Liverpool89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Σημερα ποδια .... Στην δουλεια νυσταζα.. Γυρισα εφαγα, κοιμηθηκα σχεδον 50 λεπτα, χτυπαει το ξυπνητηρι λεω αλλα δεκα λεπτα. Σηκωθηκα και ειπα στον εαυτο μου πρεπει να πας, δυσκολη μερα η σημερινη προπονηση αλλα πρεπει.. Ανεβηκαμε σκουοτ στο τελευταιο σετ 1*5 +2,5 κιλα.. Ειπα να το επιχειρησω.. Μου βγηκε... Μαλλον το deload μου εκανε καλο.. Και ειχα τρελη ορεξη... Στοχος αλλα 2,5 κιλα την τεταρτη στις πιεσεις στηθους και +5 κιλα στις αρσεις... 3
tehAllantin Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) εγώ την έπεσα στις 4, έβαλα ξυπνητήρι στις 5μιση. Ξύπνησα 8μιση -____________- έφαγα βραδυνό.., στις 12... Φριτάτα 3αυγά/200μλ γάλα/τοματίνια/περιπου 30γρ βρώμη/σχοινόπρασο/πάπρικα. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2014 από tehAllantin
nicoc89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Σημερα ποδια .... Στην δουλεια νυσταζα.. Γυρισα εφαγα, κοιμηθηκα σχεδον 50 λεπτα, χτυπαει το ξυπνητηρι λεω αλλα δεκα λεπτα. Σηκωθηκα και ειπα στον εαυτο μου πρεπει να πας, δυσκολη μερα η σημερινη προπονηση αλλα πρεπει.. Ανεβηκαμε σκουοτ στο τελευταιο σετ 1*5 +2,5 κιλα.. Ειπα να το επιχειρησω.. Μου βγηκε... Μαλλον το deload μου εκανε καλο.. Και ειχα τρελη ορεξη... Στοχος αλλα 2,5 κιλα την τεταρτη στις πιεσεις στηθους και +5 κιλα στις αρσεις... nice επειδή δεν είχα δει στα πόσα kg είσαι squat αυτή τη στιγμή ? κ πόσο σωματικό βάρος/ύψος έχεις?
yannis27gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Η κοιλιτσα επεσε 0,5 εκατοστο σε μια βδομαδα. ΟΚ, σε τοσο μικρη διαφορα παιζει ρολο και η μετρηση, το νερο, κτλ οποτε δεν την παιρνω και πολυ στα σοβαρα. Νιωθω σαν να κανω ριφιφι σε τραπεζα κι εχω φτασει στον τελευταιο τοιχο πριν το θησαυροφυλακιο, αλλα ο ατιμος ειναι πολλα στρωματα μπετο και τρυπαω τρυπαω τρυπαω αλλα ακομα φως δε βλεπω. Κι ακομα τρυπαω τρυπαω, χιλιοστο το χιλιοστο... Που θα παει, θα πεσει, εδω η απορθητη πολη επεσε. Χιλιοστο το χιλιοστο...
alex_000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τα κιλά πέφτουν ή κάνεις recomp? Αν είσαι κοντά στο τέλος, όσα κιλά και να είσαι, χάσε βάρος σε εκείνο το σημείο το recomp παίρνει τριπλάσιο χρόνο, και μάλιστα με bodyweight προπόνηση νομίζω θα πάρει οχταπλάσιο
yannis27gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Recomp κάνω γι αυτό αργεί. Αμα χασω κι αλλα κιλα θα γινω σαν τον Αντωνη 1
alex_000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να πάρει ακόμα και 8 μήνες με 1 χρόνο με recomp. Έτσι για να ξέρεις τι να περιμένεις Να κάνεις μετρήσεις συχνά και όταν δεις ότι μένεις στάσιμος κάτι θα πρέπει να αλλάξεις.
viper2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 truth-facts-funny-graphs-wumo-21.jpg Ωραια. Aς μεινω στο buff.
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 truth-facts-funny-graphs-wumo-21.jpg Δηλαδη? Γιατι ειναι ηλιθιος οποιος σηκωνει το μεγαλυτερο αλτηρα? Τι θελει να πει ο ποιητης?
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 φωτη προφανως ο καθε αλτηρας αντιστοιχει στο σωμα. το τελευταιο αντιστοιχει σε bb υπερφουσκωτους κτλ
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Υπερβολη και απλουστευση μου κανει .Και εγω παιζω σε μερικες ασκησεις με 40κιλα που ειναι οι μεγαλυτεροι αλτηρες που εχει το gym που παω ,ουτε υπερφουσκωτος ειμαι και θελω να πιστευω ουτε ηλιθιος 2
yannis27gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Υπαρχει η αποψη πώς μέχρι ενός σημείου τα βάρη έχουν λογική και νόημα. Μετά γίνονται αυτοσκοπός και χάνεται το νόημα. Προφανώς το σημείο αυτό είναι σχετικό και διαφορετικό για τον καθένα μας. Αλλα υπάρχει, γι αυτό είμαι βέβαιος.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 φωτη προφανως και δεν σημαινει αν κανεις με τους μεγαλους αλτηρες εισαι φουσκωτος ή ηλιθιος προφανως αντιστοιχει τον καθε αλτηρα στο τυπου σωματος για αυτο και τα σχολια
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 φωτη προφανως και δεν σημαινει αν κανεις με τους μεγαλους αλτηρες εισαι φουσκωτος ή ηλιθιος προφανως αντιστοιχει τον καθε αλτηρα στο τυπου σωματος για αυτο και τα σχολια Eτσι ναι το δεχομαι και επαυξανω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις