livewire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Αυτό είναι κλεψιά όμως, γιατί όπως είπε και η late ερμηνεύτρια, το όνομα της οποίας μου διαφεύγει(ρ.ι.π. όπως και νά'χει), οι 34άρες κλπ κλπ. Βασικά και όντόπικ, καραφλός και 34άρης, μυρίζει ΝΤΟΠΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Καλά πάντως από τον Φώτση μην περιμένουμε και τόσο πολλά... Τον Ιούλιο ας πούμε που ήταν μονός μήνας έπαιζε καλά, τώρα που έχουμε Αύγουστο βαριέται. Α,οκ, δηλαδη θα παιζει διπλασιους μηνες απο τον Ζιζιτς Για τα μονάκια χέσε με ρε μαλάκα, ξέρεις τι πλάκα έχει δύο ραμολιμέντα (εγώ και ένας φαλακρός 34άρης) κερδίζουν 21-1 δεκαεφτάρικα που παίζουν σε ομάδες; Επειδη λοιπον η φαση παει για White men can't jump, φατους κανα φραγκο γιατι μας βλεπω διπλα στον Κολλημενο και τον ηλιθιο που χαιρεται μονος του(αν και ο κολλημενος πρεπει να εχει κοζαρει τρελα το ξανθο) ΥΓ. Οσο πλησιαζει η ωρα το εθνικο φρονημα για το μπασκετ ψιλοπεφτει εδω μεσα ή ειναι ιδεα μου?
KWSN_Men Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Τι να φάμε ρε, τα λεφτά που τους έδωσε ο μπαμπάς για να πάρουνε Πιτσίνια; Πάντως εγώ στις σελίδες 2-3 πριν 25 μέρες έλεγα ότι η ομάδα δεν είναι και για τόσο πολλά όπως μας έλεγαν κάποιοι...
Fidelio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ...τι ρεντ μπουλ ρε μλκς ! ΠΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΑΠΕ ΣΚΕΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ,ακόμα και ο καραφλός θα βγάλει μαλλιά !
elven Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Εγώ πάντως ξενέρωσα μετά το παιχνίδι με Ισπανία.Μετά ξενέρωσα με τις πίπες που διάβαζα όταν κερδίσαμε Γερμανία,Αγκόλα,νόμιζα είχαμε κερδίσει τις ΗΠΑ του '92 και την ομάδα του Μπαγκς Μπάνι στο Space Jump και το τελειωτικό όταν θέσαμε σαν στόχο 3η θέση και όχι τον τελικό. Άρα δεν σηκώθηκε ποτέ,το φρόνημα
alexzzz Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ...τι ρεντ μπουλ ρε μλκς ! ΠΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΑΠΕ ΣΚΕΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ,ακόμα και ο καραφλός θα βγάλει μαλλιά ! Εξ ου και η πλούσια κόμη μου.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ...τι ρεντ μπουλ ρε μλκς ! ΠΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΑΠΕ ΣΚΕΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ,ακόμα και ο καραφλός θα βγάλει μαλλιά ! Thank goodness, τα έχω όλα... Κάτι σε ποτό που να κάνει βάφει τα γκρίζα έχομεν;
Fidelio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Κάτι σε ποτό που να κάνει βάφει τα γκρίζα έχομεν; ... έχω δοκιμάσει τα πάντα ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ! μην πει καμιά μαλακία κανένας για το ULTREX αυτό δεν πίνεται .... την παλεύω τελευταία με κανα Πλωμάρι , ...γ@μεί !
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Τα Ισπανα παρτακι και σημερα με τους Κροατες. Παρολαυτα, ειναι φανερο αυτο που λεγαμε(οχι πολλοι, οι περισσοτεροι λεγανε τα δικα τους) οι Αμερικανοι θα το πανε τρενο μεχρι το χρυσο
konnak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Το δες το ματσάκι; Ακόμα να συνέλθω από τον ανεκδιήγητο co-speaker του Σκουντή - αλήθεια, πως τον λένε; Έχουμε και λέμε: 1) Οι Ισπανοί είναι χειρότεροι από τα τελευταία δύο χρόνια, και αυτό το λένε όλοι! 2) Οι Ισπανοί αν τους έβαζαν να διαλέξουν ανάμεσα στο χρυσό που πήραν στο Παγκόσμιο και στο χρυσό που έχασαν στο Ευρωμπάσκετ θα διάλεγαν το δεύτερο. Εκεί υπήρξε μια ένσταση από Σκουντή, ο οποίος όμως δε συνέχισε αφού ο άλλος είχε αυτόν τον δημοσιοϋπαλληλικό στόμφο και καγχασμό του Ιωάννου και λοιπών άχρηστων της ΕΡΤ. 3) Ο Γκασόλ δεν είναι ο παίκτης που θα πάρει τη μπάλα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, και θα κρυφτεί. Κάποιος να του δείξει το βίντεο με το καλάθι της ισοφάρισης με τους Κινέζους, 10'' πριν το τέλος, όπου ο Γκασόλ βάζει ένα απίστευτα δύσκολο καλάθι πέφτοντας και ενώ μπροστά του έχει τον 2.35 Μινγκ. 4) Μετά συνέχισε για τον Γκασόλ λέγοντας ότι δεν είναι closer (αν κατάλαβα καλά) όπως ο Νοβίτσκι και άλλοι, αλλά για να καταλήξει λέγοντας ότι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την Ισπανία, γιατί κάνει τα πάντα, δηλαδή σκοράρει, μαζεύει ριμπάουντ, δίνει ασίστ και κάνει τάπες, και ότι χωρίς αυτόν η Ισπανία είναι κατά πολύ χειρότερη και ψιλοκαταδικασμένη! Πέρα από την αντίφαση, κάποιος να του δείξει σε βίντεο τον τελικό της Ιαπωνίας. Γενικά, δεν με πειράζει η άγνοια και οι λάθος τοποθετήσεις, όταν η τωρινή Ισπανία είναι νομίζω καταφανώς καλύτερη και από πέρυσι και από πρόπερσι, αυτό που με πειράζει είναι το αλαζονικό ύφος με το οποίο μιλάνε τύποι μόνο και μόνο επειδή δουλεύουν στην ΕΡΤ/ΝΕΤ.
Fidelio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Να δεις εγώ τι τράβηξα με τους κολλητούς ," και τα αμερικανάκια εκείνο , και Ισπανοί αυτό και και .." Για να δούμε και τα λιθουανάκια
Chrisxxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ολοι οι speaker της ΕΡΤ ειναι κουραστικοι πλην Σκουντη ειδικα οταν μεταδιδουν αγωνες της Εθνικης. Μακαρι να εκανε καμια μεταγραφη η ΕΡΤ οπως ο Παπαδογιαννης ή ο Καρυδας να απολαυσουμε καμια μεταδοση με ανοιχτο τον ηχο επιτελους. 1.01 δινει τον Μπολτ για να κερδισει τα 200m
firewalker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Κάτι σε ποτό που να κάνει βάφει τα γκρίζα έχομεν; Μπα... Γεράσαμεν; Γέρο! :-)
foufoutios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ολοι οι speaker της ΕΡΤ ειναι κουραστικοι πλην Σκουντη ειδικα οταν μεταδιδουν αγωνες της Εθνικης. Μακαρι να εκανε καμια μεταγραφη η ΕΡΤ οπως ο Παπαδογιαννης ή ο Καρυδας να απολαυσουμε καμια μεταδοση με ανοιχτο τον ηχο επιτελους. 1.01 δινει τον Μπολτ για να κερδισει τα 200m Για να σπασει το παγκοσμιο ποσο δινει?
alexzzz Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Στοίχημα στους Ολυμπιακούς;;; Έχω μείνει τόσο πίσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.