Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χτες εκανα 2*5*85 κιλα και ενα σετ που τολμησα να το κανω 1*5*87,5

Υψος 1,78περιπου κιλα 70/71

Σημερα απο το μεσιμερι οταν παω να κατσω οι τετρακεφαλοι παραπονιουνται....

Αν πέφτεις έστω κάτω από παράλληλο μια χαρά πας, πολύ καλά. 

Ήρθε η ώρα Liverpool, του GOMAD. 10 κιλά οπωσδήποτε. Πάρτο μια απόφαση είναι για ένα μηνάκι.

ρε συ μέθοδος σαν το GOMAD είναι για τελείως ελλιποβαρείς hardgainers που δεν βάζουν κιλό με τίποτα . Τι θα ωφελήσει να πάρει 10 κιλά (!!) σε ένα μήνα που τα 9 θα είναι λίπος? Ακόμα και τα lifts δεν θα πάνε πολύ πάνω

Γιατί να μην πάρει τα 10 κιλά σε 6 μήνες και τα περισσότερα να είναι μυικά?

Δημοσ.

Γιατί κάνει 6 μήνες αυτό το πράγμα και έχει χάσει 3-4 κιλά. Και χειρωνακτική εργασία. Γενικότερα με αγχώνει το συνεχές αδυνάτισμα.

Δημοσ.

Τι ειναι το gomad;;;

10 κιλα σε ενα μηνα;;; λιγο με φοβιζει το νουμερο και η χρονικη διαρκεια

Αν πέφτεις έστω κάτω από παράλληλο μια χαρά πας, πολύ καλά.

?

Πεφτω... Ισιο κορμι μπροστα στηθος, τουρλομενο τον κωλο(ακουγεται καπως αλλα ετσι το κανω) και λιγο ανοιχτα ποδια

Δημοσ.

Γιατί κάνει 6 μήνες αυτό το πράγμα και έχει χάσει 3-4 κιλά. Και χειρωνακτική εργασία. Γενικότερα με αγχώνει το συνεχές αδυνάτισμα.

Ε ηθελε να χασει κιλα να κανει στενη μεση σαφως ειναι ωρα για ογκο no argument αλλα gomad?

Live gomad = galon of milk per day

----

Ηρθε το κλαρκ στο gym , αντε να δουμε, ενα μηνα χαλαρα να επανελθει λεει και μετα βλεπουμε

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αναζητώ συμβουλές για ζητήματα αρχάριων που βλέπω δεν απασχολούν συχνά αυτό το thread και θα παρακαλούσα να με βοηθήσετε. Είμαι 25 χρονών, 110 κιλά και με ύψος 1,83. Από τις 3 Φεβρουαρίου έχω ξεκινήσει συντονισμένη διατροφή με διατροφολόγο που επισκέπτομαι κάθε εβδομάδα. Χωρίς καμία σωματική άσκηση και χωρίς ιδιαίτερη καθημερινή δραστηριότητα χάνω κατά μέσο όρο 1,6 κιλά την εβδομάδα (ξεκίνησα από τα 132). Ακολουθώ πιστά τη διατροφή που είναι ολοκληρωμένη και δε νιώθω ότι πεινάω. Είμαι ευχαριστημένος από το ρυθμό που χάνω κιλά.

Θα ήθελα να μου πείτε τι ασκήσεις θα μπορούσα να ακολουθήσω στο σπίτι, (γυμναστήριο δυστυχώς δε μπορώ να πάω) έτσι ώστε να μη χαλαρώσει - κρεμάσει το δέρμα. Για στήθος και κοιλιά, ώστε να μην υπάρξει το κλασικό πρόβλημα που όταν φτάσω στα κανονικά κιλά δε διορθώνεται με γυμναστική. Θέλω ασκήσεις ώστε να μειωθεί ο όγκος. Δε με ενδιαφέρει να αυξήσω τα κιλά που χάνω, όταν αρχίσω γυμναστική θα προσαρμόσω και τη δίαιτα ανάλογα. Διαθέτω και μονόζυγο πόρτας. Συγχωρέστε μου την άγνοια σε ζητήματα fitness. Τι είδους ασκήσεις θα μπορούσα να κάνω; Πόσο συχνά; Push-ups και κοιλιακούς μόνο;

Δημοσ.

Να λιπωσει ο ανθρωπος στις παρυφες καλοκαιριου; Εισαι ακαρδος Ντακον.

Ο dakon  δεν ξερει πως ειναι να πεινας ,για αυτον ειναι η ζωη ...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αναζητώ συμβουλές για ζητήματα αρχάριων που βλέπω δεν απασχολούν συχνά αυτό το thread και θα παρακαλούσα να με βοηθήσετε. Είμαι 25 χρονών, 110 κιλά και με ύψος 1,83. Από τις 3 Φεβρουαρίου έχω ξεκινήσει συντονισμένη διατροφή με διατροφολόγο που επισκέπτομαι κάθε εβδομάδα. Χωρίς καμία σωματική άσκηση και χωρίς ιδιαίτερη καθημερινή δραστηριότητα χάνω κατά μέσο όρο 1,6 κιλά την εβδομάδα (ξεκίνησα από τα 132). Ακολουθώ πιστά τη διατροφή που είναι ολοκληρωμένη και δε νιώθω ότι πεινάω. Είμαι ευχαριστημένος από το ρυθμό που χάνω κιλά.

