Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικος κυπελλου πολο : Ολυμπιακός - Πανιώνιος 9-6

 

 

op_tk9.jpg

 

Και αυτό το Κύπελλο "βάφτηκε" ερυθρόλευκο. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πανιώνιο με 9-6 στον τελικό που έγινε στην Πτολεμαΐδα και έφτασε στην κατάκτηση του 12ου τροπαίου της ιστορίας του, πιάνοντας στην κορυφή τον Εθνικό που έχει και αυτός τόσα. Οι παίκτες μας παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι με τον πελάτη και από τη στιγμή που δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα από τον αντίπαλο, έφτασαν δίκαια στη νίκη, που ήταν η τρίτη φετινή επί του Πανιωνίου. Τα καλά δεν έχουν σταματήσει ακόμα, πάντως, αφού ακολουθούν δυο επιπλέον τίτλοι για την ομαδάρα του Πάτερου. Το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα.

 

Ο Ολυμπιακός είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού Πόλο καθώς έφτασε τους 39 τίτλους στο άθλημα, 21 πρωταθλήματα Ελλάδος, 12 Κύπελλα Ελλάδος, 2 Σούπερ Καπ, 1 Πρωτάθλημα Ευρώπης και 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

/ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ mode ON:

 

Eίχαμε αγαπητικούς του θεράπια μην έχουμε και του πρασινόκαμπου. Αν θέλει να φύγει ας φύγει. Λες και αν δεν του φερνε ο πρόεδρος παιχταράδες θα παίρναμε πρωτάθλημα. Για να προετοιμάσει την ομάδα για Ευρώπη τον φέραμε και στα 2 πιο κρίσιμα παιχνίδια (Ανόρθωση, Αυλώνα... ε Αγιος Στέφανος) παρέταξε την ομάδα λες και έπαιζε σε τοπικό πρωτάθλημα.

 

/ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ mode OFF

 

Long live the Πρόεδρας ΟΥΓΚ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο Λεντεσμα κατα 90% το καλοκαιρι επιστρεφει..

 

οσο για τον Λουα Λουα, οι λογοι που εφυγε δεν ηταν αγωνιστικοι, αλλα οικονομικοι.. μιας και πολλα φραγκα φευγαν σαν μπονους στην πρωην ομαδα του (πανω απο 1.5 μυρριο).

τον εχω παντως ικανο να ξαναερθει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

MILTOZ τα λες μια χαρα, δυστηχως ετσι τα βλεπω και εγω. Ο σωκρατες ξερει οτι εχει εναν ποιοτικο προπονητη που εστω και αν απετυχε (για μενα τα χαλια της ευρωπης ειναι πολυ ποιο σημαντικα απο το οτι πηραμε αλλο ενα πρωταθλημα), εχει μαθει την ομαδα και εχει τα φοντα να την στρωσει. Αλλωστε με τα προκριματικα στην μεση, καινουριος προπονητης θα ειναι τεραστιο ρισκο και δεν περνει 2ρο σερι αποκλεισμο απο τους ομιλους. ΑΛΛΑ αυτο συνεπαγεται οτι πλεον ξερει και τις ελλειψεις τις ομαδας, αρα εχει και τις αναλογες απαιτησεις. Και ο βαλβερδε εχει ονομα για να βρει ευκολα δουλεια αλλου και ειδικα στην πατριδα του που θελει να γυρισει, οποτε δεν προκειται να συμβιβαστει με ψετοδουλειες και φτηνα μπαλωματα. Και αυτο ειναι εναντιον του κοκκαλη που οσω και να θελει να τον κρατησει, δεν νομιζω να προτιθεται να του υποσχεθει 5 πρωτοκλασατες μεταγραφες και αλλες 5 παγκου.

 

Οσω το σκεφτομαι τοσω ποιο πολυ ελπιζω να κατσει ο βαλβερδε (αν και νομιζω οτι τον εκθειαζουν πολυ παραπανω απο οτι εχει αποδειξει μεχρι τωρα) διοτι αυτο θα σημενει οτι θα παρει καποιες υποσχεσεις και δεν θα ειναι τοσο λιτα τα πραγματα οσω φανταζομαι για την νεα σεζον. Θα σημενει υποχωρησεις του σωκρατες. Διοτι αν δεν μεινει βλεπω να γυρναει σε λυσεις επιπεδου λεμονη, λινεν...καλουτσικους, συγκαταβατικους και γνωστες του πρωταθληματος. Εκει θα εχουμε υποχωρησεις του προπονητη που θα δεχεται 1-2 παιχτες και ολοι οι αλλοι μπαλωματα.

