Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ναι αυτο λεω υποθετεις πως ειναι κακωση αφου δεν  εχεις γνωματευση .

Ναι βρε για αυτό έβαλα το θαυμαστικό, αύριο στην εφημερία του Ιπποκρατείου...

σσ. στα νοσοκομεία οι ανασφάλιστοι πληρώνουν;

• Like 1
Δημοσ.

Bench Press 5+

Bench Press: 5x75, 5x85, 8x95
Dumbell Row: 5x32x8-10
Dips: 5x10-6xbw
Rear Delt flyes (μηχάνημα): 3x12+x23
Bicep Curls: 3x10x30 (10 κιλά να είναι η στραβόμπαρα? fixed)
Hyperextensions: 3x10xbw

Το νέο μου πρόγραμμα με λίγες αλλαγές. (5 set accessories την 5+ και 3+ μέρα(μπορεί στην 3+να γίνουν 4 τα set, να δω αν θα βγουν τα 5, 3 set την 1+ μέρα). Αν θέλει κανείς να κριτικάρει ας το κάνει άνετα.

OHP 5/3/1
Cable pulldowns: 3-5x8-10
Bench Press:3-5x8-10x60 (50% της επιθυμητής μέγιστης 5χ για το 2014, 120 κιλά)
Triceps pushdowns: 3x10+xw/e
Dumbell Lateral Raises: 3x8-10xw/e
Hyperextensions: 3x10xbw

Squat 5/3/1
SLDL: 3-5x5x100 (differs)
Front Squat: 3-6x3x80 (θέλω να το πάω βαριά σχετικά, δεν την παλεύω με όγκο προπόνησης την μέρα του squat)
Leg Curls: 3x10+xw/e
Face Pulls:3x12+xw/e
Preacher Crunches:3x12+xw/e

Bench Press 5/3/1
Dumbell Row: 3-5x8-10xw/e
Dips: 5x failxbw
Bicep Curls:3xfailxw/e
Rotator Cuffs: 3x 10x light as fuck
Hyperextensions:3x10xbw

Deadlift 5/3/1
Squat: 3-5x75x8-10 (50% της επιθυμητής 5χ μέγιστης (150κιλά) για το 2014)
Trapbar Deadlift: 3-5x5x100 (differs , Θα δούμε πως θα πάει, απλά θέλω να βγάλω λίγο ένταση από τη μέση αυτή τη μέρα)
Leg Curls: 3x10xw/e
Rear Delt flyes(machine):3x10+xw/e
Preacher Crunches: 3x12+xw/e

3 εβδομάδες προπόνηση, 1 εβδομάδα χαλαρά , ξεκούραση , περισυλλογή. Εννοείται διατάσεις foam rolling και εννοείτε random pullups κάθε μέρα για την πλάτη ανάμεσα στα set για να μη ξεχνιόμαστε.
Δημοσ.

Να και ο δικος μου προσωπικος  μασερ !

1524596_309203012560678_1929308821_n.jpg

εχει κατι δαγκωνιτσες πανω βεβαια γιατι τρελλαινεται η σκυλιτσα μου οταν πηγαινω πανω - κατω παθαινει κριση το κυνηγαει να το φαει !

κανει πολυ καλη δουλεια σε ολο το σωμα - ποδια μπρος πισω πλαγιος ,στηθος ,πλατη ,μεση τα παντα!
γενικοτερα υπαρχουν πραγματακια που δε σου γεμιζουν το ματι κανουν θαυματα ομως !
 ωραιος αλεξ που το ανακαλυψες βαλτο στο προγραμμα  παρε να εχεις ενα στο σπιτι  να μπορεις να κανεις οποιαδηποτε ωρα θελεις , αν δεν εχεις πολυ χρονο να κανεις στο gym ..

και τελος

Θα σου απαντήσω εγώ μιας και είμαι στο πισι. Κιλά ανεβάζεις με το ρυθμό που έχεις αποφασίσει.  εχει αποφασισει το σωμα σου

καλο θα ηταν να ανεβαινουμε οσο αποφασισουμε η οσο γουσταρουμε το μηνα ,  ομως

απο καποια φαση και μετα χρειαζεται υπερπροσπαθεια οχι μονο για να ανεβεις λιγο αλλα να διατηρηθεις στα κιλα που παιζεις ! μια- δυο βδομαδες να τα αφησεις επεσες αμεσως !

(μιλαω για οσους φτανουν στα ορια το σωμα τους - εξερεση φυσικα αποτελουν  οι φαρμακομενοι)

ολα τα αλλα σωστα ..

πηγα να το ξεχασω .. ξεχασω .. ο αλλος με τις 120 καμψεις στο σετ , με τα δυο χερια τις κανει η με το ενα ?? :-)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραιος αλεξ που το ανακαλυψες βαλτο στο προγραμμα  παρε να εχεις ενα στο σπιτι  να μπορεις να κανεις οποιαδηποτε ωρα θελεις , αν δεν εχεις πολυ χρονο να κανεις στο gym ..

ναι το έψησα να πάω να αγοράσω ένα θα πάω τώρα μετά την δουλειά δεν γαμιέται...

----

το αγόρασα :)

καλά έκανα και άρχισα τους κορμούς :D

Επεξ/σία από alex_000
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω κραταω ημερολογιο προπονησης για να ξερω τα κιλα και τα ρεπσ που κανω. Να ξερω που παω κ που βαδιζω.

