Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω θα γινει το αγαπημενο μου!!!

08699adb59d946bbee7397feaeed44fb.jpg

Ωραίο το ρολόι, αλλά οι ρίγες στο πουκάμισο πρέπει να είναι κάθετες

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίο το ρολόι, αλλά οι ρίγες στο πουκάμισο πρέπει να είναι κάθετες

Κάθετες ρίγες στη μανσέτα; Πλάκα κάνεις.

Τέλειο το ρολόι και σου έκατσε και στο χέρι απίστευτα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχετε να μου προτείνετε ένα χρονογράφο μέχρι 42mm, ταχυμετρηκή κλίμακα ή slide rule (εξωτερικά πάντα) γυρω στα 500 ευρώ. Μέχρι στιγμής μόνο το sna411 με καλύπτει.

Δημοσ.

Νομιζω θα γινει το αγαπημενο μου!!!

ακου καλά μαύρε... πας μη Omega εστί βάρβαρο .&- 

Ασε τις τσιπιές και ξηλώσου. Εν ανάγκη πούλα τον Spike.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα σήμερα ένα Tudor north flag και μου άρεσε. Μοντέρνο (design αλλά και το power reserve στο dial) σχετικά μινιμαλ με προσωπικότητα. Κάπου τριχίλιαρο είναι. 

in house movement από την Tudor. Το κυριλεύουν και αυτοί. Είναι niche μάρκα πάντως και δύσκολα κάποιος που δεν είναι συλλέκτης θα δώσει το τριάρι για μάρκα που την ξέρουν μόνο οι πιο σχετικοί. 

Link.png Site: review

Tudor-North-Flag-Baselworld-2015-7.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Είδα σήμερα ένα Tudor north flag και μου άρεσε. Μοντέρνο σχετικά μινιμαλ με προσωπικότητα. Κάπου τριχίλιαρο είναι. 

in house movement από την Tudor. Το κυριλεύουν και αυτοί

Tudor-North-Flag-Baselworld-2015-7.jpg

Όμορφο! Θα αρχίσεις τη συλλογή;; :P

Δημοσ.

Όμορφο! Θα αρχίσεις τη συλλογή;; :P

Με τίποτα, απλά συνεχίζω να ενημερώνομαι γιατί είναι πολύ καλό hobby για conversation piece στον επαγγελματικό κύκλο. Προχτές είχα πάει για ένα business deal και τα πρώτα 10 λεπτά ήταν για ρολόγια καθώς πάιζαν δυνατές μάρκες και μοντέλα εκεί μέσα.  

Όσο ζω πιστεύω θα έχω δύο η τρία ρολόγια, το επόμενο κάπου στα 50 μου κάτι full gold από τοπ 3 brands είτε ακριβώς αντίθετο leather strap με compilations. 

• Like 1
Δημοσ.

Με τίποτα, απλά συνεχίζω να ενημερώνομαι γιατί είναι πολύ καλό hobby για conversation piece στον επαγγελματικό κύκλο. Προχτές είχα πάει για ένα business deal και τα πρώτα 10 λεπτά ήταν για ρολόγια καθώς πάιζαν δυνατές μάρκες και μοντέλα εκεί μέσα.

Τρελό κέφι, έτσι;

Δημοσ.

Πάντως είναι εντυπωσιακό πως η Tudor πάει για vertical τρόπο παραγωγής με ίδιες τιμές. Δηλαδή ότι δίνει in house σε τιμή ΕΤΑ. Δε το περίμενα ποτέ το rolex group που χρεώνει το παραμικρό.

Το ρολόι είναι πολύ όμορφο πάντως με το design να θυμίζει royal oak, nautilus και φυσικά ρόλεξ.

• Like 1
Δημοσ.

Εντυπωσιακό είναι ότι πουλούσε eta σε αυτές τις τιμές, όχι ότι θα δίνει in house στα ίδια

ΕΤΑ σε αυτές τις τιμές ή και υψηλότερες δίνουν πολλοί. 

Σε τόσο χαμηλή τιμή in house έχουν NOMOS, DAMASKO, TUDOR σε ευρωπαική ωρολογοποιία.

Δημοσ.

Γράψε καμιά πληροφορία παραπάνω, όμορφο ρολόι!

αυτό είναι ένα khaki field day/date από τη hamilton, το οποίο είναι το καθημερινό μου το τελευταίο περίπου 6μηνο

πρόκειται για ένα entry level ελβετικό αυτόματο με όλα όσα αυτό συνεπαγέται (για παράδειγμα όχι τόσο καλό φινίρισμα στο μπρασελέ σε σχέση με άλλες πιο ακριβές μάρκες, δέρματινο λουρί απλά οκ αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, αν και στη φωτό το έχω σε ένα φθηνό νάιλον λουράκι γιατί με βολεύει καλύτερα τις ζεστές μέρες) το ίδιο το ρολόι όμως είναι αρκετά προσεγμένο για το κόστος του και με εξαίρεση το lume από το οποίο πάσχουν γενικά τα hamilton.

έχει πάντως ζαφείρι με anti reflective επίστρωση που είναι θετικό, αλλά δεν είναι για να μπαίνει σε νερό (βέβαια αν κάτι δεν έχει βιδωτή κορώνα καλό είναι γενικά να μη μπαίνει σε νερό άσχετα πόσα μέτρα ανακοινώνει ο κατασκευαστής)

ο μηχανισμός του σύμφωνα τη hamilton είναι ο h30 o οποίος ουσιαστικά πρόκειται για έναν τροποποιημένο eta 2836 με κύριο πλεονέκτημα σε σχέση με αυτόν που βασίζεται την αυτονομία που φτάνει τις 80 ώρες, πράγμα που δε σε αγχώνει ιδιαίτερα σε σχέση με άλλα μηχανικά, μέχρι τώρα δε μου έχει σταματήσει ποτέ και μπορεί να το βγάζω σχεδόν ολόκληρα σαββατοκύριακα ειδικά αν περνάω αρκετό χρόνο σπίτι

είναι hackable, όπως φαίνεται έχει σαν complications την ημέρα και την ημερομηνία πράγματα που εμένα με βολεύουν και στη πράξη στη καθημερινότητά μου μιας και δε μου αρέσει να κοιτάω κινητό και πολύ συχνά ξεχνιέμαι με ημερομηνίες και όλα αυτά τα θέλω στο καρπό μου εκτός σπιτιού και ας τα έχω και μπροστά στην οθόνη μου.

για αυτόματο πάντα και χωρίς να είναι και κάποιο χρονόμετρο ή γενικά αυτόματος eta από το πάνω ράφι τα πάει αρκετά καλά από άποψη ακριβείας.

μου αρέσει επίσης που στο πεδίο της ημέρας δεν έχει άλλο χρώμα στο πλαίσιο αλλά ακολουθεί αυτό του υπόλοιπου καντράν όπως μου αρέσει που -προσωπική άποψη βέβαια- αν και δεν είναι άδειο δεν είναι και πολύ "φλύαρο" και παραφορτωμένο.. επίσης δεν είναι και πολύ μπουρδέλο με τις διάφορες γραμματοσειρές, είναι οκ

η 24ωρη ώρα στη μέση αν και ψιλοάχρηστη (όπως και τα μεγάλα ευδιάκριτα νούμερα στη 12ωρη ώρα) δίνει στην ουσία το στυλ των παλιών στρατιωτικών ρολογιών που κάποτε και η hamilton προμήθευε στο στρατό (προφανώς και το συγκεκριμένο δε βασίζεται ούτε είναι κάποιο μοντέλο που έχει χορηγηθεί σε πραγματικό στρατό, απλά αντλεί το ύφος του από κει όπως και πολλά khaki)

γενικά αυτό το ρολογάκι μου είχε γυαλίσει και το τσίμπησα όταν μου περίσσεψαν τα συγκεκριμένα λεφτά, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο απλά είναι ένα σχετικά "τίμιο" για το κόστος του και δεδομένης της ελβετίλας (όσο τοις εκατό είναι τέλοσπάντων) ρολόι

μέχρι τώρα μου έχει βγει αρκετά καλό, στα μόνα που θα ήθελα το κάτι παραπάνω είναι ο μπρασελές με τον οποίο το αγόρασα ,αν και δε του πάει, και το λουράκι του (το οποίο αγόρασα στη συνέχεια και όπως είπα και στην αρχή ήταν απλά οκ, αλλά όχι τόσο για τα χρήματά του) .θα ήθελα κάποια στιγμή που θα διαλυθεί τελείως το δικό του λουρί να κοιτάξω και κάτι καλύτερο.

το ίδιο το ρολόι σκοπευω να το κρατήσω και να το χρησιμοποιήσω για πολλά χρόνια για καθημερινό είναι ότι πρέπει για τα δικά μου γούστα

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...