 

Τωρα στο εμψυχο υλικο. Ειμαι της αποψης οτι μας συμφερει να κλεισει την καριερα του ο στολτιδης στον ηρακλη. Σιγουρα τον εκτιμω και ηταν βραχος χρονια, αλλα το βλεπω και εντελως ψυχρα γιατι αλλοιος δεν πας μπροστα. Ηδη φαινοταν οτι φετος θα ειχε λιγο μειωμενη αποδοση, ηρθε και ο τραυματισμος και εχασε ολη την χρονια. Του χρονου στα 34 δεν μπορεις να βασιστεις πανο του. Μετα ο γιανακης ο παπαδοπουλος δειχνει οτι ειναι ο νεος στολτιδης, πρεπει να βγαλει τουλαχιστον 15 παιχνιδια την επομενη σεζον. Για τον πατσα δεν το συζηταμε πρεπει να φυγει. Για βαλε και οτι γλυτωνεις κανα εκατομυριο σε μισθους αμα φυγουν στολτιδης και πατσα. Αρα μενεις για αμυντικα χαφ με λεντεσμα, ντουντου, γιανακη και μια μεταγραφη (θα ηθελα γρηγορη μακο να μην ξοδευομαστε και πολυ)

 

Στα μπακ, δεξια μενει παντος, τοροσιδης, ο γκαλιτσιος πρεπει να φυγει και οχι ο τοροσιδης. Κακα τα ψεματα ο γκαλιτσιος σε ολες τις ευκαιριες αποδειξε οτι δεν κανει για ολυμπιακο, απροσεχτος και επικυνδινος αμυντικα, ανυπαρκτος επιθετικα. Οσω και να κανει μερικα κακα παιχνιδια ο τορο, εχει τουλαχιστον σωστα χαρακτηριστικα για δεξι μπακ, εχει τριπλα, μπορει να βγει μπροστα να κανει μια σεντρα, πολυ ποιο χρησιμος απο τον γκαλιτσιο.

 

Αριστερα πλεον εχουμε πληγη, ο μπραβο δεν εποιασε και δεν ξερουμε πως να τον ξεφορτοθουμε, ο λεοναρντο βγηκε και ευθραστος αλλα και περισοτερο χαφ παρα μπακ. Σε ενα δυσκολο παιχνιδι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για την αμυντικη προσηλωση του. Και ελεος ποια με τον ντομι, ακομα και φετος που μας ξαφνιασε και κερδισε πισω την θεση του αποδειξε οτι αμα θελει να κανει κακα παιχνιδια, το παρακανει! Για 3τη επιλογη δεν συμφερει, οποτε τον μπουλο. Νομιζω οτι θελουμε 2 αριστερους μπακ με την προοπτικη ο λεοναρντο να ειναι ο 2ρος αριστερος εξτρεμ της ομαδας, αν δεν πουληθει.

 

 

Σεντερ μπακ, αλλο παλουκι παλι, αν δεν συνεχισει ο αντζας την κατσαμε (που δεν τον βλεπω να συνεχιζει). Ευτυχως ωριμαζει ο κυριακος, αλλα παλι παραμενει μικρος για φουλ σεζον. Αλλα πλεον ειναι οτι πρεπει για 3τη επιλογη. Ενεργα και κανονικα στην ομαδα. Αν κατσει ο ζεβλακοφ, θελουμε ενα δυνατο ονομα και ειμαστε ενταξει. Θα προτιμουσα να φυγει και να παμε σε 2 μεταγραφες, αλλα γινεται?

 

Επιθετικο, ενα βραζιλιανο παιχτουρα και εναν εμπειρο. Στο καλο και ο νταρμπισαιρ. Εδω τα πολα λεφτα.

 

 

Δεξια, νηκλιτσιωτη και κουτσιανικουλη

 

Αριστερα, λεοναρντο και μια παιχτουρα τυπου γκαλετι. Επισης ο κουτσιανικουλης παιζει και αριστερα, για μενα ειναι λαβρακι για λυση απο τον παγκο. Διοτι ο λετο δεν παλευετε. Χειροτερος χαρακτηρας και απο τον καστιγιο. Παντα βαζει την παρτη του πανω απο την ομαδα και συνεχεια ταλαιπωρει την μπαλα. Ναι εχει τρελες εμπνευσεις, αλλα ποσες φορες του βγηκανε στο συνολο μιας φασης?? Θα περασει ενα, θα κουτουλησει τον αλλο, η θα του βγει πλαγιο η μπαλα. Το παλικαρι παιζει ποδοσφαιρο σαλας.

 

Και τελος εναν τερματουρο επιπεδου και οχι παργκο και μαλακιες. Η εστω παργκο για παγκο, αλλα πρεπει επιτελους να δουμε το αυριο σε αυτην την θεση. Ο νικοπολιδης ηταν πολυ καλυτερος απο οτι τον περιμεναμε φετος, αλλα μεχρι ποτε?? Αλλωστε στο ελληνικο πρωταθλημα δεν ζοριστικε και ιδιαιτερα. Αν ειχαμε συνεχομενους αγωνες με πειση, τοτε θα βλεπαμε αν μπορουσε ακομα. Αλλα με μια φαση ανα δυο παιχνιδια, ναι μπορει ακομα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λες αυτά που θα έπρεπε να γίνουν, αλλά πολυ φοβάμαι ότι φέτος θα την βγάλουμε στην φτήνια.

