Προς το περιεχόμενο

Μεγαλο Προβλημα με καινουργιο enermax

eSATA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημερα σας.

Λοιπον με το παλιο ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα.....αλλα το παλιο δεν εχει βυσμα 24πιν εχει 20 και κολλητα ενα 4σαρακι αν και δε πιστευω πως αυτο παιζει ρολο....τωρα για πειτε μου τι να κανω;;;

ευχαριστω

και κατι αλλο απο τι βιασυνη μου στο ενερμαξ ξεκολλησα διο καλοδιακια απο ενα μικρο βυσματακι που δε ξερω τι κανει κουμπονουν μεν αλλα οχι πολυ καλα βγαινουν....λετε να μη το δεχτουν πισω αν και αν τα κουμπωσω δε φαινεται

καλο μηνα κιολας

Δημοσ.

Καλημερα

το παρελαβα κι εγω χθες

εχει 2Χ4 pin το ενα εκ των οποιων κουμπωνει στη μητρικη διπλα στον επεξεργαστη αν δεν διαβασες το βιβλιαρακι με τις οδηγιες ριξε μια ματια... λεει οτι προτεινουν να μπει αυτο που λεει επανω 12V.....

καλο ειναι να διαβαζουμε τις οδηγιες.....

Δημοσ.
Καλημερα

το παρελαβα κι εγω χθες

εχει 2Χ4 pin το ενα εκ των οποιων κουμπωνει στη μητρικη διπλα στον επεξεργαστη αν δεν διαβασες το βιβλιαρακι με τις οδηγιες ριξε μια ματια... λεει οτι προτεινουν να μπει αυτο που λεει επανω 12V.....

καλο ειναι να διαβαζουμε τις οδηγιες.....

επειδη διαβασα τις οδηγιες αν διαβασες ολο το τοπικ θα εβλεπες οτι οταν βαζω το 4πινο με τα 12βολτ δεν ανοιγει ο υπολογιστης....

πειτε κατι!!!!:-(

Δημοσ.

ειπες οτι ξεκιναει ο υπολογιστης και μπλα μπλα

επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα

όταν λες ανοίγει ξεκινάει να γυρνάει το ανεμηστηρακι τις ψήκτρας του επεξεργαστή και της καρτας γραφικών πχ? αλλά δεν κάνει τπτ ε? ούτε κλείνει? xexe κάτι μου θυμίζει

για ξεκαθάρισε κατι.. ακούς τους σκληρούς? όταν ξεκινάει πχ το Pc πρέπει να κάνουν κάποιο θόρυβο οτι πάνε να διαβάσουν δεδομένα. να φανταστώ δεν κάνει και ΚΑΠΟΙΟ μπιπ ε?

κανε ενα τεστ ακόμα ξεσυνδεσε τους σκληρούς (είμαι σίγουρος ότι δεν φτάνουν καν να φορτώσουν βγαλε και τις μνημες λογικά θα σου κάνει το ίδιο

κανονικά πρέπει να σου κάνει κάποιο μπιπ οτι λείπουν μνημες

είχα παρόμοιο πρόβλημα με άλλο τροφοδοτικό ενα epsilon 700 w πριν φτάσω σε αυτή τη κατάσταση βέβαια αφού δούλευε επί ενα χρόνο τους τελευταίους μήνες ο υπολογιστής άνοιγε όποτε ήθελε (αρχικά νόμιζα οτι έφταιγε η μητρική) μου έκανε οτι σου κάνει και εσένα τωρα με τη διαφορά οτι το πρώτο καιρό πήγαινε να φορτώσει και εσβηνε μονος του ,αμα το άφηνα κανα 10 λεπτο ετσι ξεκινούσε.

το αποτέλεσμα ηταν να φτάσω στη κατάσταση σου και τελικά ηταν το τροφοδοτικό που ειχε πρόβλημα. το πήγα πισω στο πλαισιο το ειδαν και μου ειπαν πως οντος δεν εδινε σωστά τροφοδοσία και μου δώσανε άλλο

κατά πάσα πιθανότητα τα έχεις συνδέσει όλα σωστά. το τροφοδοτικό σου φταίει.

Δημοσ.
ειπες οτι ξεκιναει ο υπολογιστης και μπλα μπλα

επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα

όταν λες ανοίγει ξεκινάει να γυρνάει το ανεμηστηρακι τις ψήκτρας του επεξεργαστή και της καρτας γραφικών πχ? αλλά δεν κάνει τπτ ε? ούτε κλείνει? xexe κάτι μου θυμίζει

για ξεκαθάρισε κατι.. ακούς τους σκληρούς? όταν ξεκινάει πχ το Pc πρέπει να κάνουν κάποιο θόρυβο οτι πάνε να διαβάσουν δεδομένα. να φανταστώ δεν κάνει και ΚΑΠΟΙΟ μπιπ ε?

κανε ενα τεστ ακόμα ξεσυνδεσε τους σκληρούς (είμαι σίγουρος ότι δεν φτάνουν καν να φορτώσουν βγαλε και τις μνημες λογικά θα σου κάνει το ίδιο

κανονικά πρέπει να σου κάνει κάποιο μπιπ οτι λείπουν μνημες

είχα παρόμοιο πρόβλημα με άλλο τροφοδοτικό ενα epsilon 700 w πριν φτάσω σε αυτή τη κατάσταση βέβαια αφού δούλευε επί ενα χρόνο τους τελευταίους μήνες ο υπολογιστής άνοιγε όποτε ήθελε (αρχικά νόμιζα οτι έφταιγε η μητρική) μου έκανε οτι σου κάνει και εσένα τωρα με τη διαφορά οτι το πρώτο καιρό πήγαινε να φορτώσει και εσβηνε μονος του ,αμα το άφηνα κανα 10 λεπτο ετσι ξεκινούσε.

το αποτέλεσμα ηταν να φτάσω στη κατάσταση σου και τελικά ηταν το τροφοδοτικό που ειχε πρόβλημα. το πήγα πισω στο πλαισιο το ειδαν και μου ειπαν πως οντος δεν εδινε σωστά τροφοδοσία και μου δώσανε άλλο

κατά πάσα πιθανότητα τα έχεις συνδέσει όλα σωστά. το τροφοδοτικό σου φταίει.

ναι..οι σκληροι δε δουλευουν νομιζω.αρα το παω πισω;

επειδη δεν εχω εμπειρια σε αυτα..απλα το παω στο e-shop point του λεω το και το και το επιστρεφει αυτος για να γινει αντικατασταση;Πειραζει που ειμαι ανηλικος;

M/B:gIGABYTE GA-G31M-S2C

CPU:E5200

GPU:4670 ATI

το υπολοιπο συστημα αν και δε νομιζω οτι χρειαζεται

Δημοσ.

Βγαλε μια φωτο οπως σου ειπαν να μας δειξεις τι εχεις συνδεσει που.

Δεν βγαινει σαφες συμπερασμα απο την περιγραφη σου.

Δημοσ.

δειτε και φοτο

1000317.jpg1000319.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/28/1000316.jpg

ναι αυτό κάνεις, δεν πειράζει!

έχεις ανοίξει καρτέλα εκεί; η το πήρες με κάποιον άλλο;

τι εννοεις καρτελα;;

μεσω ιντερνετ το παραγγειλα και το παρελαβα απο εκει:-)

Δημοσ.

Εχμμ. Παλι δεν βγαινει συμπερασμα.

Προσπαθεσε να τραβηξεις ολη την μητρικη.

Tην τροφοδοσια της cpu την εχεις συνδεσει?

d6aj722io27r2qg6ovgb.jpg

Δημοσ.
Εχμμ. Παλι δεν βγαινει συμπερασμα.

Προσπαθεσε να τραβηξεις ολη την μητρικη.

Tην τροφοδοσια της cpu την εχεις συνδεσει?

d6aj722io27r2qg6ovgb.jpg

ρε συ το εχω πει και παραπανω οταν συνδεω το 4πιν της cpu δεν ανοιγει κατηολου τιτποτα παταω το κουμπι και δε γινεται τιποτα:-)

Δημοσ.

Αλλα οταν δεν δινεις στα 12ν ρευμα τοτε αναβει κανονικα...

Απο αυτο και μονο θα επρεπε να καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα με

το νεο τροφοδοτικο. Στο καπακι, θα συνδεες το παλιο να δεις αν δουλευει

χωρις προβλημα και ξανα παλι το καινουργιο. Στη δευτερη προσπαθεια

τοτε θα σκευτοσουν μηπως το καινουργιο καπου βραχυκυκλωνει το

συστημα και για αυτο δεν αναβει.

RMA λοιπον και αντικατασταση asap.

• Super Moderators
Δημοσ.

RMA σε eshop point κιόλας ε? ποοοο πίκρα...

εγώ έκανα στο Μενίδι (κεντρικό service) και έχω αρχίσει ήδη τα facepalms...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...