Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

okay. i see your point, but

ξερεις τι μουλτιμαν ειχα μεχρι πριν απο 2 ωρες...?

2.00ΧΧ

XD

επισης

μπορω να βρω τα original eboot καπου, χωρις να ξανακατεβασω τα λιγοτερα απο 10 παιχνιδια που εχω στον δισκο...?

Δημοσ.

παιδια εγω που ειμαι σε 4.31 ofw τι μπορω να κανω?

δεν μπορω να κανω τη διαδικασια με psp και ps3 jig? το ps3 μου ηταν καποτε σε 3.55 cfw αλλα το βλαμμενο ο ανηψιος μου το αναβαθμισε για να παιξει καποιο καινουριο παιχνιδι χωρις να με ρωτησει. μετα απο διαβασμα που εριξα εκτος απο τον E3 flasher βρηκα οτι γινεται και με psp αρκει αυτο να ειναι σε καποιο cfw οπως στο 5.50 GEN D που ειναι το δικο μου. Γινεται? γιατι ειδα επισης οτι δεν μπορεις να βγεις μετα απο σερβις mod. Aν γινεται υπαρχει καποιος χριστιανος να μου δωσει καποιο λινκ με tutorial γιατι εχω να ασχοληθω  καιρο με το σπορ? 

Δημοσ.

δεν μπορω να κανω τη διαδικασια με psp και ps3 jig? το ps3 μου ηταν καποτε σε 3.55 cfw αλλα το βλαμμενο ο ανηψιος μου το αναβαθμισε για να παιξει καποιο καινουριο παιχνιδι χωρις να με ρωτησει. μετα απο διαβασμα που εριξα εκτος απο τον E3 flasher βρηκα οτι γινεται και με psp αρκει αυτο να ειναι σε καποιο cfw οπως στο 5.50 GEN D που ειναι το δικο μου. Γινεται? γιατι ειδα επισης οτι δεν μπορεις να βγεις μετα απο σερβις mod. Aν γινεται υπαρχει καποιος χριστιανος να μου δωσει καποιο λινκ με tutorial γιατι εχω να ασχοληθω  καιρο με το σπορ? 

Ξεχνα το ps3jig. Δουλευει μεχρι και την 3.55

Μονο Ε3-flasher

Στο λεω εγγυημενα

Το ps3jig οπως και τα παλια jailbreak dongles αυτο που κανουν ειναι να βαλουν την κονσολα σε factory service mode για να κανεις το downgrade

Απο 3.56 και μετα δε γινεται αυτο με dongles η ps3jig και η κονσολα μπαινει σε FSM μονο με Ε3-flasher η ProGskeet

Δημοσ.
Δημοσ.

Όταν λένε "πίσω σελίδες", προφανώς δεν σου προτείνουν να πας να δεις τι λέγαμε πριν 2 χρόνια. Μιλάμε για τις τελευταίες 40-50 σελίδες το πολύ, απ' το Σεπτέμβρη και μετά. Πολύ ωραίο το νήμα του mtzs πάντως, δεν το είχα υπ' όψιν.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως έχω τόσο καιρό να ασχοληθώ με το PS3 μου (αφού δεν βγαίνουν παιχνίδια της προκοπής και όλα τα multiplatform είναι απείρως καλύτερα στο PC), που δεν πολυμπαίνω στο thread. Όταν όμως έρθει η άγια ώρα να αναβαθμίσω κι εγώ το 3.55cfw μου, νήματα σαν του mtzs θα βοηθήσουν πολύ :)

Δημοσ.

http://www.ps3news.com/ps3-cfw-mfw/video-ps3-4-31-ofw-to-4-30-rogero-v2-03-cfw-with-flasher-guide/

ενδιαφέροντα νέα.. για τους κατόχους slim κονσόλων..

Nearly two months after the previous update, today I have posted a guide and video on how to downgrade a PS3 4.31 OFW console (including CECH-300x slims) to 4.30 Rogero v2.03 CFW using a PS3 Hardware Flasher with no 3.55 needed.

Very easy tutorial. Follow the steps to downgrade a PS3, but when you get to the first step of the USB downgrading part after putting your PS3 into service mode, use Rogero 4.30 CFW v2.03 on the root of the USB with the lv2diag.self to downgrade instead of the 3.55.

So again, no 3.55 ever touches the PS3 during this whole setup! Doing this will also now allow CECH-300x models original slims to be downgraded to 4.30 CFW as long as it never touches 3.55 icon10.png

The whole reason for this was to find out if the E3 fits a CECH-400xx model super slim models, but all I needed was proof that you can downgrade from 4.31 to 4.30 CFW with a flasher.

icon4.png So if any one out there has an E3 and a new super slim model please test this if it works! You can make back ups of the NOR incase it fails.

Here is proof you can but I still do not know if the CECH-400xx models are compatible since I do not have one.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...