Θα ήθελα να μου πείτε τι ασκήσεις θα μπορούσα να ακολουθήσω στο σπίτι, (γυμναστήριο δυστυχώς δε μπορώ να πάω) έτσι ώστε να μη χαλαρώσει - κρεμάσει το δέρμα. Για στήθος και κοιλιά, ώστε να μην υπάρξει το κλασικό πρόβλημα που όταν φτάσω στα κανονικά κιλά δε διορθώνεται με γυμναστική. Θέλω ασκήσεις ώστε να μειωθεί ο όγκος. Δε με ενδιαφέρει να αυξήσω τα κιλά που χάνω, όταν αρχίσω γυμναστική θα προσαρμόσω και τη δίαιτα ανάλογα. Διαθέτω και μονόζυγο πόρτας. Συγχωρέστε μου την άγνοια σε ζητήματα fitness. Τι είδους ασκήσεις θα μπορούσα να κάνω; Πόσο συχνά; Push-ups και κοιλιακούς μόνο;

Κάνε push-ups, κοιλιακούς και chin-up στο μονόζυγο. Επίσης και τα planks είναι καλή άσκηση. Γκούγκλαρε τα ονόματα των ασκήσεων για να δεις πως γίνονται. Επειδή θα είναι δύσκολο στην αρχή να κάνεις chin-ups, δοκίμασε να τα κάνεις με μια καρέκλα κάτω απο το μονόζυγο.

Στο ανέβασμα ανέβαινε με τη καρέκλα και στο κατέβασμα μόνος σου όσο πιο αργά μπορείς. Κάνε απο 3 σετ των 5-6 επαναλήψεων για αρχή, μέρα παρα μέρα, μέχρι να μπορείς να κάνεις κανονικά 3-4 επαναλήψιες χωρίς βοήθεια.

Δημοσ.

Έβαλα το κλαρκ να με τραβήξει βίντεο στο squat. Μέτρια πράματα, το βίντεο κάνει καλό γιατί πάντα αλλιώς είναι στο μυαλό μας και αλλιώς είναι στο βίντεο. 

Φεύγω λίγο περισσότερο μπροστά από ότι θα ήθελα και έχω 5 εκατοστά πιο χαμηλά να πάω ακόμα. Θα δουλέψω να πάρω αναπνοή πριν αρχίσω για να ανοίξει και άλλο το στήθος. 

Το κλάρκ έκανε front squat 60 κιλά, εφόσον έχει να κάνει οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής ένα ολόκληρο χρόνο περιμένω πολλά. 

Θέλω ασκήσεις ώστε να μειωθεί ο όγκος. 

Αυτό που λες είναι λάθος, είτε είσαι υπέρβαρος είτε όχι, θέλεις να χτίσεις όσο μυική μάζα μπορείς. Ο όγκος θα μειώνεται γιατί θα πέφτει το λίπος σου έτσι και αλλιώς αν δεν αυξήσεις την μυική σου μάζα θα γίνεις καλαμάκι με κρεμασμένο δέρμα. Σκέψου το gym. Καλό εναλλακτικό workout είναι κάτι σαν και αυτό στο οποίο θα είναι καλό να προσθέσεις μόνοζυγο.

Επίσης καλό είναι να δώσεις 40 ευρώ να πάρεις λάστιχα ή 60 ευρώ να πάρεις μπάρα και βάρη είτε 10 ευρώ και να φτιάξεις sandbags. Είδικά με τα sandbags δεν υπάρχει δικαιολογία είναι τζάμπα.....

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πολύ έξυπνο το κόλπο με την καρέκλα και δε μπορούσα να φανταστώ πως θα άρχιζα με το μονόζυγο. Πράγματι μπερδεύτηκα με τον όγκο, εννοούσα ως συνολική εικόνα του σώματος μου. Βασικός μου στόχος είναι να αυξήσω τη μυική μάζα, που δυστυχώς μειώνεται με μια δίαιτα και να περιορίσω το κρεμασμένο δέρμα.

Έχεις links για αλτήρες και μπάρες που θα πρότεινες για ένα αρχάριο; ή εναλλακτικά για τα sandbags;

Δημοσ.

Δεν μειώνεται η μυική σου μάζα αν τρως αρκετή ποσότητα πρωτεΐνης και γυμνάζεσαι, εφόσον γυμνάζεσαι πρώτη φορά όσο βάρος και να χάνεις. Ορίστε πως να κάνεις sandbags. Εγώ έκανα 2 , 25 κιλά την κάθε μία με 10 ευρώ (είχα είδη 2 παλιές τσάντες. 

και ορίστε τι μπορείς να κάνεις με αυτό

το sandbag training είναι πολύ σοβαρή άσκηση, δεν υπολείπεται πάρα πολύ από τα βάρη είναι ότι καλύτερο και φτηνότερο μπορείς να κάνεις σπίτι. 

Δημοσ.

Ο dakon  δεν ξερει πως ειναι να πεινας ,για αυτον ειναι η ζωη ...

Come to the dark side . We have free ice cream. 

Βάλε εκεί στη to do list , να σηκώσεις 250 κιλά deadlift και ούτε εσύ θα ξαναπεινάσεις ποτέ. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα το κλαρκ να με τραβήξει βίντεο στο squat. Μέτρια πράματα, το βίντεο κάνει καλό γιατί πάντα αλλιώς είναι στο μυαλό μας και αλλιώς είναι στο βίντεο. 

Φεύγω λίγο περισσότερο μπροστά από ότι θα ήθελα και έχω 5 εκατοστά πιο χαμηλά να πάω ακόμα. Θα δουλέψω να πάρω αναπνοή πριν αρχίσω για να ανοίξει και άλλο το στήθος. 

.....

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι εννοείς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...