Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει μια λογικη μιας και ο Ροτζερο αναφερει τα εξης:

Patched LV1 to disable SYSTEM MANAGER INTEGRITY CHECK (to prevent Bricking on non-dehashed downgraded consoles)
* Patched LV1 Core OS Hash Check (to prevent Bricking on non-dehashed downgraded consoles)
* The CFW can be used directly for Downgrading with Hardware flashers /Flashing from FSM/Exiting from FSM, all works fine.

Δηλαδη για τις κονσολες με date code εως και 1Α που ξερουμε οτι γινονται σιγουρα downgrade δε χρειαζεται πλεον να βαζουμε Rogero 3.55 v7 αλλα μπαινουν απευθειας σε 4.30

Οποτε αν το Ε3 flasher κολαει πανω στα CECH3004 και τα βαζει σε Factory Service Mode τοτε λογικα πρεπει μετα να μπορει να περασει το Rogero 4.30v2.03.

Μενει να το δουμε στη πραξη !!!

Καποιο νεο για εμας με χαλασμενο blu ray drive ?

Βαζεις οπως εισαι απο ΚΜΕΑW το Rogero 4.30 v2.03

Ο ροτζερο γραφει:

The CFW have both noBD/noBT patches to allow installation on consoles with broken BluRay Drive or Bluetooth board.

Ακολουθα τον οδηγο που ειναι 3-4-5 σελιδες πισω

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει στο ΜΜ στο xmb όταν θέλω να κάνω από install packages εγκατάσταση κάποιο από τα αρχεία που φόρτωσα, μου τα εμφανίζει διπλά, κανένας άλλος το έχει πάθει ποτέ αυτό?

Υποψιάζομαι ότι μάλλον δεν έχω εγκαταστήσει σωστά το multiman δηλαδή το ένα update version να έπεσε πάνω στο προηγούμενο update ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Η εγκατάσταση γίνεται κανονικά για οτιδήποτε του περνάω, απλά μου τι σπάει που όλα τα βγάζει από δύο φορές, σαν φωτοτυπία, γιατί?

Δημοσ.

Αν μάλιστα έχεις συνδεμένο στικ, σου τα βγάζει τριπλά.

Ενώ το αρχείο αποθηκεύεται και στο στικ.

Εμφανίζονται, δε, και όλα τα άλλα αρχεία εγκατάστασης που έχουν αποθηκευτεί στο στικ στο παρελθόν.

Αυτό με κάνει να υποθέτω πως εμφανίζει τις διαφορετικές θέσεις που αποθηκεύεται το αρχείο. Και αυτές είναι μάλλον δύο στο σύστημα...

Δημοσ.

Γι αυτο και εγω εχω βαλει Stealthman και εχω ξεγνοιασει

Θα συνεχιζω να το φωναζω. Καθαριστε το ΧΜΒ οσοι ειστε σε Rogero v2.03 και βαλτε StealthMan αυτον που φορτωνει απο το app_home

Δημοσ.

The CFW have both noBD/noBT patches to allow installation on consoles with broken BluRay Drive or Bluetooth board.

Αυτο πρακτικα τι ακριβως σημαινει? Δεν εχω χαλασμενο drive, αλλα αμα μπορω να παιζω παιχνιδια χωρις δισκακι ωστε να το διατηρησηω περισσοτερο, τοτε με ενδιαφερει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι το rogero εγκαθισταται στις κονσολες που εχουν χαλασμενο BR Drive

ουτως η αλλως μπορεις να παιξεις το παιχνιδι χωρις δισκακι μεσα εαν αυτο το παιχνιδι το υποστηριζει. Ισχυει και για το KMEAW αυτο

Απλα τρεχεις το παιχνιδι απο το app_home. Το 85-90% των backup τρεχουν ετσι. Αν το τρεξεις ετσι και δεις μαυρη οθονη η δε φορτωνει τοτε σημαινει πως θελει δισκακι μεσα οποτε το τρεχεις απο το εικονιδιο του BDROM 

O ROGERO επιβεβαιωσε πως οι CECH3004 γινονται downgrade/upgrade σε cfw4.30 v2.03 με Ε3 flasher

Επεξ/σία από mtzs
Δημοσ.

