Psyber Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) Η επιτομή της μετριότητας εμφανισιακά, πόσο μάλλον όταν είναι τόσο ακριβό. Επεξ/σία 28 Απριλίου από Psyber 2
bill_viper Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 23 ώρες πριν, Dante80 είπε Εξαρτάται από το ρολόι και το σετ (σε τι κατάσταση είναι η κάσα και το μπρασελέ, αν έχει το κουτί και τα χαρτιά του, αν έχει όλους τους κρίκους στο μπρασελέ, αν έχει περάσει service στην επίσημη με πιστοποίηση, αν έχει γυαλιστεί μετά την αγορά κλπ). Για το συγκεκριμένο ref, νομίζω πως κάτι κάτω από το δεκάρικο θα ήταν τίμιο και για τους δύο σας, με δεδομένο πως είναι καλός φίλος. Για θέματα service, η επίσημη δίνει περίπου μια στην δεκαετία για τον 3235, εξαρτάται πάντα και από την χρήση βέβαια. Νομίζω πως στην Σταδίου ζητάνε γύρω στα 750€ τον τελευταίο καιρό. Σωστά ναι, ξέχασα να τα αναφέρω, είναι σχεδόν σε άριστη κατάσταση με κάποιες μικρογρατσουνιές να υπάρχουν μόνο κάτω στο clasp. Σέρβις δεν έχει περάσει, ούτε έχει γυαλιστεί. Βρίσκω το ίδιο ref μοντέλο 2023 αφόρετο στα 9.700€ από Chrono24 από επαγγελματία έμπορο. Έχοντας υπόψιν αυτό μάλλον θα πήγαινα κάτω από τα 9 χιλιάρικα. Π.χ. για 700€ διαφορά σε αυτή τη χρηματική αξία δε το σκέφτομαι καν, θα πάω απευθείας στο καινούριο. 750€/δεκαετία είναι οκ, κάπου είχα διαβάσει για 1200€.. 22 ώρες πριν, dtk-386 είπε το chatgpt είναι "φίλος" σου: Θενξ, να πω την πικρή μου αλήθεια δε το σκέφτηκα καν το ChatGPT..κι έχει πέσει και μέσα σε αυτά που έβγαλε ως αποτέλεσμα..!! 17 ώρες πριν, majunior είπε Επίσης αν δεν έχει fluted bezel (όπως στη φώτο) είναι πιο φθηνό. Καινούργιο αυτό το ρολόι κάνει κοντά στα 12k (δεν εννοώ στον τιμοκατάλογο). Δες το λίγο πάντως και στο χέρι σου, γιατί το 41 είναι λίγο γκουμούτσα. Ναι, σωστή παρατήρηση, έχει το bezel που κάνει σαν σαγρέ περιμετρικά (δε γνωρίζω την ορολογία του). Στο τιμοκατάλογο δηλαδή είναι πάνω ή κάτω από 12k; Να είμαι ειλικρινής ακόμη δε το έχω δοκιμάσει στο χέρι μου (παρόλο που είμαστε πολλές φορές την εβδομάδα μαζί..), και το 36αρι μου φαίνεται μικρό (και πάλι απ'ότι βλέπω από τις φωτογραφίες δεν έχω ιδία εμπειρία). Ίσως όμως να έχεις δίκιο γιατί έχω μικρό καρπό (160mm). 16 ώρες πριν, sphinxgr είπε Προσωπικά, αντικειμενικά, χωρίς να δω τι μάρκα είναι, δεν μου αρέσει καθόλου ως σχέδιο. Αν μου άρεσε, η τιμή του είναι 8-11.000€ μεταχειρισμένο, με τις τιμές να κινούνται κυρίως γύρω στις 9000€. Οπότε βάσει αυτών κρίνεις αν το θες ή όχι κ σε τι τιμή. Λόγω σχεδίου προσωπικά, δεν θα το προτιμούσα. Απο κοντά ίσως φαίνεται ωραίο. Γιατί όπως έχουμε πει, αγοράζεις