Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια το resistance 3 παίζει σε 3.55 χωρίς TB; δεν μπορώ να βρω κάποιο fix....

Επίσης έσχω πρόβλημα με τον εξωτερικό δίσκο. Φορτώνω παιχνίδια όπως motorstorm apocalypse kai valkyria chronicles και δεν τα βλέπω στο multiman (2.09)...

τι φταιει; να περάσω αλλη έκδοση multiman΄και αν ναι απο που

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια ερώτηση

φίλος μου έχει CFW 3.55

θέλει όμως να αγοράσει αυθεντικό το Uncharted 3

θα του παίζει ? (όχι PSN εννοείται)

Δημοσ.

Εχει παιξει κανεις Downpour τωρα με το fix. Το περασα σε εξωτερικο μαζι με το fix, αλλα ο multiman δεν μου το εμφανιζει στην λιστα με τα παιχνιδια. Περιηγηθηκα μεσω του file manager του multiman και ετρεξα απευθειας το eboot.bin του, αλλα μετα ειχα μαυρη οθονη οταν το εκανα launch απο το xmb...

Δημοσ.

ερώτηση:

Έχω Multiman 2.09 υπάρχει λόγος να πάω σε 4.02;

αν περάσω το 4.02 από πάνω κάνει αναβάθμιση και κρατάσει τα settings και το BDEMU που έχω περάσει;

είναι καλύτερα να κάνω update μέσα από το ίδιο το multiman (μέσω internet);

επίσης έχω περάσει κάποια παιχνίδια με το ps3splitter και όταν τα φορτώνω μεταφέρει στον εσωτερικό κάποια αρχεία, αλλά αν καταλαβαίνω καλά όχι όλα, μόνο τα πρωην split σωστά; ;ara to 90% του game Είναι στον εξωτερικό και τα μεγάλα αρχεία στον εσωτερικό; Αυτά από τον εσωτερικό πως τα σβήνω μετά;

Δημοσ.

Έχει κάποιος την υπομονή να μου εξηγείσει τις προϋποθέσεις για να γίνει μία κονσόλα downgrade σε 3.55?

Πρέπει το αρχικό firmware της κονσόλας σου να ήταν μικρότερο από 3.55... :)

Δημοσ.

Και πως το τσεκάρω αυτό?

Δεν θυμάσαι το αρχικό firmware? Αν όχι πες το μοντέλο πίσω που γράφει πίσω από την κονσόλα σου να σου πουν τα παιδιά αν γίνεται ή όχι.

Δημοσ.

Πριν κανένα 8μηνο είχε χαλάσει η κονσόλα (που την είχα με 3.55) και αυτή που μου δώσανε σαν αντικατάσταση είχε 3.60...

Γίνεται τίποτα?

Να δώσω serial?

Δημοσ.

Αν δεν είχε γίνει update πριν στην κονσόλα, δηλαδή από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ήταν >3.55 δε γίνεται τίποτα.

Δημοσ.

Έχει κάποιος την υπομονή να μου εξηγείσει τις προϋποθέσεις για να γίνει μία κονσόλα downgrade σε 3.55?

πας εδω

http://www.ps3devwiki.com/wiki/SKU_Models

και βλεπεις τα datecodes. αν η κονσολα γραφει απο κατω datecode εως και 0D τοτε γινεται downgrade σε 3.55 με Ε3 flasher η ProGskeet και μετα περνας το 3.55

Αν ειναι μεταγενεστερη με datecode 1A και πανω τοτε δε γινεται τιποτα

τα datecodes τα βρισκεις στο κατω μερος της κονσολας στο αυτοκολλητο για τις σλιμ

για τις ΦΑΤ κονσολες δε χρειαζεται datecode καθοτι ολες γινονται downgrade

Πριν κανένα 8μηνο είχε χαλάσει η κονσόλα (που την είχα με 3.55) και αυτή που μου δώσανε σαν αντικατάσταση είχε 3.60...

Γίνεται τίποτα?

Να δώσω serial?

δωσε serial και datecode να δουμε τι γινεται. βλεπεις τι firmware ειχε απο τη μαμα απο το παραπανω λινκ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...