yannis27gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Καλά, γουστάρω ομάδα, τα γυμναστήρια κλειστά, ο λαός πλακωνεται με κανά μύριο θερμίδες αλλά εσείς ψάχνετε τροπο να γυμναστειτε. Κι εγώ μαζί σας, είμαι διακοπές Ρώμη αλλά καμία εκατοστή push-ups κάθε πρωί στρώνουν χαρακτήρα. Εντάξει, δε μιλάμε για αεροβική, 6ωρο περπάτημα τουλάχιστον Φώτη, γιατί δε δοκιμαζεις μύδια; Αχνιστα με μπόλικο λεμόνι, σκίζουν. Κι είναι φουλ σε σίδηρο, αν σε ενδιαφέρει. 3
Mau-Maus Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Φώτη, γιατί δε δοκιμαζεις μύδια; Αχνιστα με μπόλικο λεμόνι, σκίζουν. Κι είναι φουλ σε σίδηρο, αν σε ενδιαφέρει. παιζει να εβγαλε σπυρακια με το που το διαβασε και μονο !!!
yannis27gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Όπως τα περισσότερα θαλασσινά, γύρω στο 25%
linkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 αν στουπωνει το κινοα η βρωμη σκετη τι κανει τοτε? σημερα το πρωι απο περιεργεια εφαγα βρωμη χωρις γαλα τιποτα. εριξα τους σπορους μεσα και το εφαγα και μπορω να πω οτι μαρεσε ;p και εγω ετσι την τρωω σκετη .με γαλα και τετοια δεν μου αρεσει. Sent from my ipad4 using Insomnia Γουοοοοτ? Πως κατεβαινει ρε μαγκες σκετη η βρωμη χωρις γαλα???
gatokoritso Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 παει εναλλάξ κουταλια,νερο,κουταλια,νερο...
Mau-Maus Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 παει εναλλάξ κουταλια,νερο,κουταλια,νερο... ποσες επαναληψεις ? σουπερ σετ με μελι κανει να τα παιξω ?? κουταλια,νερο,κουταλια,νερο , μελι δηλδη ! 3
gatokoritso Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 εννοειται!αμα εισαι ετοιμος και για ψαγμενες καταστασεις δοκιμασε και το κουταλια,χυμος,μελι για επαναληψεις οσες παει η καρδιασ και η διατροφησ. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Χωρίς νερό. Κατεβαίνει πιο εύκολα απο μια κουταλιά πραλινας φουντουκιου 1
Mau-Maus Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 εννοειται!αμα εισαι ετοιμος και για ψαγμενες καταστασεις δοκιμασε και το κουταλια,χυμος,μελι spect κατσε καλα μη μας στελνεις στην κουζινα να ψαχνουμε στα ντουλαπια σε παρακαλω .. οχι για βρωμη - η βρωμη ξερω που ειναι .. 2
Fotis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Καλά, γουστάρω ομάδα, τα γυμναστήρια κλειστά, ο λαός πλακωνεται με κανά μύριο θερμίδες αλλά εσείς ψάχνετε τροπο να γυμναστειτε. Κι εγώ μαζί σας, είμαι διακοπές Ρώμη αλλά καμία εκατοστή push-ups κάθε πρωί στρώνουν χαρακτήρα. Εντάξει, δε μιλάμε για αεροβική, 6ωρο περπάτημα τουλάχιστον Φώτη, γιατί δε δοκιμαζεις μύδια; Αχνιστα με μπόλικο λεμόνι, σκίζουν. Κι είναι φουλ σε σίδηρο, αν σε ενδιαφέρει. Kαλα να περασεις στην Ρωμη Γιαννη ,για σενα ειναι η ζωη αλλοι στην Ρωμη και αλλοι στην δουλεια.Δεν μου αρεσουν τα μυδια Γουοοοοτ? Πως κατεβαινει ρε μαγκες σκετη η βρωμη χωρις γαλα??? Mια χαρα κατεβαινει σαν πατατακια ,απο το να πινω την αηδια το γαλα πρωι -πρωι μολις εχω ξυπνησει 1000 φορες σκετη . 1
Liverpool89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Σκετη οταν λεμε τι εννοουμε;;; Καλημερες....
Fotis13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Σκετη οταν λεμε τι εννοουμε;;; Καλημερες.... Σκετη,χωρις σαλιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις