Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, γουστάρω ομάδα, τα γυμναστήρια κλειστά, ο λαός πλακωνεται με κανά μύριο θερμίδες αλλά εσείς ψάχνετε τροπο να γυμναστειτε. Κι εγώ μαζί σας, είμαι διακοπές Ρώμη αλλά καμία εκατοστή push-ups κάθε πρωί στρώνουν χαρακτήρα. Εντάξει, δε μιλάμε για αεροβική, 6ωρο περπάτημα τουλάχιστον :)

Φώτη, γιατί δε δοκιμαζεις μύδια; Αχνιστα με μπόλικο λεμόνι, σκίζουν. Κι είναι φουλ σε σίδηρο, αν σε ενδιαφέρει.

• Like 3
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Φώτη, γιατί δε δοκιμαζεις μύδια; Αχνιστα με μπόλικο λεμόνι, σκίζουν. Κι είναι φουλ σε σίδηρο, αν σε ενδιαφέρει.

παιζει να εβγαλε  σπυρακια με το που το διαβασε και μονο !!! :-)

Δημοσ.

αν στουπωνει το κινοα η βρωμη σκετη τι κανει τοτε? :P

σημερα το πρωι απο περιεργεια εφαγα βρωμη χωρις γαλα τιποτα. εριξα τους σπορους μεσα και το εφαγα και μπορω να πω οτι μαρεσε ;p

και εγω ετσι την τρωω σκετη .με γαλα και τετοια δεν μου αρεσει. Sent from my ipad4 using Insomnia

9d62fd4fa48c4072_25.gif

Γουοοοοτ? Πως κατεβαινει ρε μαγκες σκετη η βρωμη χωρις γαλα???

Δημοσ.

παει εναλλάξ κουταλια,νερο,κουταλια,νερο...

ποσες επαναληψεις ?

σουπερ σετ με μελι κανει να τα παιξω ?? κουταλια,νερο,κουταλια,νερο , μελι δηλδη ! :-)

• Like 3
Δημοσ.

εννοειται!αμα εισαι ετοιμος και για ψαγμενες καταστασεις δοκιμασε και το

κουταλια,χυμος,μελι

giphy.gif

για επαναληψεις οσες παει η καρδιασ και η διατροφησ. ^_^

• Like 1
Δημοσ.

εννοειται!αμα εισαι ετοιμος και για ψαγμενες καταστασεις δοκιμασε και το

κουταλια,χυμος,μελι

giphy.gif

1534323_10152339625341278_50762818635668

spect κατσε καλα μη μας στελνεις στην κουζινα να ψαχνουμε στα ντουλαπια σε παρακαλω ..

οχι για βρωμη - η βρωμη ξερω που ειναι ..

• Like 2
Δημοσ.

Καλά, γουστάρω ομάδα, τα γυμναστήρια κλειστά, ο λαός πλακωνεται με κανά μύριο θερμίδες αλλά εσείς ψάχνετε τροπο να γυμναστειτε. Κι εγώ μαζί σας, είμαι διακοπές Ρώμη αλλά καμία εκατοστή push-ups κάθε πρωί στρώνουν χαρακτήρα. Εντάξει, δε μιλάμε για αεροβική, 6ωρο περπάτημα τουλάχιστον :)

Kαλα να περασεις στην Ρωμη Γιαννη ,για σενα ειναι η ζωη αλλοι  στην Ρωμη και αλλοι  στην δουλεια.Δεν μου αρεσουν τα μυδια :)

9d62fd4fa48c4072_25.gif

Γουοοοοτ? Πως κατεβαινει ρε μαγκες σκετη η βρωμη χωρις γαλα???

Mια χαρα κατεβαινει σαν πατατακια ,απο το να πινω την αηδια το γαλα πρωι -πρωι μολις εχω ξυπνησει 1000 φορες σκετη .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...