ρολόι, μόνο όταν το δεις στο χέρι σου. 14 ώρες πριν, Psyber είπε Η επιτομή της μετριότητας εμφανισιακά, πόσο μάλλον όταν είναι τόσο ακριβό. Προσωπικά το σχέδιο του μου αρέσει πολύ, γιατί είναι elegant να το φοράς σε οποιαδήποτε περίσταση, χωρίς να είναι παχύ. Και από κοντά είναι κατά πολύ ομορφότερο. Επίσης, δε μου αρέσουν τα χρυσά, ούτε αυτά που έχουν διπλό χρώμα στο μπρασελέ. Και τα Submariner κτλ. τα θεωρώ άσχημα για τόσο μεγάλη χρηματική αξία. 1
sphinxgr Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, bill_viper είπε 750€/δεκαετία είναι οκ, κάπου είχα διαβάσει για 1200€.. Και από κοντά είναι κατά πολύ ομορφότερο. Επίσης, δε μου αρέσουν τα χρυσά, ούτε αυτά που έχουν διπλό χρώμα στο μπρασελέ. Και τα Submariner κτλ. τα θεωρώ άσχημα για τόσο μεγάλη χρηματική αξία. Εγω ξέρω πως το service / 5-7 έτη έχει πάει στην Rolex 1200€ περίπου. Τα 750 μήπως είναι εκτός Rolex? Εμένα μου αρέσουν τα submariner με το διπλό χρώμα!!! 🤐 Γούστα είναι αυτα!!!! Επεξ/σία 29 Απριλίου από sphinxgr 1
imr Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 4 hours ago, bill_viper said: Σωστά ναι, ξέχασα να τα αναφέρω, είναι σχεδόν σε άριστη κατάσταση με κάποιες μικρογρατσουνιές να υπάρχουν μόνο κάτω στο clasp. Σέρβις δεν έχει περάσει, ούτε έχει γυαλιστεί. Βρίσκω το ίδιο ref μοντέλο 2023 αφόρετο στα 9.700€ από Chrono24 από επαγγελματία έμπορο. Έχοντας υπόψιν αυτό μάλλον θα πήγαινα κάτω από τα 9 χιλιάρικα. Π.χ. για 700€ διαφορά σε αυτή τη χρηματική αξία δε το σκέφτομαι καν, θα πάω απευθείας στο καινούριο. 750€/δεκαετία είναι οκ, κάπου είχα διαβάσει για 1200€.. Θενξ, να πω την πικρή μου αλήθεια δε το σκέφτηκα καν το ChatGPT..κι έχει πέσει και μέσα σε αυτά που έβγαλε ως αποτέλεσμα..!! Ναι, σωστή παρατήρηση, έχει το bezel που κάνει σαν σαγρέ περιμετρικά (δε γνωρίζω την ορολογία του). Στο τιμοκατάλογο δηλαδή είναι πάνω ή κάτω από 12k; Να είμαι ειλικρινής ακόμη δε το έχω δοκιμάσει στο χέρι μου (παρόλο που είμαστε πολλές φορές την εβδομάδα μαζί..), και το 36αρι μου φαίνεται μικρό (και πάλι απ'ότι βλέπω από τις φωτογραφίες δεν έχω ιδία εμπειρία). Ίσως όμως να έχεις δίκιο γιατί έχω μικρό καρπό (160mm). Προσωπικά το σχέδιο του μου αρέσει πολύ, γιατί είναι elegant να το φοράς σε οποιαδήποτε περίσταση, χωρίς να είναι παχύ. Και από κοντά είναι κατά πολύ ομορφότερο. Επίσης, δε μου αρέσουν τα χρυσά, ούτε αυτά που έχουν διπλό χρώμα στο μπρασελέ. Και τα Submariner κτλ. τα θεωρώ άσχημα για τόσο μεγάλη χρηματική αξία. Αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο από τον φίλο σου θα επερνες πάλι το ίδιο μοντέλο για 10κ η κάτι άλλο?
bill_viper Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 18 ώρες πριν, sphinxgr είπε Εγω ξέρω πως το service / 5-7 έτη έχει πάει στην Rolex 1200€ περίπου. Τα 750 μήπως είναι εκτός Rolex? Εμένα μου αρέσουν τα submariner με το διπλό χρώμα!!! 🤐 Γούστα είναι αυτα!!!! Πήγα χθες σε μαγαζί και φόρεσα Datejust 41mm & Datejust 36mm, το 36αρι φαίνεται πολύ παιδικό/γυναικείο για άντρα. Πολύ μικρό στο χέρι (παρόλο που έχω μικρό καρπό) και κάνει μπαμ και το πολύ μικρό πλάτος του μπρασελέ, οπότε πλέον 100% θα κοιτάξω αποκλειστικά για 41mm. Ναι, κι εγώ για 1200€ νόμιζα, αλλά με διαβεβαίωσαν και από το μαγαζί που πήγα ότι οι νέοι μηχανισμοί θέλουν σέρβις κάθε 10 χρόνια και με κόστος - ακόμη πιο χαμηλό που είπε παραπάνω ο φίλος - ~600€ εντός Rolex και 250€ εκτός Rolex. Διχρωμία εννοούσα στο bracelet, που βγαίνει αλουμίνιο/χρυσό. Το συγκεκριμένο Submariner είναι πολύ όμορφο (Hulk, Sprite, Coca Cola submariners είναι φανταστικά)!! 18 ώρες πριν, imr είπε Αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο από τον φίλο σου θα επερνες πάλι το ίδιο μοντέλο για 10κ η κάτι άλλο? Ναι, πλέον κοιτάζω αποκλειστικά για Datejust και μετά από χθες που τα είδα από κοντά και τα δοκίμασα στο χέρι μου (Datejust 36mm & 41mm και Submariner). Datejust με fluted bezel και jubilee bracelet φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, με αθλητική εμφάνιση, με casual, με επίσημη, είναι all around! Κι επειδή είναι το πρώτο (και μάλλον μοναδικό) ακριβό ρολόι που θα πάρω δε θέλω να είναι δεσμευτικό. Εδώ και μία φωτό με το 41mm με Azzuro blue dial που δοκίμασα. 2
KrisDs Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) Να μας πει και εμάς που κάνει service γιατί 600 ευρώ στο επίσημο της Rolex δεν έπαιζε ούτε πριν από χρόνια που οι τιμές ήταν χαμηλότερες. Πέρα από αυτό, το Datejust είναι κλασικό διαχρονικό GADA ρολόι, και από τις πιο safe επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος. Αν είσαι ανοιχτός σε προτάσεις, θα σου πρότεινα να τσεκάρεις και τα Aqua Terra από Omega, επίσης εξαιρετικά GADA ρολόγια. Επεξ/σία 30 Απριλίου από KrisDs
sphinxgr Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 4 ώρες πριν, bill_viper είπε Πήγα χθες σε μαγαζί και φόρεσα Datejust 41mm & Datejust 36mm, το 36αρι φαίνεται πολύ παιδικό/γυναικείο για άντρα. Πολύ μικρό στο χέρι (παρόλο που έχω μικρό καρπό) και κάνει μπαμ και το πολύ μικρό πλάτος του μπρασελέ, οπότε πλέον 100% θα κοιτάξω αποκλειστικά για 41mm. Ναι, κι εγώ για 1200€ νόμιζα, αλλά με διαβεβαίωσαν και από το μαγαζί που πήγα ότι οι νέοι μηχανισμοί θέλουν σέρβις κάθε 10 χρόνια και με κόστος - ακόμη πιο χαμηλό που είπε παραπάνω ο φίλος - ~600€ εντός Rolex και 250€ εκτός Rolex. Διχρωμία εννοούσα στο bracelet, που βγαίνει αλουμίνιο/χρυσό. Το συγκεκριμένο Submariner είναι πολύ όμορφο (Hulk, Sprite, Coca Cola submariners είναι φανταστικά)!! Ναι, πλέον κοιτάζω αποκλειστικά για