Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκατά μέρα σήμερα..."ξυπνάω" 12 αλλά να μην μπορώ να σηκωθώ χωρίς να πονάω στην μέση. Κοιμήθηκα πολύ άγαρμπα και με έχει πιάσει ένας σπασμός άλλο πράγμα στην μέση. Εντωμεταξύ λογικά αρρώστησα γιατί έχω πονοκέφαλο, βγάζω από την μύτη δεν ξέρω κι εγώ τι και δεν μπορώ να βάλω τίποτα στο στόμα μου. Από τις 12 μέχρι πριν μισή ώρα περιφερόμουν από καναπέ σε κρεβάτι και κοιμόμουν...το μόνο που κατάφερα με δυσκολεία να "φάω" είναι ένα σκουπ πρωτεΐνη.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

αυτά προσπαθώ να αποφύγω , καλά που το πήρα χαμπάρι σχετικά νωρίς γιατι κ εγώ προς εκεί πήγαινα.

πως το έπαθες? (στο άλλο γόνατο που έχεις το θέμα)

παλιός τραυματισμός απο πολεμικές τέχνες... δεν έχει σχέση με βάρη το συγκεκριμένο

Δημοσ.

Παιδιά όταν πηγαίνετε έξω για "καφέ", τι πίνετε;Ή στη δουλειά. Έχετε να προτείνετε κάτι; Ξέρω ίσως είμαι υπερβολικός, αλλά προσπαθώ να αποφύγω όσο το δυνατόν περισσότερο ζάχαρες κλπ. Σκέτο καφέ δε μπορώ να πιώ.

Ίσως κάποιον φυσικό χυμό; Αλλά και πάλι.

Δημοσ.

Παιδιά όταν πηγαίνετε έξω για "καφέ", τι πίνετε;Ή στη δουλειά. Έχετε να προτείνετε κάτι; Ξέρω ίσως είμαι υπερβολικός, αλλά προσπαθώ να αποφύγω όσο το δυνατόν περισσότερο ζάχαρες κλπ. Σκέτο καφέ δε μπορώ να πιώ.

Εγώ εσπρέσσο σκέτο πίνω...αν δεν μπορείς να τον πιείς παίρνε καμία perrier.

Δημοσ.

Σκετο φραπε πινω ... Συνηθεια ειναι...

Αυριο απογευματινη προπονηση να δουμε τι θα αλλαξει....

Μια ετσι μια αλλιως... Το ξερω οτι θ βαρεσω και κανενα διωρο υπερωρια... Απο τωρα ξενερωμενος ειμαι....

Το χει η εβδομαδα μου φαινεται και γω αρρωστησα και νιωθω ψιλονταουν....

Δημοσ.

αν τα θεωρεις αδελφιστικα ολα αυτα πιες μια μπυριτσα

τουλαχιστον  περιεχει κριθάρι, μαγιά και βυνη !

μπος περαστικα παιχτη !

τι εγινε επιδημια στην μεση εχει πεσει  ..

επ τωρα το ειδα !  λιβε περαστικα και σε σενα φιλε  .. ξεκουραση ..

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιααα κανεις δε μπορει να πει μια γνωμη?  :cry:

Δεν είναι άσχημο. Βάλε τα pullups και τα pushups Πρώτα, βάλτους ένα σετ ακόμα, βγάλε μία από τις άλλες ασκήσεις και είσαι κομπλέ. Μη το λιώσουμε και το μηχάνημα. Και για τους ώμους είσαι κομπλέ. 

• Like 1
Δημοσ.

Offtopic, οταν βλεπω το σημα του ΑΟ Κερκυρα τρελαινομαι...Και χουμε το Κασσιωπη να το λενε Κερκυρα...

Δημοσ.

Ρε φίλε, 16 θερμίδες έχει ένα κουταλάκι ζάχαρη, χαλάρωσε λίγο κι απόλαυσε τη ζωή σου. Βάλε και 2 άμα γουστάρεις τον καφέ γλυκό, δε θα κάνει καμία διαφορά στο συνολικό ισοζύγιο. Πες ότι πίνεις 2 καφέδες τη μέρα, με 2 κουτάλακια ζάχαρη έκαστο. Άμα τους κόψεις για λόγους διαίτης, μείωσες τη πρόσληψη θερμίδων κατά 60. Κλαιν.

Btw, ένα ποτήρι φυσικό χυμό έχει πάνω από 100.

Και το να δώσεις 4 ευρώ για ένα ποτήρι νερό, για μένα αυτό είναι το perrier, είναι αμαρτία.

Προσωπικά δεν πίνω καφέ, άμα βγω έξω θα πάρω μπύρα ;)

Δημοσ.

Δεν είναι άσχημο. Βάλε τα pullups και τα pushups Πρώτα, βάλτους ένα σετ ακόμα, βγάλε μία από τις άλλες ασκήσεις και είσαι κομπλέ. Μη το λιώσουμε και το μηχάνημα. Και για τους ώμους είσαι κομπλέ. 

λες να βγαλω μια ασκησουλα εε?  κατι παραπανω θα ξερεις!εγω απλως σκεφτομουν οτι θα εβγαινε μικρο σαν προγραμμα αν ειχε λιγοτερες. ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Σκατά μέρα σήμερα..."ξυπνάω" 12 αλλά να μην μπορώ να σηκωθώ χωρίς να πονάω στην μέση. Κοιμήθηκα πολύ άγαρμπα και με έχει πιάσει ένας σπασμός άλλο πράγμα στην μέση. Εντωμεταξύ λογικά αρρώστησα γιατί έχω πονοκέφαλο, βγάζω από την μύτη δεν ξέρω κι εγώ τι και δεν μπορώ να βάλω τίποτα στο στόμα μου. Από τις 12 μέχρι πριν μισή ώρα περιφερόμουν από καναπέ σε κρεβάτι και κοιμόμουν...το μόνο που κατάφερα με δυσκολεία να "φάω" είναι ένα σκουπ πρωτεΐνη.

περαστικά. 

coke zero , sprite zero , fanta zero

άσχημη θλάση στο αριστερό στήθος η ίσως του έπεσε η μπάρα στο στήθος και χτύπησε θώρακα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...