Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ποδια ....

Στην δουλεια νυσταζα.. Γυρισα εφαγα, κοιμηθηκα σχεδον 50 λεπτα, χτυπαει το ξυπνητηρι λεω αλλα δεκα λεπτα. Σηκωθηκα και ειπα στον εαυτο μου πρεπει να πας, δυσκολη μερα η σημερινη προπονηση αλλα πρεπει..

Ανεβηκαμε σκουοτ στο τελευταιο σετ 1*5 +2,5 κιλα.. Ειπα να το επιχειρησω.. Μου βγηκε... Μαλλον το deload μου εκανε καλο..

Και ειχα τρελη ορεξη...

Στοχος αλλα 2,5 κιλα την τεταρτη στις πιεσεις στηθους και +5 κιλα στις αρσεις...

• Like 3
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ την έπεσα στις 4, έβαλα ξυπνητήρι στις 5μιση. Ξύπνησα 8μιση -____________-

έφαγα βραδυνό.., στις 12... Φριτάτα 3αυγά/200μλ γάλα/τοματίνια/περιπου 30γρ βρώμη/σχοινόπρασο/πάπρικα.

10347809_10152391238649375_4871985050627

Επεξ/σία από tehAllantin
Δημοσ.

Σημερα ποδια ....

Στην δουλεια νυσταζα.. Γυρισα εφαγα, κοιμηθηκα σχεδον 50 λεπτα, χτυπαει το ξυπνητηρι λεω αλλα δεκα λεπτα. Σηκωθηκα και ειπα στον εαυτο μου πρεπει να πας, δυσκολη μερα η σημερινη προπονηση αλλα πρεπει..

Ανεβηκαμε σκουοτ στο τελευταιο σετ 1*5 +2,5 κιλα.. Ειπα να το επιχειρησω.. Μου βγηκε... Μαλλον το deload μου εκανε καλο..

Και ειχα τρελη ορεξη...

Στοχος αλλα 2,5 κιλα την τεταρτη στις πιεσεις στηθους και +5 κιλα στις αρσεις...

nice B)

επειδή δεν είχα δει στα πόσα kg είσαι squat αυτή τη στιγμή ? κ πόσο σωματικό βάρος/ύψος έχεις?

Δημοσ.

Η κοιλιτσα επεσε 0,5 εκατοστο σε μια βδομαδα. ΟΚ, σε τοσο μικρη διαφορα παιζει ρολο και η μετρηση, το νερο, κτλ οποτε δεν την παιρνω και πολυ στα σοβαρα.

Νιωθω σαν να κανω ριφιφι σε τραπεζα κι εχω φτασει στον τελευταιο τοιχο πριν το θησαυροφυλακιο, αλλα ο ατιμος ειναι πολλα στρωματα μπετο και τρυπαω τρυπαω τρυπαω αλλα ακομα φως δε βλεπω. Κι ακομα τρυπαω τρυπαω, χιλιοστο το χιλιοστο... Που θα παει, θα πεσει, εδω η απορθητη πολη επεσε. Χιλιοστο το χιλιοστο...

Δημοσ.

Τα κιλά πέφτουν ή κάνεις recomp? Αν είσαι κοντά στο τέλος, όσα κιλά και να είσαι, χάσε βάρος σε εκείνο το σημείο το recomp παίρνει τριπλάσιο χρόνο, και μάλιστα με bodyweight προπόνηση νομίζω θα πάρει οχταπλάσιο 

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να πάρει ακόμα και 8 μήνες με 1 χρόνο με recomp. Έτσι για να ξέρεις τι να περιμένεις :P

Να κάνεις μετρήσεις συχνά και όταν δεις ότι μένεις στάσιμος κάτι θα πρέπει να αλλάξεις. 

• Moderators
Δημοσ.

φωτη προφανως ο καθε αλτηρας αντιστοιχει στο σωμα. το τελευταιο αντιστοιχει σε bb υπερφουσκωτους κτλ

Δημοσ.

Υπερβολη και απλουστευση μου κανει .Και εγω παιζω σε μερικες ασκησεις με 40κιλα  που ειναι οι μεγαλυτεροι  αλτηρες που εχει το gym  που παω  ,ουτε υπερφουσκωτος ειμαι  και θελω να πιστευω ουτε ηλιθιος :P

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχει η αποψη πώς μέχρι ενός σημείου τα βάρη έχουν λογική και νόημα. Μετά γίνονται αυτοσκοπός και χάνεται το νόημα.

Προφανώς το σημείο αυτό είναι σχετικό και διαφορετικό για τον καθένα μας. Αλλα υπάρχει, γι αυτό είμαι βέβαιος.

• Moderators
Δημοσ.

φωτη προφανως και δεν σημαινει αν κανεις με τους μεγαλους αλτηρες εισαι φουσκωτος ή ηλιθιος

προφανως αντιστοιχει τον καθε αλτηρα στο τυπου σωματος για αυτο και τα σχολια

Δημοσ.

φωτη προφανως και δεν σημαινει αν κανεις με τους μεγαλους αλτηρες εισαι φουσκωτος ή ηλιθιος

προφανως αντιστοιχει τον καθε αλτηρα στο τυπου σωματος για αυτο και τα σχολια

Eτσι ναι το δεχομαι και επαυξανω .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...