Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, giwrgosb είπε

οποτε?

Οπότε καλό θα ήταν να διαβάσεις λίγο αν δε βαριέσαι και το εγχειρίδιο του προϊόντος που θες να αγοράσεις αλλά και καμία διακοσαρια σελίδες στο forum και θα σου λυθούν πολλές απορίες 

Δημοσ.

toshiba κι fujitsu δεν εχουν on off? με την εννοια on off εννοοοοομε οτι τ κλιματιστικο οταν πιασει 21 με 22 βαθμους εκει που το θελουμε δηλαδη συνεχιζει να δουλευει σταθερα σε καποια σε καποια ταχυτητα ετσ στε να συντηρει την θερμοκρασια σε λιγοτερο ρευμα αντι να σταματουσε και μετα παλι να ανεβαζε για να ξαναπιασει την επιθυμητη θερμοκρασια?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giwrgosb είπε

toshiba κι fujitsu δεν εχουν on off? με την εννοια on off εννοοοοομε οτι τ κλιματιστικο οταν πιασει 21 με 22 βαθμους εκει που το θελουμε δηλαδη συνεχιζει να δουλευει σταθερα σε καποια σε καποια ταχυτητα ετσ στε να συντηρει την θερμοκρασια σε λιγοτερο ρευμα αντι να σταματουσε και μετα παλι να ανεβαζε για να ξαναπιασει την επιθυμητη θερμοκρασια?

Έχουν όπως φαίνεται από διάφορα γραφήματα που έχουμε ανεβάσει  λιγότερα από κάποια άλλα κλιματιστικά 

Δημοσ.

παιδια ενα εχω να πω αγοραζω ενα κλιματιστικο 24 το οποιο δεν ειναι funai και δεν ειναι 20ετιας ισως μπορει να ταν και καλυτερο να βαζα κασετα αλλα τωρα θα δειξει η πορεια μιας και το funai που ειχα δεν ειχε τοσο αποδοση οσο θα περιμενα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giwrgosb είπε

παιδια ενα εχω να πω αγοραζω ενα κλιματιστικο 24 το οποιο δεν ειναι funai και δεν ειναι 20ετιας ισως μπορει να ταν και καλυτερο να βαζα κασετα αλλα τωρα θα δειξει η πορεια μιας και το funai που ειχα δεν ειχε τοσο αποδοση οσο θα περιμενα

Τελικά ποιο θα πάρεις έχεις αποφασίσει ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giwrgosb είπε

Μήπως κάτι τέτοιο που βγάζει κατ'επιλογή τον αέρα από κάτω, ειναι καλύτερο για θέρμανση;

Επιδαπέδιο Toshiba

• Confused 1
Δημοσ.

https://www.kotsovolos.gr/air-condition-heaters/air-condition/7000-to-15000-btu?facetName_2=Toshiba&facetName_1=24.000&facet_1=ads_f11364_ntk_cs%3A%2224.000%22&facet_2=mfName_ntk_cs%3A%22Toshiba%22&beginIndex=0

2 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Μήπως κάτι τέτοιο που βγάζει κατ'επιλογή τον αέρα από κάτω, ειναι καλύτερο για θέρμανση;

Επιδαπέδιο Toshiba

δεν εχω ιδεα

Δημοσ.

ευχαριστω και παρακαλω δεν ειναι λογος για τσακωμους βγαζουμε συμπερασματα

το toshiba βεβαια καλως να ερθει να αλλο θεμα ειναι που πρεπει να γινει εγκατασταση

• Like 1
Δημοσ.

στο σπιτι του guzel με 7-8kw απωλειες μπορει και το asyg να δουλευε στα 150w η ακριβως το ιδιο να συμβαινει και στου liakjim με το shorai και το αντιστροφο. στο δικο μου σπιτι με 17kw απωλειες και το shorai και το asyg και το hypermitsutoshifuji me 100.000 btu μπορει να δουλευε διαφορετικα και συμφωνα με τις δυνατοτητες του. Δεν μπορουμε να συγκρινουμε διαφορετικα κλιματιστικα σε διαφορετικες περιοχες με διαφορετικη υποδομη. ειναι σαν να εχεις ενα αμαξι 500 αλογα και να το ανοιγεις στην αττικη οδο και το ιδιο αμαξι να εισαι στην κηφισιας με κινηση.

ας παρουμε 5-6 τετοια να τελειωνουμε

1.2 Industrial Aircondition (1).jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...