Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα περιοεργο προβλημα.

Επειδη δεν εχω δευτερο χειρηστηριο για διπλα, εχω δοκιμασει ενα usb2ps2 adapter που ειχα παρει καποτε για το PC στο PS3, Και δουλευει. Το θεμα ειναι πως οταν τον συνδεω που αποσυνδεει τον εξωτερικο δισκο και ο Multiman δεν τον βλεπει. Οποτε μπορω να φορτωσω μονο παιχνιδια που βρισκονται στον εσωτερικο.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι.

Μετά από ερώτηση κάποιων φίλων θα ποστάρω την λύση.

Αν υπάρχει πρόβλημα για κάποιο από τα λινκ, παρακαλώ να σβηστούν.

Πρώτα, κάντε εγκατάσταση στο PS3 το CCAPI 2.50 ακολουθώντας τα 5 πρώτα βήματα εδώ:

http://enstone.frenchmoddingteam.com/ccapi.html

Μετά, συνεχίστε εδώ από το 2ο εως το 11ο βήμα  και είστε έτοιμοι:

http://www.nextgenupdate.com/forums/gran-turismo-6/704050-tutorial-gran-turismo-6-v1-06-bces01893-cfw-only-50-000-000-cr-2.html

Τα βήματα 2ο εως το 11ο μπορείτε να τα επαναλάβεται όσες φορές θέλετε, εκτός βέβαια από την εγκατάσταση του CCAPI 2.50 που γίνεται μόνο μια φορά!

Καλές αγορές! :-D

Aντε μπηκες στα κολπα νωρις-νωρις βλεπω... :-D

Δημοσ.

Aντε μπηκες στα κολπα νωρις-νωρις βλεπω... :-D

Το κατά δύναμη φίλε Μιχάλη! :-D

Τι να κάνεις...Τόσα πολλά και ωραία αυτοκίνητα, με έφαγε ο πιτσιρικάς, πότε θα το πάρουμε αυτό; Πότε θα το πάρουμε εκείνο; :wacko:

Ε...πάρε τώρα όποιο θες και είμαστε εντάξει! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Το κατά δύναμη φίλε Μιχάλη! :-D

Τι να κάνεις...Τόσα πολλά και ωραία αυτοκίνητα, με έφαγε ο πιτσιρικάς, πότε θα το πάρουμε αυτό; Πότε θα το πάρουμε εκείνο; :wacko:

Ε...πάρε τώρα όποιο θες και είμαστε εντάξει! :-D

χαχαχαχα ετσι σωστος..... :-D

Δημοσ.

Γεια σας, Ξερει καποιος απο θεσσαλονικη που κανει hack το ps3 slim (CECH2504B,DATE CODE 0C ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ 4.46)?

Βεβαια θα πληρωσω για τη δουλεια...

Δημοσ.

Εχω ενα περιοεργο προβλημα.

Επειδη δεν εχω δευτερο χειρηστηριο για διπλα, εχω δοκιμασει ενα usb2ps2 adapter που ειχα παρει καποτε για το PC στο PS3, Και δουλευει. Το θεμα ειναι πως οταν τον συνδεω που αποσυνδεει τον εξωτερικο δισκο και ο Multiman δεν τον βλεπει. Οποτε μπορω να φορτωσω μονο παιχνιδια που βρισκονται στον εσωτερικο.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Εδώ και 2 χρόνια, δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι. Όποτε θέλω να χρησιμοποιήσω το usb2ps2 πρέπει το παιχνίδι να είναι στον εσωτερικό δίσκο του ps3.

Δημοσ.

steven 4.53 v1.0 χωρις δευτερη κουβεντα

tnx για την απάντηση. 2 ακόμα ερωτήσεις :)

1) Μπορώ να μεταβώ κατευθείαν σε αυτό το cfw και τι πρέπει να προσέξω?

2) Μπορώ να μπω psn μετά (το γνωρίζω το ρίσκο)? ποιο εργαλείο χρησιμοποιώ? (πρώτη φορά θα προσπαθήσω να μπω λόγω dark souls 2) 

Δημοσ.

1. Εχει βγει νεωτερο. Να βαλεις Ermak 4.55 το οποιο ειναι απλο καλο και σταθερο.

2. Με το παραπανω μπορεις να μπαινεις PSN και να χρησιμοποιεις το PSN Patch 2.47

Τι πρεπει να προσεχεις για μπαν εδω στο ποστ #23

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/page-2

Οδηγιες για το τι θα προσεξεις κατα την αναβαθμιση εδω

http://www.psjailbreak.gr/2013/11/cfw.html

Κατεβασε τον απολυτο οδηγο cfw

• Like 1
Δημοσ.

1. Εχει βγει νεωτερο. Να βαλεις Ermak 4.55 το οποιο ειναι απλο καλο και σταθερο.

2. Με το παραπανω μπορεις να μπαινεις PSN και να χρησιμοποιεις το PSN Patch 2.47

Τι πρεπει να προσεχεις για μπαν εδω στο ποστ #23

http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/page-2

Οδηγιες για το τι θα προσεξεις κατα την αναβαθμιση εδω

http://www.psjailbreak.gr/2013/11/cfw.html

Κατεβασε τον απολυτο οδηγο cfw

έβαλα το ermak 4.55 όπως και το multiman 04.55.01 και έχω ένα προβληματάκι.

οταν μπαίνω στον multiman και επιλέγω ένα παιχνίδι, με πετάει στο XMB αλλά δεν εμφανίζεται δισκάκι ώστε να τρέξω το παιχνίδι.

(το ps3 ήταν flagged πριν κάνω update)

ok το βρήκα, έκανα bd enable. ο multiman φταίει που δεν παίζει discless? είναι κακό να τρέχουν τα παιχνίδια με disc?

• Like 1
Δημοσ.

οταν μπαίνω στον multiman και επιλέγω ένα παιχνίδι, με πετάει στο XMB αλλά δεν εμφανίζεται δισκάκι ώστε να τρέξω το παιχνίδι.

ok το βρήκα, έκανα bd enable. ο multiman φταίει που δεν παίζει discless? είναι κακό να τρέχουν τα παιχνίδια με disc?

o manager φταίει για το discless...δεν είναι κακό να τρέχεις τα παιχνίδια με disc (εγώ δεν το βγάζω ποτέ το disc)

Δημοσ.

Τι settings εχεις στο παιχνιδι, δοκιμασε και τον iris/irishman πολλα παιχνιδια που δεν τα ετρεχε discless o moultiman τα ετρεχε μια χαρα με irishman

Δημοσ.

μπες multiman πήγαινε settings τελευταίο τέρμα κάτω εχει επιλογή bdemulator καντο enable και κανε reboot την κονσόλα σου και είσαι έτοιμος ¨) (το βρηκες!!!)

Δημοσ.

Ποιο cfw είναι το τελευταίο και μέχρι ποιο ofw πρέπει να είναι ένα ps3  για να το περάσει με απλό flashing ?

Το τελευταίο CFW και OFW είναι το 4.55.Για να περάσεις cfw χωρίς flashing θα πρέπει να έχεις εως 3.55.αν εχεις μεγαλιτερο fw θα πρέπει να κάνεις downgrade με flasher....

Παιδιά με χακ υπάρχει περίπτωση να διαβάσει το ps3 εξωτερικό σκληρό ή πάλι μέχρι 4γ ;

το ps3 διαβάζει hdd σε μορφή fat32(file εως 4giga).το hack θα σ επιτρέψει μόνο για ανάγνωση και μεταφορά αρχείων από ή προς ntfs(files ανεξαρτήτου μεγέθους) οχι για να τρέξεις παιχνίδια απο αυτόν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...