Ειδικά αν ισχύει ότι ο Βαλβέρδε διαφωνεί με το μπάτζετ...

http://www.sport-fm.gr/article/172698

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τζινο καλα τα λες

αλλα θελουμε και δεξι μπακ

Ο Παντος δεν ειναι για σοβαρα ματς

Αριστερα κουτσοβολευομαστε με Ντομι Λεοναρντο εστω και Ζεβλα

Ενα σεντερμπακ νομιζω οτι βρισκεις σχετικα ευκολα και φτηνα

Επιθεση θελουμε 2 παικταραδες

Ο Ντιογκο δεν ειναι ακομα αυτος που πρεπει

Στη θεση του Τζολε δυσκολο να βρεις παικταρα επιπεδου Γκαλετι

Για το Μπελουτσι δεν ξερω αν φταιει το συστημα αλλα στα 80 απο τα 90 λεπτα ειναι χαμενος

Ο Ζαιρι ξερει μπαλλαρα αλλα ειναι κι αυτος προβληματικος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα μας φτάσετε ποτέ!

 

Είναι πολλοί οι λόγοι που κάνουν τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ελληνικούς συλλόγους. Φυσικά τα τρόπαια του και οι διακρίσεις του σε όλα τα αθλήματα, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο είναι ένας από τους λόγους. Ένας άλλος, όμως και πολύ σημαντικός είναι η σχέση που έχει αυτή η ομάδα με τον κόσμο της. Το καμάρι του Πειραιά και ολόκληρης της Ελλάδας βρέθηκε γι' ακόμα μία φορά στην κορυφή του ποδοσφαίρου. Μαζί με την ομάδα μας στην κορυφή είναι και ο κόσμος, ο οποίος συμπαραστέκεται με πράξεις και όχι με λόγια στους παίκτες. Οι επίσημες υποχρεώσεις στο Καραϊσκάκη ολοκληρώθηκαν και ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα σε εισιτήρια, αφού έκοψε 380.527 στα 15 εντός έδρας ματς. Πολύ πίσω έχει αφήσει τον πολυμετοχικό, την Κλάψα και τον ΜΠΑΟΚ, ενώ το φοβερό είναι ότι με την παρουσία του γέμισε κι άλλα γήπεδα της χώρας.

 

Τα πράγματα είναι απλά. Όταν κάποιοι έχουν χάσει τον δρόμο για το γήπεδο, εμείς δεν θέλουμε να φύγουμε από 'κει. Για τους περισσότερους γαύρους το Καραϊσκάκη είναι το δεύτερο σπίτι τους. Εκεί βρίσκουμε τους φίλους μας, πίνουμε τον καφέ μας, τις μπύρες μας και πανηγυρίζουμε για την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτό είναι το σπίτι μας και το δείχνουν και οι αριθμοί. Ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι η μοναδική ομάδα που το γήπεδο είναι σε κάθε ματς γεμάτο. Είναι το μόνο γήπεδο στο οποίο οι παίκτες αγωνίζονται μπροστά σε κόσμο και όχι σε άδεια καθίσματα.

 

Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας στο φαληρικό γήπεδο ολοκληρώθηκαν και ρίξαμε μία ματιά στα εισιτήρια που έκοψαν οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας. Φυσικά ήταν φανερό ότι είμαστε πρώτοι, αλλά θέλαμε να διαπιστώσουμε και την διαφορά. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Σε 15 εντός έδρας ματς ο Ολυμπιακός έκοψε 380.527 εισιτήρια, δηλαδή ο μέσος όρος είναι 25.368. Πάμε πιο κάτω και στον δεύτερο ΜΠΑΟΚ. Του απομένει ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά για να μας φτάσει θα πρέπει να παίξει τέσσερις φορές. Μέχρι τώρα έχει κόψει 233.949 εισιτήρια με μέσο όρο 16.711. Αυτοί μπορεί να έχουν και την δικαιολογία ότι από την πολύ Μαλαματίνα χάνουν την είσοδο.

