wizzy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 αυτη η αισθηση γαμικουλισμου που παιρνεις καταλαθος μεγαλυτερο αλτηρα και βγαινει η ασκηση σχεδον το ιδιο ευκολα και το καταλαβαινεις μετα πως λεγεται με μια λεξη? επισης εχει κανεις να προτεινει κανα παπουτσι για γυμναστηριο+τρεξιμο σε διαδρομο+ανετο και για καθε μερα? Στην πρώτη ερώτηση θέλω κι εγώ να ξέρω την απάντηση! Στη δεύτερη, υπομονή να δει το post ο Spect. Θελω να ανεβω στα shrugs απο τους 50κιλους και το gym διαθετει μονο 60. Δεν μας παιρνει. Shrugs με μπάρα δεν παίζουν; (δεν ξέρω καν εάν γίνεται, απλά ρωτάω/προτείνω)
alex_000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μια χαρα γινεται με μπαρα αλλα με αλτηρες ειναι διπλασια δυσκολο και γυμναζουν πολυ καλυτερα το grip απο την μπαρα. Προτιμω να συνεχισω μεχρι οι 50 να γινουν ανετοι (ενταξει θα παρει πολυ καιρο και κανα δυο κιλα σωματικου βαρους ισως) και να παω 60
bosei Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Θελω να ανεβω στα shrugs απο τους 50κιλους και το gym διαθετει μονο 60. Δεν μας παιρνει. Δεν παίρνεις δύο μπάρες από αυτές που κάνεις farmer's walk να έχεις και μεγαλύτερο περιθώριο για ανέβασμα ? Χωρίς πλάκα τώρα μάλλον θα αρχίσεις να την βγάζεις με barbell shrugs από δω και πέρα και τους 50κιλους έχε τους για τα drop.
alex_000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δεν θελω barbel shrugs . Για να φτασω να κανω drop σετ σε 50 κιλο εχω πολλα ψωμια να φαω. Τωρα κανω drop σε 40.
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ρε maus εσυ την κρεατινη ποτε την παιρνεις ? Εγω -πριν κανα μηνα που πηρα τελευταια φορα -πριν την προπονηση. Εχω χασει κανενα επεισοδιο ? 1
Mau-Maus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Φωτη γι αυτο ρωτησα στον ντακον''και πριν και μετα ?'' το πριν το θεωρησα δεδομενο !!! την κρεατινη για max αποτελεσματα την περνουμε μιση ωρα πριν την προπονηση ! αλλοι βεβαια σπανε τα γραμμαρια και την παιρνουν καθ ολη την διαρκεια της ημερας .. οπως γουσταρει κανεις ! το σωστο ομως αν παιρνεις 1 φορα ειναι μιση ωρα πριν την προππονηση ! ο ντακον ειναι αρχηγος εδω - αρχοντας .. υαπρχουν διαφορετικες αποψεις ομως δε πρεπει να τους τις πω ? ελπιζω να μη παρεξηγηθει και αυτος .. υγ εγω δε παιρνω τωρα αλλα πριν αμνημονευτων ετων που επαιρνα αυτο ισχυε - και δεν αλλαζει .. 2
bosei Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ρε maus εσυ την κρεατινη ποτε την παιρνεις ? Εγω -πριν κανα μηνα που πηρα τελευταια φορα -πριν την προπονηση. Εχω χασει κανενα επεισοδιο ? Αν και ρωτάς τον maus δεν πειράζει... Καλύτερη στιγμή βάση Site: αυτής της έρευνας είναι μάλλον μετά την προπόνηση.
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καλα μια random ερευνα δεν λεει τιποτα φανταζομαι θα υπαρχουν αλλες 10 που λενε το αντιθετο.Και εγω θυμαμαι παντα πως την παιρναμε 30' πριν την προπονηση . 2
bosei Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καλα μια random ερευνα δεν λεει τιποτα φανταζομαι θα υπαρχουν αλλες 10 που λενε το αντιθετο.Και εγω θυμαμαι παντα πως την παιρναμε 30' πριν την προπονηση . Σίγουρα...γι αυτό είπα μάλλον. Πάντως αν το σκεφτείς ίσως έχει πιό πολύ νόημα να την παίρνεις μετά την προπόνηση λόγω του μεγάλου insulin spike που έχουμε μετά την προπόνα. Έτσι κι αλλιώς άντε να παίζει 5-10% ρόλο αφού συγκεντρωτικά δουλεύει η μονουδρική κρεατίνη.
Mau-Maus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 μπος ειπα κ πιο πριν υπαρχουν ατομα που σπανε τα γραμμαρια σε δοσεις φυσικα κ διαφορες ερευνες λενε διαφορετικα πραγματα ! η λογικη σου τι λεει ? οι ποδοσφαιριστες που ξεσκιζοντε στην κρεατινη φανταζεσαι την παιρνουν μετα τους αγωνες η πριν ?? 1
bosei Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 μπος ειπα κ πιο πριν υπαρχουν ατομα που σπανε τα γραμμαρια σε δοσεις φυσικα κ διαφορες ερευνες λενε διαφορετικα πραγματα ! η λογικη σου τι λεει ? οι ποδοσφαιριστες που ξεσκιζοντε στην κρεατινη φανταζεσαι την παιρνουν μετα τους αγωνες η πριν ?? Η λογική μου λέει αυτό που είπα πάνω. Ότι στο τέλος σημασία έχει απλά να την παίρνεις μιας και θέλει συγκέντρωση η κρεατίνη...δεν πρόκειται να φύγει στην 1 ώρα που κάνουμε προπόνηση μιας και έχουμε απόθεμα από προηούμενες μέρες. Παρόλα αυτά νομίζω ότι ίσως είναι πιό optimal να την παίρνει κανείς μετά λόγω του insulin spike που έχουμε μετά την προπόνηση και άρα την μεγαλύτερη απορρόφησή της
Mau-Maus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 δεν αναβει φωτιες ο ντακον ο γκουγκλης αναβει ! υπαρχουν 1000 διαφορετικες ερευνες με 1000 διαφορετικα αποτελεσματα στο καθε τι οχι μονο σε αυτο που σηζηταμε εδω τωρα ! οτι και να μου μου πει εμενα ο γκουκλης ειναι δυνατον να μη παρω το 10- 20% της ενεργειας που θα μου δωσει η κρεατινη πριν τνν προπονηση και απο την στιγμη που το εχω κανει τοσα χρονια πισω με τρελλη επιτυχια ? οταν πρωτοπηρα κρεατινη - σε παρθενο οργανισμο - ουτε φαρμακα να ειχα παρει , τοση διαφορα σε δυναμη σε αντοχη σε ολα .. πυραυλο με εκανε πριν την προπονηση ! και επειδη ακριβως οπως λες μπος η κρεατινη κραταει ωρες και μερες γι αυτο πρεπει να την παιρνουμε πριν ! σου εφερεε ενα παραδειγμα με τους ποδοσφαιριστες που πραγματικα ξεσκιζοντε στην κρεατινη μη το προσπερνας δε μπορω να σου πω κατι αλλο πιο απλο .. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγώ δεν κατάλαβα κάστανο. Αλλά και το γάλα και η μπανάνα για το insulin spike είναι. Λίγο κομπογιανίτικα βέβαια αλλά δε βαριέσαι. Δεν πάω και για χάσιμο λίπους. Ειχα διαβάσει πως καλό είναι να την παίρνεις με λίγο γλυκό χυμό, αλλά ποιος βρίσκει γλυκό μη όξινο χυμό της προκοπής με λίγη ζάχαρη? Και στην τελική, its food, just eat it god damn it. Τα λέει αυτά ο τύπος που πίνει sagria don simon αυτή τη στιγμή, 3 ευρώ το μισόλιτρο στο χαρτόκουτο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις