Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ενα πράγμα λείπει απο το Forum.. Ενα Unmoderated..FLAME SECTION ! aka, tea channel.. Εκεί θα μπορούν να "επιχειρηματολογούν" και οι εκτός συμμορίας/επιρροής (βλ. εμένα) και οι εντός (βλ. Thresh, basssstarler, klaneimein) χωρίς υποσυνείδητες διακρίσεις του Moderation. Awesome? =3 /Koritsi_Gia_PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ενα πράγμα λείπει απο το Forum.. Ενα Unmoderated..FLAME SECTION ! aka, tea channel.. Εκεί θα μπορούν να "επιχειρηματολογούν" και οι εκτός συμμορίας/επιρροής (βλ. εμένα) και οι εντός (βλ. Thresh, basssstarler, klaneimein) χωρίς υποσυνείδητες διακρίσεις του Moderation. Awesome? =3 /Koritsi_Gia_PC Και να μπορούν να το βλέπουν και να γράφουν μόνο τα μέλη με κάποιο αριθμό posts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Και μόνο αν έχουν κάτι ροζ πάνω τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Και μόνο αν έχουν κάτι ροζ πάνω τους. alex????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 alex????????? εγώ το παίζω Κινέζος... με μεγάλη επιτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Να μπορούμε να αφαιρούμε πόντους από μία είδηση και να φεύγει από την πρώτη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 φαντάζομαι τι επικές μάχες έχουν να πέσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ένα section καθαρά για anime. Αν και θα μου πείτε υπάρχουν είδη forum που είναι αποκλειστικά για anime... Τι πειράζει άλλο ένα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 υπάρχουν topics για anime, στο section για την TV... τώρα ολόκληρο section λίγο δύσκολο μιας και δεν βλέπουν πολλοί... εννοώ τα πρόσφατα και συστηματικά, όχι μια φορά το χρόνο ή κάτι που είδαν παλιά στον ant1/alter κτλπ κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo64x Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ένα section καθαρά για anime.Αν και θα μου πείτε υπάρχουν είδη forum που είναι αποκλειστικά για anime... Τι πειράζει άλλο ένα...? Πολύ καλή ιδέα αυτό. Και δε νομίζω πως είμαστε λίγοι όσοι βλέπουμε άνιμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 όχι δεν είμαστε λίγοι αλλά όχι τόσο πολλοί που να μην βολευόμαστε με το section TV/Cinema Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo64x Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το συγκεκριμένο section δεν τραβάει τόσο τους anime fans. Δε νομίζω ότι θα έβλαπτε να το δοκιμάσουμε, κι αν δεν πάει καλά ξαναγίνεται merge και δεν ξαναμιλάμε γι' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 φαντάζομαι τι επικές μάχες έχουν να πέσουν... linux versus windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 φαντάζομαι τι επικές μάχες έχουν να πέσουν... linux versus windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 linux versus windows? Pc vs Console ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις