Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα ειναι...

Εγω πηγα το προγραμμα μια μερα πισω

..

Σημερα σηκωθηκα και ενιωθα πολυ καλα..

Κεω την τριτη εχω μια υποχρεωση.. Δευτεεα δουλευω .. Ας κοιμηθω καλα .. Εκανα σημερα της δευτερας. Αυριο το πρωι της τριτης...

Τριτη ξεκουραση .

Εγω ειμαι σε φαση παιζω λιγο πιο κατω απο τα ορια αλλα διορθωνω ατελειες...

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

αλλοι περιμενουν την κυριακη λιγο να ξεκουραστουν να κοιμηθουν παραπανω και ο αλεξ βαζει ξυπνητηρια  κ τρεχει στο gym  με την τσιμπλα στο ματι ! μπραβο ρε παιχτη ωραιος εχεις πορωθει δε το αφηνεις ποτε τωρα , μπηκε το μικροβιο αυτο ηταν  !

λιβε αν ενιωθες κουρασμενος κ να εχανες μια προπο δε πειραζει ! καλο κανει κ η ξεκουραση !

αν ησουν οκ καλα εκανες κ την εκανες σημερα της τριτης !

αρρωστακια .. :-D

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

εγω ειπα να παω με ενα φιλο μου σημερα σε μια διαδρομη που εχουν φτιαξει κατι γνωστο μας και μας ειπαν οτι εχει καλη σημανση!

το αποτελεσμα!! η διαδρομη ειναι πιο πολυ ορειβασια και οχι τρεξιμο βουνο! παρα πολυ πετρα κατω και ειτε δεν μπορουσες να τρεξεις ειτε ετρεχες και επαιζες κορονα-γραμματα να τσακισεις αστραγαλους! η σημανση στην καταβαση τραγικη! χαθηκαμε και καναμε αρκετα εξτρα δρομο!! συνολο 25χλμ σε 4.15!! τραγικη διαδρομη παντως!! αξιζε μονο το υψομετρο και η θεα τιποτα αλλο!

http://www.endomondo.com/workouts/312614976/9062238

Δημοσ.

Λιβερ πλέον πρέπει να ακούς το σώμα σου. Κάνε όπως νιώθεις απλά μην αλλάζεις ασκήσεις και μην ανέβω ανεβαινεις απότομα

Δημοσ.

Καλή ποδηλασία σήμερα, 73,6χλμ, 1449 θερμίδες!

Αλλοι παραπονιουνται οτι τους κανουν την ζωη ποδηλατο, εσυ την κανεις μονος σου.  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ασχολείται κανείς με χειμερινή κολύμβηση; Αν ναι, πότε είναι η καλύτερη περίοδος να την ξεκινήσει κανείς και πως; Δεν ξέρω αν είναι άσχετο αλλά να πω ότι κάνω κρύο ντουζ κάθε μέρα, αλλά μετά από έντονο τρέξιμο και όταν το σώμα είναι ΠΟΛΥ ζεστό.

Δημοσ.

Αλλοι παραπονιουνται οτι τους κανουν την ζωη ποδηλατο, εσυ την κανεις μονος σου.  :-)

Καλοοοοοοοοοοοοοοό! :-)

Ε, η ποδηλασία είναι η "απόδρασή" μου, τι να κάνουμε; :-D  Δώστε μου άσφαλτο και προορισμό και "πάρτε μου την ψυχή"!

Δημοσ.

Το είδα πριν λίγο καιρό αυτό και παρατήρησα ότι τα πόδια του είναι πολύ αδύνατα ε?

Φαίνεται να τα γυμνάζει ή είναι η κάμερα που μπορεί να το αλλοιώνει?

• Moderators
Δημοσ.

Ασχολείται κανείς με χειμερινή κολύμβηση; Αν ναι, πότε είναι η καλύτερη περίοδος να την ξεκινήσει κανείς και πως; Δεν ξέρω αν είναι άσχετο αλλά να πω ότι κάνω κρύο ντουζ κάθε μέρα, αλλά μετά από έντονο τρέξιμο και όταν το σώμα είναι ΠΟΛΥ ζεστό.

δεν ασχολουμαι (αν και θα ηθελα οι καταστασεις δεν το επετρεψαν για φετος)

χειμερινη κολυμβηση δεν ειναι οταν ξεκινας το μαρτη απριλη αλλα οταν κανεις ολο το χρονο (δηλαδη συνεχιζεις κανονικα και οκτωβρη,νοεμβρη κτλ)!  πολλοι εδω (κερκυρα) εχουν ξεκινησει τα μπανια και δεν ειναι χειμερινοι!

Δημοσ.

Το είδα πριν λίγο καιρό αυτό και παρατήρησα ότι τα πόδια του είναι πολύ αδύνατα ε?

Φαίνεται να τα γυμνάζει ή είναι η κάμερα που μπορεί να το αλλοιώνει?

συνδιασμός γενετικών / σταρχιδισμού και φάβλου κύκλου κλάψας για γενετικά και σταρχιδισμού. και οι δικές μου έτσι ήταν αν όχι χερότερα, τώρα δεν είναι :P

πάμε μια φορά, κάνουμε γάμπες , βλέπουμε ότι οι γάμπες όταν φτάνουν failure πονάνε και πιάνονται, έτσι αποφασίζουμε να τις γυμνάζουμε 10 reps με τα μισά κιλά που μπορούμε, βλέπουμε ότι δεν παίρνουνε (οι γάμπες είναι μυς που σηκώνουν όλο το σώμα θέλουν και σκίσιμο για να πάρουν και πολύ συχνή άσκηση) και μετά κλεγόμαστε ότι οι γάμπες μας δεν παίρνουνε και δεν τις ξαναγυμνάζουμε. 

the story of every "skips leg day" τύπου

• Like 1
Δημοσ.

νταξει οι γαμπες ειναι και λιγο περιεργο σημειο ! μπορει ο αλλος γεννετικα να εχει γαμπες τουμπανο - ισα που να τις ακουμπαει  στην προπονηση κ να γινονται διπλασιες - και αλλος να εχει προβλημα να εχει γαματα ποδια - να τις ξεσκιζει στην προπονηση αλλα αυτες  να μην παιρνουν ευκολα με τιποτα !

σε γενικες γραμμες ομως ισχυουν οσα λες οι περισσοτεροι τις βαριουνται αν και δε θα επρεπε ..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...