 

Συνεχίζουμε με τον πολυμετοχικό και εδώ είναι τα ωραία. Θυμάστε όλοι το περασμένο καλοκαίρι που μας τρέλαναν γιατί ο κόσμος τους θα επιστρέψει στο γήπεδο. Ε, ναι λοιπόν περίπου 100.000 εισιτήρια λιγότερα από τον Ολυμπιακό έχετε κόψει. Έχουν ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά δεν μας φτάνουν ποτέ. Ο ενωμένος πολυμετοχικός, λοιπόν, έχει κόψει 281.486 εισιτήρια με τον μέσο όρο στα 20.106. Μην ξεχνιόμαστε ότι το ΟΑΚΑ είναι και μεγαλύτερο σε χωρητικότητα από το Καραϊσκάκη και τα 60.000 απ' αυτά τα έχετε κόψει στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πάμε και στην κακομοίρα την Κλάψα, η οποία ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της με 235.560 εισιτήρια και μέσο όρο 15.704.

 

Θέλετε κι άλλα; Μετρήσαμε, λοιπόν τα εισιτήρια που έκοψαν όλες οι ομάδες που υποδέχτηκαν τον Ολυμπιακό, αλλά και τους άλλους τρεις. Και εκεί πρώτοι είμαστε, αφού στα 14 εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε δώσει έχουν κόψει σύνολο οι αντίπαλοι 195.106 εισιτήρια. Στα εκτός του πολυμετοχικού έχουμε 148.770, της Κλάψας 155.750 και του ΜΠΑΟΚ 127.437.

 

Δηλαδή δεν φτάνει που γεμίζουμε το Καραϊσκάκη γεμίζουμε και τα δικά σας τα γήπεδα. Ρε μήπως να παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός σε αυτό το πρωτάθλημα. Πρώτος παντού ο Θρύλος με τον κόσμο στο πλευρό του, ο οποίος είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας…

 

www.gavros.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ συμφωνώ να γίνει ένα πρωτάθλημα να παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός.

 

Μπας και στρώσει και το κανονικό πρωτάθλημα... ο νοών νοήτω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ συμφωνώ να γίνει ένα πρωτάθλημα να παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός.

 

Μπας και στρώσει και το κανονικό πρωτάθλημα... ο νοών νοήτω...

 

Εγώ πάλι θα έλεγα να γίνουν και οι υπόλοιπες ομάδες λίγο ποιο ανταγωνιστικές μπας και δούμε λίγο μπαλα. Δεν λέει σε μια χώρα να υπάρχει μόνο μία ομάδα που την παλεύει. Καταντάει βαρετό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάλι θα έλεγα να γίνουν και οι υπόλοιπες ομάδες λίγο ποιο ανταγωνιστικές μπας και δούμε λίγο μπαλα. Δεν λέει σε μια χώρα να υπάρχει μόνο μία ομάδα που την παλεύει. Καταντάει βαρετό.

 

όντως πρέπει να γίνουν όλες οι ομάδες ανταγωνιστικές.

και το πόσο τραγικοί είμαστε φαίνετε στην ευρώπη που η αεκ αποκλείστικε απο την ομόνοια, ο γαύρος απο την ανόρθωση και την σεντ ετιεν, ο άρης απο κάτι κροάτες κοκ

μόνο ο Παναθηναϊκός πέρασε πρώτος στον όμιλο του τσ. λιγκ περνώντας και 2 προκριματικούς πιο πριν αλλα και πάλι η διαφορά ποιότητας με το βιλαμπάχο ήταν αξεπέραστη ακόμα και για την φανέλα και τον κόσμο που στην ουσία έδωσε τις προκρίσεις μέχρι εκεί :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα, μπορεί να παίζει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα που είναι ανταγωνιστικός, και να παίζουμε οι υπόλοιπες ομάδες στην Ευρώπη, που είμαστε πιο ανταγωνιστικές (για κάποιους λόγους).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χεχε, το ξέρω ότι υπερβάλλω, αλλά δεν μπορώ ν' ακούω και ότι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα είναι μια ταχύτητα πάνω και άλλες τέτοιες υπερβολάρες.

 

Στα πρωταθλήματα που υπάρχουν ομάδες που είναι "κάποιες ταχύτητες πάνω", αυτό είναι ολοφάνερο. Δεν κερδίζουν συνεχώς με ένα γκολ διαφορά και με το ζόρι. Αυτά είναι παιχνίδια που κρίνονται στο όριο και αν συνυπολογίσεις την κακή (προσοχή, δε λέω ευνοϊκή) διαιτησία που δεδομένα υπάρχει, τότε αυτές οι νίκες με διαφορά ενός τέρματος, αποκτούν ακόμα μικρότερη αξία.

 

Δε λέω ότι μέσα απ' αυτό θα μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα ο οποιοσδήποτε και σίγουρα το παίρνει άξια φέτος ο Ολυμπιακός, αλλά για να βγει κάποιος να πει ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να κερδίζει α-ν-ε-τ-α, κάτι που δε συμβαίνει.

 

Απλά δείτε τι έκτασης νίκες κάνουν οι ομάδες που έχουν διαφορά ταχύτητας σε Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία (αφήνω έξω την Ιταλία, γιατί κι αυτοί έχουν διαιτητικά προβλήματα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...