οτι το rogero εγκαθισταται στις κονσολες που εχουν χαλασμενο BR Drive

ουτως η αλλως μπορεις να παιξεις το παιχνιδι χωρις δισκακι μεσα εαν αυτο το παιχνιδι το υποστηριζει. Ισχυει και για το KMEAW αυτο

Απλα τρεχεις το παιχνιδι απο το app_home. Το 85-90% των backup τρεχουν ετσι. Αν το τρεξεις ετσι και δεις μαυρη οθονη η δε φορτωνει τοτε σημαινει πως θελει δισκακι μεσα οποτε το τρεχεις απο το εικονιδιο του BDROM 

O ROGERO επιβεβαιωσε πως οι CECH3004 γινονται downgrade/upgrade σε cfw4.30 v2.03 με Ε3 flasher

Πριν το εγκαταστησω να κανω back up τα games που εχω απο kmeaw? η δεν κανει φορματ το δισκο ?

Δημοσ.

Η αλλαγη-αναβαθμιση firmware δεν χαλαει τα δεδομενα δισκου. Δεν κανει φορματ !!!

Ακολουθησε μονο τον οδηγο που εχω πιο πισω 3-4 σελιδες και φροντισε να κανεις οτι γραφω εκει

ορισμενα παιχνιδια ισως να μη σου τρεχουν. σε αυτη τη περιπτωση φροντισε να βαλεις τα official updates τους.

Επισης μη ξεχασεις να βαλεις ΜΜ 4.16.00 πριν αναβαθμισεις.

Δημοσ.

http://www.ps3news.com/ps3-cfw-mfw/video-ps3-4-31-ofw-to-4-30-rogero-v2-03-cfw-with-flasher-guide/

ενδιαφέροντα νέα.. για τους κατόχους slim κονσόλων..

Για να καταλαβω...για να το κανει καποιος to downgrade απο OFW 4.31 πρεπει να χρησιμοποιησει flasher ή μπορει να γινει απλα και μονο με ενα usbstick, οπως γινοταν πριν? 

Δημοσ.

E-3 Flasher ΜΟΝΟ αν εχεις σλιμ η ΦΑΤ απο CECHH και μεγαλυτερη

ΦΑΤ CECHG και κατω θελουν παλι flasharisma με PROGSkeet ομως. Το Ε3 δε δουλευει σε αυτες.

για περισσοτερα δες εδω με τη διαφορα οτι πλεον και οι CECH3000 γινονται downgrade σε 4.30cfw (Ετσι ειπε o Rogero)

http://www.insomnia.gr/topic/467362-ερωτησεις-απαντησεις-faq-για-cfw-στο-playstation-3/

Δημοσ.

Αν μάλιστα έχεις συνδεμένο στικ, σου τα βγάζει τριπλά.

Ενώ το αρχείο αποθηκεύεται και στο στικ.

Εμφανίζονται, δε, και όλα τα άλλα αρχεία εγκατάστασης που έχουν αποθηκευτεί στο στικ στο παρελθόν.

Αυτό με κάνει να υποθέτω πως εμφανίζει τις διαφορετικές θέσεις που αποθηκεύεται το αρχείο. Και αυτές είναι μάλλον δύο στο σύστημα...

Γιατί είναι 2 οι θέσεις που αποθηκεύονται τα αρχεία? Ο ένας είναι ο σκληρός δίσκος, ο άλλος ποιός μπορεί να είναι? Στικάκι δεν έχω συνδεδεμένο. Εννοείς σε 2 διαφορετικές θέσεις στο σκληρό δίσκο? πχ μπορεί να είναι η μία θέση σε κάποιο φάκελο και η άλλη θέση σε ένα άλλο φάκελο?

Δημοσ.

Πιθανολογώ και μόνο.

Επειδή με το USB stick φαίνονται τρεις.

Όσο για το ποιες μπορεί να είναι οι άλλες δυο, δεν το ξέρω.

Θα έπρεπε να κάνουμε μέσω ftp αναζήτηση, πριν κλείσουμε το multiMan για να εγκαταστήσουμε το update.

Και, εδώ που τα λέμε, δεν ξέρω και σε τι θα μας ωφελούσε...

Το γεγονός παραμένει, ότι δύο αρχεία εμφανίζονται.

Καλή χρονία.

:-)

Δημοσ.

Γίνεται σε ένα ps3 fat 80GB να βάλω το bluray player από ένα ps3 fat 60GB?θα δουλεύει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...