Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ΘοδωρήςΚαρπούζης είπε

Οχι στην μονάδα,σε αλλο post ανέλυσα τι κάνει.ακου 😕 τι κάνει,το ανοίγω στο fan,ένδειξη στην μονάδα πχ 23,γυρίζω σε heat ,η ένδειξη αλλάζει απευθείας σε 19 😱 λειτουργεί ,ανεβαίνει η ένδειξη από το 19 μέχρι να πιάσει επιθυμητή ,αν το γυρίσω ξανά σε fan να αλλάζει η θερμοκρασία 3 βαθμούς κάτω ,περιεργο ετσι ?

Να κάνω μια υπόθεση! Από ότι είδα εμφανίζει την θερμοκρασία χώρου στην ένδειξη πάνω στην μονάδα. Όταν είναι σε fan εμφανίζεται η κανονική θερμοκρασία που έχει ο χώρος. Όταν το βάλεις heat,αφαιρεί -2C βαθμους  από την θερμοκρασία του χώρου ώστε να υπολογίσει πόσο περίπου θερμοκρασία έχει στα χαμηλά στρώματα του χώρου ώστε όταν το βάζεις 22C να πιάνει περίπου 22C. Το είπα κάπως μπερδεμένα ,δεν πειράζει 😛

Αν βάλεις ψύξη, ίδια θερμοκρασία με το fan έχει;

τωρα γιατί τρεις βαθμούς ενώ γράφω δύο; Πιθανόν επειδή δεν έχει δεκαδικά στην θερμοκρασία που εμφανίζει..,και την στρογγυλοποιει

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, guzel είπε

Λες να δουλεύει στους 42 με 350W? Δύσκολο 

Και εγώ έτσι πιστεύω. Αλλά δεν είναι κακό να είμαστε σίγουροι.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, liakjim είπε

Που το ξέρεις; Έχεις τρόπο να το τσεκαρεις;

Καλοδουλευτο!!!

Σ ευχαριστω! παντως ο αερας στα 350w ειναι λιγο ενοχλητικος οταν καθομαστε στον καναπε, (κι ευτυχως υπαρχει η λειτουργια quiet) κι εκει στηριζομαι οτι πολυ δυσκολο εκει να βγαζει 40+ βαθμους. Πως να το τσεκαρω;; εχω ενα θερμομετρο με πλαστικο αισθητηρα που το χρησιμοποιω στο ενυδρειο κι ειναι ακριβειας θα κανει να το βαλω στις περσιδες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, energy52 είπε

Σ ευχαριστω! παντως ο αερας στα 350w ειναι λιγο ενοχλητικος οταν καθομαστε στον καναπε, (κι ευτυχως υπαρχει η λειτουργια quiet) κι εκει στηριζομαι οτι πολυ δυσκολο εκει να βγαζει 40+ βαθμους. Πως να το τσεκαρω;; εχω ενα θερμομετρο με πλαστικο αισθητηρα που το χρησιμοποιω στο ενυδρειο κι ειναι ακριβειας θα κανει να το βαλω στις περσιδες;

Ναι , με μια πατέντα (πχ μανταλάκι ή σελοτέιπ ή κάτι άλλο), στο μέσο στις περσίδες. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ναι , με μια πατέντα (πχ μανταλάκι ή σελοτέιπ ή κάτι άλλο), στο μέσο στις περσίδες. 

Λοιπον..στα 370w που δουλευει τωρα μετρησα 37,2 βαθμους..πατησα quiet να πεσει κι αλλο η ταχυτητα ανεμιστηρα κι εκει ανεβηκε λιγο στα 37,8..Μικρες αποκλισεις σιγουρα θα υπαρχουν υπ οψιν..συμπερασμα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, energy52 είπε

Λοιπον..στα 370w που δουλευει τωρα μετρησα 37,2 βαθμους..πατησα quiet να πεσει κι αλλο η ταχυτητα ανεμιστηρα κι εκει ανεβηκε λιγο στα 37,8..Μικρες αποκλισεις σιγουρα θα υπαρχουν υπ οψιν..συμπερασμα;

Αγοραστε κλιματιστικο με τον κανονα των 42c  😊

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Πάλι καλά που δεν είπες μηχανολόγος απο τα LIDL ! Θα με είχες αποτελειώσει ! :lol:

Μηχανολόγος με Gree Hansol?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, energy52 είπε

Ότι αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση. Μπράβο στη Haier.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, energy52 είπε

Επιτέλους έφτασαν και στην Κίνα οι λειτουργίες που υπήρχαν στα γιαπωνέζικα κλιματιστικά από την προηγούμενη δεκαετία!

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, energy52 είπε

Η Morris βρήκε ανταγωνιστή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

Αν βάλεις ψύξη, ίδια θερμοκρασία με το fan έχει;

Ναι μόνο στην θέρμανση το κάνει

2 ώρες πριν, guzel είπε

Το έκανε και το toyotomi αυτό ακριβώς που περιγράφεις. 

Έμαθες ποτε γιατι ?🤔

Επεξ/σία από ΘοδωρήςΚαρπούζης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, filipN είπε

Επιτέλους έφτασαν και στην Κίνα οι λειτουργίες που υπήρχαν στα γιαπωνέζικα κλιματιστικά από την προηγούμενη δεκαετία!

Ποιες λειτουργίες ;

2 ώρες πριν, filipN είπε

Μηχανολόγος με Gree Hansol?

Ναι!  Δεν ταιριάζει Gree Hansol με πτυχίο μηχανολογίας ; :P

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με το κλιματιστικο αν μπορει καποιος να με βοηθησει. Δεν ειναι inverter. Το εχω, για παραδειγμα, θερμανση στους 23 'C ενω στο σπιτι εχει 19 'C (με βαση το τηλεκοντρολ του και οχι μονο) και συνηθως δουλευει κανενα 5-10 λεπτο και μετα κλεινει για λιγο. Στην συνεχεια παιρνει μπρος δουλευει λιγο και ξανα το ιδιο πραγμα. Καπου που ρωτησα, μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο και οτι γινεται για να παραξει ζεστη αλλιως αν δουλευε συνεχεια το διαστημα εκεινο θα εβγαζε πιο κρυο μεχρι να ζεστανει τον αερα κ.ο.κ οποτε καλυτερα να κανει αυτην την παυση. Ισχυει ή παιζει κατι αλλο; Ευχαριστω!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JimasGR είπε

Εχω ενα προβλημα με το κλιματιστικο αν μπορει καποιος να με βοηθησει. Δεν ειναι inverter. Το εχω, για παραδειγμα, θερμανση στους 23 'C ενω στο σπιτι εχει 19 'C (με βαση το τηλεκοντρολ του και οχι μονο) και συνηθως δουλευει κανενα 5-10 λεπτο και μετα κλεινει για λιγο. Στην συνεχεια παιρνει μπρος δουλευει λιγο και ξανα το ιδιο πραγμα. Καπου που ρωτησα, μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο και οτι γινεται για να παραξει ζεστη αλλιως αν δουλευε συνεχεια το διαστημα εκεινο θα εβγαζε πιο κρυο μεχρι να ζεστανει τον αερα κ.ο.κ οποτε καλυτερα να κανει αυτην την παυση. Ισχυει ή παιζει κατι αλλο; Ευχαριστω!

Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα και γω . !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...