Datejust και μετά από χθες που τα είδα από κοντά και τα δοκίμασα στο χέρι μου (Datejust 36mm & 41mm και Submariner). Datejust με fluted bezel και jubilee bracelet φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, με αθλητική εμφάνιση, με casual, με επίσημη, είναι all around! Κι επειδή είναι το πρώτο (και μάλλον μοναδικό) ακριβό ρολόι που θα πάρω δε θέλω να είναι δεσμευτικό. Εδώ και μία φωτό με το 41mm με Azzuro blue dial που δοκίμασα. Σώστά έκανες. Μόνο αν το δεις στο χέρι, ξέρεις το πραγματικό μέγεθος που σου ταιριάζει. Για μένα, κοίταξε να πάρεις κανά Sub που θα κρατήσει κ την τιμή του και μετά απο 30 χρόνια θα έχει αξία κ χρηματική κ σαν εμφάνιση.... 1
Morosana Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Σώστά έκανες. Μόνο αν το δεις στο χέρι, ξέρεις το πραγματικό μέγεθος που σου ταιριάζει. Για μένα, κοίταξε να πάρεις κανά Sub που θα κρατήσει κ την τιμή του και μετά απο 30 χρόνια θα έχει αξία κ χρηματική κ σαν εμφάνιση.... Σταματήστε να βλέπετε τα ρολόγια σαν επένδυση και απλά χαρείτε τα ειδικά όταν μιλάμε για rolex που παράγει από 800000 έως 1000000 τεμάχια το χρόνο δεν είναι καν κάτι το συλλεκτικό. Στα sub έχουν αλλάξει πχ 3 πράσινα με Hulk Kermit Starbucks και όταν αλλάξει η μόδα και φτιάξουν το χλαπατσα green τα άλλα θα μείνουν στα ράφι. Το ότι έχει ανέβει η αγορά και υπάρχει το hype ειδικά από τα χρόνια της πανδημίας μέχρι πέρσι που άρχισε να φρενάρει δεν σημαίνει ότι πάντα θα είναι πάνω. Οι μόνοι που βγάζουν κέρδος από αυτή την ιστορια είναι οι έμποροι οι οποίοι όμως έχουν και τη φήμη αλλά και τους πελάτες που τους εμπιστεύονται. Οσο και να το κρατήσεις στο κουτί με τις ζελατίνες, τις αποδείξεις τις σφραγίδες κτλ δύσκολα θα εμπιστευτεί να αγοράσει κάποιος ιδιώτης από ιδιώτη από μια αγγελία που θα δει σε ένα marketplace και όταν θα πας να το πουλήσεις στον έμπορο θα φας τσεκούρι 5
sphinxgr Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 1 ώρα πριν, Morosana είπε Σταματήστε να βλέπετε τα ρολόγια σαν επένδυση και απλά χαρείτε τα ειδικά όταν μιλάμε για rolex που παράγει από 800000 έως 1000000 τεμάχια το χρόνο δεν είναι καν κάτι το συλλεκτικό. Στα sub έχουν αλλάξει πχ 3 πράσινα με Hulk Kermit Starbucks και όταν αλλάξει η μόδα και φτιάξουν το χλαπατσα green τα άλλα θα μείνουν στα ράφι. Το ότι έχει ανέβει η αγορά και υπάρχει το hype ειδικά από τα χρόνια της πανδημίας μέχρι πέρσι που άρχισε να φρενάρει δεν σημαίνει ότι πάντα θα είναι πάνω. Οι μόνοι που βγάζουν κέρδος από αυτή την ιστορια είναι οι έμποροι οι οποίοι όμως έχουν και τη φήμη αλλά και τους πελάτες που τους εμπιστεύονται. Οσο και να το κρατήσεις στο κουτί με τις ζελατίνες, τις αποδείξεις τις σφραγίδες κτλ δύσκολα θα εμπιστευτεί να αγοράσει κάποιος ιδιώτης από ιδιώτη από μια αγγελία που θα δει σε ένα marketplace και όταν θα πας να το πουλήσεις στον έμπορο θα φας τσεκούρι Αλλο το να πάρεις ένα ρολόι 10.000€ κ να το πουλήσεις 7000 σε 5 χρόνια, και άλλο να το πάρεις 10.000 και να το πουλήσεις 1.000€ Το πρώτο είναι επένδυση. Έκανες κ το γούστο σου με 3.000€. Γιατί είναι επένδυση? Γιατί έκανες το γούστο σου με μικρό κόστος. Επένδυση δεν ειναι μόνο να βγάλεις, αλλά να κάνεις γούστα με μικρό κόστος
Morosana Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 31 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Αλλο το να πάρεις ένα ρολόι 10.000€ κ να το πουλήσεις 7000 σε 5 χρόνια, και άλλο να το πάρεις 10.000 και να το πουλήσεις 1.000€ Το πρώτο είναι επένδυση. Έκανες κ το γούστο σου με 3.000€. Γιατί είναι επένδυση? Γιατί έκανες το γούστο σου με μικρό κόστος. Επένδυση δεν ειναι μόνο να βγάλεις, αλλά να κάνεις γούστα με μικρό κόστος Για να μη χάσεις ούτε τα 3k βρίσκεις ένα second hand tudor , grand seiko, omega breitling κτλ που έφαγε τη φαπα του -40 50% ο αρχικός ιδιοκτήτης. Όταν το βαρεθεις πάλι θα το πουλήσεις στα λεφτά σου και το κυριότερο θα κάνεις το γούστο σου με ένα κομμάτι υψηλής ωρολογοποιίας χωρίς να το βλέπουν και οι μισοί να νομίζουν ότι είναι κλώνος 😛 1
sphinxgr Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Morosana είπε Για να μη χάσεις ούτε τα 3k βρίσκεις ένα second hand tudor , grand seiko, omega breitling κτλ που έφαγε τη φαπα του -40 50% ο αρχικός ιδιοκτήτης. Όταν το βαρεθεις πάλι θα το πουλήσεις στα λεφτά σου και το κυριότερο θα κάνεις το γούστο σου με ένα κομμάτι υψηλής ωρολογοποιίας χωρίς να το βλέπουν και οι μισοί να νομίζουν ότι είναι κλώνος 😛 Μα για μεταχειρισμένο μιλάμε ούτως ή αλλως!!!! Τα service στις επίσημες αντιπροσωπείες ούτως ή αλλως αλλάζουν ότι είναι χαλασμένο με αυθεντικά ανταλλακτικά. Για αυτό είναι κ ακριβά Ας βάλω κ μια φωτό το δικό μου το οποίο μεν το αγαπώ, αλλά προσωπικά αγαπώ περισσότερο κ φοράω περισσότερες μέρες το χρόνο το casio 5600 που έχω. Επεξ/σία 30 Απριλίου από sphinxgr 4
KrisDs Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Morosana είπε Για να μη χάσεις ούτε τα 3k βρίσκεις ένα second hand tudor , grand seiko, omega breitling κτλ που έφαγε τη φαπα του -40 50% ο αρχικός ιδιοκτήτης. Όταν το βαρεθεις πάλι θα το πουλήσεις στα λεφτά σου και το κυριότερο θα κάνεις το γούστο σου με ένα κομμάτι υψηλής ωρολογοποιίας χωρίς να το βλέπουν και οι μισοί να νομίζουν ότι είναι κλώνος 😛 Δεν τρως τόση φάπα, ακόμα και καινούργια πχ τα Omega δεν τα αγοράζεις στην αρχική τιμή τους αλλά χαμηλότερα, οπότε τα ποσοστά είναι μικρότερα. Τα ρολόγια ανεξαρτήτως τιμής τα αγοράζουμε προτίστως γιατί μας αρέσουν. Τώρα αν κάποιος είναι serial flipper, συλλέκτης κτλ και κοιτάει μονίμως το επόμενο ρολόι εκεί μιλάμε για άλλη κατηγορία. Και προσωπικά αυτή την στιγμή Rolex δεν θα πήγαινα να αγοράσω, θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο αντιμετώπισης του πελάτη που έχουν πλέον και προτιμώ να δώσω τα ίδια λεφτά σε άλλο brand που θα με σεβαστεί. Μακάρι να αλλάξει την νοοτροπία της μελλοντικά.
Morosana Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 18 λεπτά πριν, KrisDs είπε Δεν τρως τόση φάπα, ακόμα και καινούργια πχ τα Omega δεν τα αγοράζεις στην αρχική τιμή τους αλλά χαμηλότερα, οπότε τα ποσοστά είναι μικρότερα. Τα ρολόγια ανεξαρτήτως τιμής τα αγοράζουμε προτίστως γιατί μας αρέσουν. Τώρα αν κάποιος είναι serial flipper, συλλέκτης κτλ και κοιτάει μονίμως το επόμενο ρολόι εκεί μιλάμε για άλλη κατηγορία. Και προσωπικά αυτή την στιγμή Rolex δεν θα πήγαινα να αγοράσω, θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο αντιμετώπισης του πελάτη που έχουν πλέον και προτιμώ να δώσω τα ίδια λεφτά σε άλλο brand που θα με σεβαστεί. Μακάρι να αλλάξει την νοοτροπία της μελλοντικά. Δεν πρόκειται να αλλάξει νοοτροπία γιατί με αυτό τον τρόπο ανεβάζει τιμές. Επειδή και το ίδιο το κοινό αποτελείται κατά κύριο λόγο είτε από ποζερους που τα φοράνε ακόμα και στον ύπνο τους χαίρονται με το exclusivity ή από "επενδυτές" που δεν ανοίγουν καν τα κουτιά για να μην σκονιστουν και χάσουν κάνα ευρώ αφού μπήκαν δεν θέλουν να αλλάξει.
Dante80 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, Morosana said: Δεν πρόκειται να αλλάξει νοοτροπία γιατί με αυτό τον τρόπο ανεβάζει τιμές. Επειδή και το ίδιο το κοινό αποτελείται κατά κύριο λόγο είτε από ποζερους που τα φοράνε ακόμα και στον ύπνο τους χαίρονται με το exclusivity ή από "επενδυτές" που δεν ανοίγουν καν τα κουτιά για να μην σκονιστουν και χάσουν κάνα ευρώ αφού μπήκαν δεν θέλουν να αλλάξει. Διάβασα ένα ενδιαφέρον άρθρο του W.O.E. τις προάλλες για την κατάσταση της Rolex το 2025 και της εμπειρίας που βιώνουν οι πελάτες της τα τελευταία χρόνια. Rolex, A Love-Hate Relationship I love Rolex, but after buying my first new Rolex GMT from an AD, I am not sure modern Rolex is the brand for me. The Crown’s customer experience may be an existential threat. Επεξ/σία 30 Απριλίου από Dante80 1 1
Morosana Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 2 ώρες πριν, Dante80 είπε Διάβασα ένα ενδιαφέρον άρθρο του W.O.E. τις προάλλες για την κατάσταση της Rolex το 2025 και της εμπειρίας που βιώνουν οι πελάτες της τα τελευταία χρόνια. Rolex, A Love-Hate Relationship I love Rolex, but after buying my first new Rolex GMT from an AD, I am not sure modern Rolex is the brand for me. The Crown’s customer experience may be an existential threat. Τεράστια αλήθεια No one has sold more Omega watches than Rolex Η Rolex όπως και η Ferrari που λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο έχουν καταφέρει ο μύθος και η αύρα τους να είναι μεγαλύτερος από το προϊόν και τους πελάτες τους. Είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που έχουν καταφέρει αντί να έχουν ανάγκη τους πελάτες τους οι πελάτες να έχουν ανάγκη τη φίρμα. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα