Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευταίο CFW και OFW είναι το 4.55.Για να περάσεις cfw χωρίς flashing θα πρέπει να έχεις εως 3.55.αν εχεις μεγαλιτερο fw θα πρέπει να κάνεις downgrade με flasher....

το ps3 διαβάζει hdd σε μορφή fat32(file εως 4giga).το hack θα σ επιτρέψει μόνο για ανάγνωση και μεταφορά αρχείων από ή προς ntfs(files ανεξαρτήτου μεγέθους) οχι για να τρέξεις παιχνίδια απο αυτόν

Δεν το θέλω για παιχνίδια απλά να βλέπω ταινίες full HD, γι αυτό ρωτάω εδώ έχει βγει μοντα

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βαζεις καποιο cobra cfw και διαβαζει κανονικα ntfs δισκους

Τωρα το αν παιζει full hd mkv δεν το εχω δοκιμασει αλλα εχω διαβασει οτι παιζει.

Για 720p παιζει σιγουρα που εχω δοκιμασει.

Αν παντως θες μπορει να παιξει και streaming μεσω PS3 media server η Universal Media Server μεσω pc σε official firmware

Δημοσ.

Βαζεις καποιο cobra cfw και διαβαζει κανονικα ntfs δισκους

Τωρα το αν παιζει full hd mkv δεν το εχω δοκιμασει αλλα εχω διαβασει οτι παιζει.

Για 720p παιζει σιγουρα που εχω δοκιμασει.

σε επισημη ειμαι ακομη λογω του ονλαιν

Δημοσ.

Το psn patch το πατάς αφού έχεις φορτώσει το παιχνίδι μέσω multιman;

Είναι αξιόπιστο αυτό:  PSN Patch v2.47 by KW

Δημοσ.

Το τρίγωνο πατάς όχι το Χ. Καλό είναι να έχετε και τον Multiman stealth.

Τελικά, ποιά είναι η διαδικασία για online;

Το psn patch το πατάς αφού έχεις φορτώσει το παιχνίδι μέσω multιman;

Είναι αξιόπιστο αυτό:  PSN Patch v2.47 by KW

Δημοσ.

Το τρίγωνο πατάς όχι το Χ. Καλό είναι να έχετε και τον Multiman stealth.

το Χ παταμε για  "Spoof idps and psid, disable cfw syscalls and delete execution history"

ολα τα υπολοιπα ειναι οδοντοκρεμες....

και stealth multiman να βαλεις,αν ειναι να το φας το μπανιο,θα το φας....

George B. το psn patch το πατας ΠΡΙΝ φορτωσεις το παιχνιδι απο το "εικονικο" δισκακι.

• Like 2
Δημοσ.
George B. το psn patch το πατας ΠΡΙΝ φορτωσεις το παιχνιδι απο το "εικονικο" δισκακι.

Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ.

Κάτι άλλο παιδιά, όποιος μπορεί να βοηθήσει...

Έκανα update την κονσόλα από 4.53 σε 4.55.

Ξεκίνησα με Zer0 4.55 v1.00 CEX CFW, μετά multiman 4.55.00, 4.55.01 και τέλος το fan control για 4.55 CFW.

Όλα πήγαν καλά, αλλά μόλις μπω multiman για να φορτώσω παιχνίδι που είναι στον εσωτερικό σκληρό (στα settings του παιχνιδιού έβαλα internal και BD mirror) μόλις με πετάει στο XMB και πάω να πατήσω το παιχνίδι (αφού πρώτα έχω ετοιμάσει το fan control) δεν μου το βγάζει...

Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στον multiman;

Άκυρο παιδιά, το βρήκα...Έπρεπε να βάλω στα settings του multiman bd emulation enabled και να κάνω restart την κονσόλα.

Όλα δουλεύουν σωστά.

Δημοσ.

Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ.

Κάτι άλλο παιδιά, όποιος μπορεί να βοηθήσει...

Έκανα update την κονσόλα από 4.53 σε 4.55.

Ξεκίνησα με Zer0 4.55 v1.00 CEX CFW, μετά multiman 4.55.00, 4.55.01 και τέλος το fan control για 4.55 CFW.

Όλα πήγαν καλά, αλλά μόλις μπω multiman για να φορτώσω παιχνίδι που είναι στον εσωτερικό σκληρό (στα settings του παιχνιδιού έβαλα internal και BD mirror) μόλις με πετάει στο XMB και πάω να πατήσω το παιχνίδι (αφού πρώτα έχω ετοιμάσει το fan control) δεν μου το βγάζει...

Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στον multiman;

Άκυρο παιδιά, το βρήκα...Έπρεπε να βάλω στα settings του multiman bd emulation enabled και να κάνω restart την κονσόλα.

Όλα δουλεύουν σωστά.

Ευγε μαν... ;)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...