Το αυτό. Μπλοκάκι στο γυμναστήριο, σημειώνω κιλά, αριθμό επαναλήψεων και άλλες λεπτομέρειες. Όλα αυτά βοηθούν στην πληρέστερη παρακολούθηση της προόδου. Ένα "ευχαριστώ" στον Dakon, ο οποίος μου το πρότεινε όταν ξεκινούσα το γυμναστήριο.

Κι εγώ τους ίδιους χρόνους έχω.

Την εναλλαγή ρόδα-σανίδα την κάνεις χωρίς διάλλειμα, δηλ ρόδα-σανίδα-ρόδα-σανίδα; ή κάνεις ρόδα-σανίδα-διάλλειμα και ξανά τα ίδια;Γ

Γιάννη, τις εναλλαγές τις έκανα χωρίς διάλλειμα. Δοκιμαστικά το έκανα, είδα ότι "έπιασε" καλά, οπότε λέω να το κρατήσω.

Δημοσ.

Σκεφτομαι να γινω εθελοντης αιμοδοτης. Ξερετε κατα ποσο τις φορες που δινω αιμα θα επηρεασει τις προπονησεις μου? Ηδη ζορισζω και στρεσσαρψ τον οργανισμο μου στο μαξ, και αναρωτιεμαι τι θα συμβει αμα ρεει λιγοτερο αιμα μεσα μου. Ειπα πριν προσχωρησω τις διαδικασιες να ρωτησω εδω μεσα...

Δημοσ.

οι αντρες 4 οι γυναικες 3 φορες τον χρονο !

δωσε δε θα εχεις κανενα προβλημα - το καλο που θα  κανεις ειναι πολυ μεγαλυτερο απ την προπονηση που θα χασεις μια μερα !

• Like 2
Δημοσ.

Ωραιος ο Ντακον....

Αυριο προπονηση...

Στην δουλεια με πονουσε η μεση στα τελευταια απο την ορθοστασια... Τωρα ειμαι ξαπλωμενος...

Δημοσ.

Το αυτό. Μπλοκάκι στο γυμναστήριο, σημειώνω κιλά, αριθμό επαναλήψεων και άλλες λεπτομέρειες. Όλα αυτά βοηθούν στην πληρέστερη παρακολούθηση της προόδου.

τωρα σοβαρα μιλας πας στο γυμναστηριο με μπλοκακι ??  και κρατας σημειωσεις καθημερινα ποσα κιλα κανεις ποσες επαναληψεις και διαφορες αλλες(?) λεπτομερειες ?  και ολα αυτά σε  βοηθούν στην πληρέστερη παρακολούθηση της προόδου?

φιλε μου αν κανεις πλακα εχεις τρελλο χιουμορ - αν μιλας σοβαρα ομως πες μου κατι .. εχεις δει να σε κοιτανε περιεργα εκει στο γυμναστηριο που πας με το μπλοκακι? :-)

η παρακολουθηση της προοδου δε γινεται γραπτα φιλε μου - ουτε κοιτας τα μπλοκακια σου και λες ''αα αυτη την βδομαδα ειμαι δυνατος''

η παρακολουθηση της προοδου γινεται χωρις να το καταλαβεις , οταν κοιταζεσαι στον καθρεφτη και βλεπεις το σωμα σου να αλλαζει , οταν βέπεις το ποσοστο του λιπους σου να πεφτει και  οταν συνειδητοποιεις οτι αντι για 5 φορες καποια κιλα τα επαιξες 7 ! και εκει που εβαζες 50κ πχ τωρα βαζεις 60 !

λιβε απο την ορθοστασια πονανε τα ποδια οχι η μεση !

αν σε ποναει η μεση απ την ορθοστασια κοιταξε το ..

• Like 2
Δημοσ.

Η συνεπεια μαους ειναι ενδειξη οτι θες να πας πιο κατω...

Μπορει να το κανουν για να τα θυμουνται...

Μερικες φορες πιανω και γω τον εαυτο μου αν σε μια ασκηση εκανα αυτα τα κιλα ή ειχα προσθεσει και αλλα...

Σπανια αλλα οταν με σπανε τα @@ και με τρελαινουν το μυαλο γινετε αυτο...

Δημοσ.

αυτο ειναι διαφορετικο απ το να πηγαινεις στο gym  με το μπλοκακι λιβε ..

κοιτα τι σου εγραψα πιο πανω για την μεση σου κ κοιταξε το μην κανεις κατι λαθος κ εχεις  κανα θεματακι μην την αφηνεις την μεση ..

Δημοσ.

Σημερα εγινε...

Τα ποδια καλα.. Μερικες φορες καινει οι πατουσες μου ειδικα αν φοραω κατι κολομποτακια αυτα μαλλον με μαμησαν.

.

Φροντιζω να φοραω ανετο παππουτσι αλλα φοβαμαι κιολας μην πεσει τιποτα στα ποδια μου...

Πριν μια εβδομαδα πηγα να κατεβασω ενα ναυλον 250 κιλα απο μια παλετα εσπασε το ξυλο και επεσε κατω .. Ασυνασθητα ανοιξανε τα ποδια μου και αυτο ηταν σιριζα... Λεω τι κωλοφαρδια ηταν αυτη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...