανει ετσι ..  γι αυτο ειπα κ στο παλικαρι τι κανεις ρε μεγαλε θα τσακιστεις ..

Εγώ πάντως σαν χρήση στο bodybuilding κομμάτι την θεωρώ καλύτερη την ανάποδη πυραμίδα γιατί όσο προχωράει η κούραση μείωνονται και τα κιλά αντί για το ανάποδο που συμβαίνει στην κανονική πυραμίδα όπου όσο προχωράει η κούραση αυξάνεται και το φορτίο. Επίσης το mindset αν το παρατηρήσετε έχει διαφορά. Άλλη φάση τώρα να έχεις φορτώσει π.χ. 90-95 κιλά για 8 επαναλήψεις, να τα νιώθεις σαν τόνο και να έχεις να κάνεις άλλο ένα σετ με 100 και άλλο να κάνεις πρώτο το σετ με τα 100 και μετά ακόμη και 5 κιλά να βγάλεις να νιώθουν πούπουλο.

Φυσικά και τα δύο έχουν θέση σε προγράμματα...αρκεί να ξέρεις τι θες να πάρεις από κάθε τι. 

Και maus π.χ. εγώ όταν είναι να κάνω ανάποδη πυραμίδα σε squat το ζέσταμα θα μου πάρει 30 λεπτά...λες να μην προλαβαίνω να αιματώσω και να προετοιμάσω ό,τι χρειάζεται ?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...