Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Τι σκατα ώρα Πηγές Γιατί τώρα είναι 7 μάλλον βραδινό Πηγές οχι πρωινό :-P Μπράβο σου πάντως
mimis19 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 6.15 ξεκινησα απ' το σπιτι, 7.05 ημουν πισω! Οταν λεω βουνο παντως, εννοω ομαλο χωματοδρομο με 5 km αναβαση απο τα 700 στα 900 μετρα και ξανα πισω. Δηλαδη δεν εκανα ανωμαλο. Sent from my iPhone using Insomnia
rupak Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δοκίμασα την εναλλακτική που είχαν προτείνει τα παιδιά με την ομελέτα φούρνου, με λίγο αλεύρι ολικής κλπ. Την έφτιαξα σε αντικολλητικό ταψάκι και βγήκε φανταστική, σαν τυρόψωμο και πολύ χορταστική! Θα την εξελίξω προσθέτωντας περισσότερα υλικά \ 3
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Απο ψαρι ρε σεις τι τρωτε? πεστε καμια ιδεα για ποσοτητα μην πει κανεις μπαρμπουνια ,για την δικη μας περιπτωση μιλαμε πρωτεινικη διατροφη .Κατι σε κατεψυγμενο να εχει πολυ ψαχνο κτλπ. Επισης καλο ειναι να πειτε και που το βρισκεται αυτο σε πιο σουπερμαρκετ γιατι Βασιλοπουλο που παω εγω δεν εχω δει θα κοιταξω καλυτερα ομως την επομενη φορα . Και τροπο που το μαγειρευεται για να δωσω οδηγιες
bosei Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Απο ψαρι ρε σεις τι τρωτε? πεστε καμια ιδεα για ποσοτητα μην πει κανεις μπαρμπουνια ,για την δικη μας περιπτωση μιλαμε πρωτεινικη διατροφη .Κατι σε κατεψυγμενο να εχει πολυ ψαχνο κτλπ. Επισης καλο ειναι να πειτε και που το βρισκεται αυτο σε πιο σουπερμαρκετ γιατι Βασιλοπουλο που παω εγω δεν εχω δει θα κοιταξω καλυτερα ομως την επομενη φορα . Και τροπο που το μαγειρευεται για να δωσω οδηγιες Εγώ τρώω κάθε μέρα μπακαλιάρο σε ροδέλες από σκλαβενίτη. Καλή επιλογή είναι κάθε λιπαρό ψάρι...δες Site: εδώ όποιο ψάρι σου αρέσει και προτίμησε αυτό με τα περισσότερα Ω3...αν μπορείς να τρως σολωμό συχνά είσαι άρχοντας. 1
rupak Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 κατεψυγμένο με πολύ ψαχνό εγώ έχω στον καταψύκτη πάντα παγκάσιους καλλιμάνης, φιλετάκι. απο κει κ πέρα πέρκα, βακαλάο κλπ κ αν πήρες δωρο Πασχα παρε κ κανα σολωμακι.. 1
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πολυ καλες οι προτασεις σας ,ψητα τα κανετε ?Ο σωλομος ρε παιδια εχει υψηλη ποσοτητα πρωτεινης αλλα εχει πολλα λιπαρα δεν κανει στην φαση που ειμαι εγω τωρα που προσεχω τα παντα .
bosei Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πολυ καλες οι προτασεις σας ,ψητα τα κανετε ?Ο σωλομος ρε παιδια εχει υψηλη ποσοτητα πρωτεινης αλλα εχει πολλα λιπαρα δεν κανει στην φαση που ειμαι εγω τωρα που προσεχω τα παντα . Ναι ψητό τον κάνω τον μπακαλιάρο. Ρε συ όλα τα λιπαρά του σολωμού είναι ακόρεστα και τα περισσότερα είναι Ω3. 1
Ntinaras Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Απο ψαρι ρε σεις τι τρωτε? πεστε καμια ιδεα για ποσοτητα μην πει κανεις μπαρμπουνια ,για την δικη μας περιπτωση μιλαμε πρωτεινικη διατροφη .Κατι σε κατεψυγμενο να εχει πολυ ψαχνο κτλπ. Επισης καλο ειναι να πειτε και που το βρισκεται αυτο σε πιο σουπερμαρκετ γιατι Βασιλοπουλο που παω εγω δεν εχω δει θα κοιταξω καλυτερα ομως την επομενη φορα . Και τροπο που το μαγειρευεται για να δωσω οδηγιες συναγριδα?
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 συναγριδα? Ti συναγριδα ρε Ντιναρα ?Σιγα μην τρωμε και αστακο εδω λεμε για ποσοτητα που θα το τρωμε συχνα 3 φορες την βδομαδα . 1
alex_000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Απο ψαρι ρε σεις τι τρωτε? πεστε καμια ιδεα για ποσοτητα μην πει κανεις μπαρμπουνια ,για την δικη μας περιπτωση μιλαμε πρωτεινικη διατροφη .Κατι σε κατεψυγμενο να εχει πολυ ψαχνο κτλπ. Επισης καλο ειναι να πειτε και που το βρισκεται αυτο σε πιο σουπερμαρκετ γιατι Βασιλοπουλο που παω εγω δεν εχω δει θα κοιταξω καλυτερα ομως την επομενη φορα . Και τροπο που το μαγειρευεται για να δωσω οδηγιες σωλομό τρώς αλλά τον τρώς και για τα καλά λιπαρά. Μπορεις να παίρνεις κατεψυγμένο. Μαγείρεμα 3 λεπτά απο κάθε μερια σε τηγάνι. Ακριβό πάντως
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 σωλομό τρώς αλλά τον τρώς και για τα καλά λιπαρά. Μπορεις να παίρνεις κατεψυγμένο. Μαγείρεμα 3 λεπτά απο κάθε μερια σε τηγάνι. Ακριβό πάντως 12 το κιλο εχει παλευεται , παιρνεις και βακαλαο -το παγκασιους που δεν το εχω φαει ποτε για την ποικιλια και εισαι κομπλε /.Εδω ο αλλος λεει συναγριδα που εχει 70 το κιλο φρεσκια λολ.
benign Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Τονο απο κονσερβα σε νερο τρωω κυριως απο ψαρι, γιατι ειναι ευκολο και πρακτικο. Το ξεπλενω στην βρυση να φυγει το αλατι και μετα με διαφορα λαχανικα φτιαχνω διαφορα ειδη τονοσαλατας.Καμμια φορα βαζω και μαγιονεζα light και φτιαχνω σαντουιτς τονου με μαυρο ψωμι. Μια ,δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευει διαφορα ειδη ψαριου η μητερα μου. Τωρα στην ιστοσελιδα του Jay Cutler καπου ειχα διαβασει για ενα ειδος ψαριου,catfish,αλλα δεν το εχω βρει πουθενα. http://en.wikipedia.org/wiki/Catfish#Catfish_as_food
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλα τονος ειναι το στανταρντ σε φαση ειμαι καπου εξω σουκου ,παραλια για τετοιες καταστασεις η' εχασα καποιο γευμα.
Mau-Maus Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 φωτη παρε και απο αυτα που σου ειπαν τα παιδια βακαλαο, περκα παγκασιους - κατεψυγμενα - ! ο βασιλοπουλος εχει παγκασιους ειναι το ποιο φθηνο με κανα 4αρι το κιλο νομιζω ! τα αλλα εχουν καπου 7-8! αν μπορεις προτιμησε βακαλαο ειναι πεντανοστιμος χωρις το παραμικρο κοκκαλο ! τωρα επειδη εχω διαβασει πως δε μαγυρευεις αν θελεις ακου με ! παρε την ψηστιερα που εδειξα στον ντιναρα εχει κανα 40αρη και θα σωθεις ! τα βαζεις εκει κανα τεταρτακι ταν εσυ κανεις μπανιο η αλλες δουλειες και αυτα γινοντε τελεια ! δε θαχρειαστει να κανεις τιποτε αλλο .. θα την βρισκεις να μαγειρευεις μετα .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις