Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

το τσέκαρα, αν έχει πιασει την θερμοκρασια που θες δεν κανει τιποτα. μενει στο χαμηλο οτι και να ζητησεις. αν δεν την εχει πιασει, ακουει στις σκαλες του fan αλλα με καθυστερηση. Δεν μου έχει ξανατυχει παντως δουλευει μια χαρα. 

Όταν πιάσει την θερμοκρασία και μπει σε standby χαμηλώνει στροφές στον ανεμιστήρα για να μην ενοχλούν τα κρύα ρεύματα αέρα  και δεν μπορείς να αλλάξεις τις στροφές του ανεμιστήρα . Φυσιολογικό είναι . 

Για την καθυστέρηση που λές δε μου φαίνεται φυσιολογικό . Πόσο δηλαδή καθυστερεί να πάρει την εντολή ; 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dare-Devil είπε

Όταν πιάσει την θερμοκρασία και μπει σε standby χαμηλώνει στροφές στον ανεμιστήρα για να μην ενοχλούν τα κρύα ρεύματα αέρα  και δεν μπορείς να αλλάξεις τις στροφές του ανεμιστήρα . Φυσιολογικό είναι . 

Για την καθυστέρηση που λές δε μου φαίνεται φυσιολογικό . Πόσο δηλαδή καθυστερεί να πάρει την εντολή ; 

περίπου 5-6 δευτερα. θα το ξαναδω αυτο ομως. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Δηλαδή έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και επιδόσεις για 22άρι. Είναι όμως ακριβό και έχει 3χρόνια εγγύηση (και 7 ο συμπιεστής), όταν υπάρχουν με 7 ή και 10 παντού.

Οπότε όπως πάντα θέλει ζύγισμα στους παράγοντες.

3 ώρες πριν, giwrgosb είπε

δηλαδη?

Αυτά που σου είπε ο liakjim συν ακριβά ανταλλακτικά . Mitsubishi Daikin Toshiba έχουν ακριβά ανταλλακτικά .  Σε μια σειρά της Mitsubishi που μου διαφεύγει 70 ευρώ ζήτησαν σε γνωστό μου για χειριστήριο . 

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

περίπου 5-6 δευτερα. θα το ξαναδω αυτο ομως. 

5-6 δεύτερα μέχρι να ακούσεις τον ήχο ότι δέχτηκε την εντολή ή μέχρι να αρχίζει να μεταβάλλει τις στροφές του ανεμιστήρα ;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Αυτά που σου είπε ο liakjim συν ακριβά ανταλλακτικά . Mitsubishi Daikin Toshiba έχουν ακριβά ανταλλακτικά .  Σε μια σειρά της Mitsubishi που μου διαφεύγει 70 ευρώ ζήτησαν σε γνωστό μου για χειριστήριο . 

5-6 δεύτερα μέχρι να ακούσεις τον ήχο ότι δέχτηκε την εντολή ή μέχρι να αρχίζει να μεταβάλλει τις στροφές του ανεμιστήρα ;

στροφές, εντολή παίρνει αμέσως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλιστα μαλλον το shorai premium ειναι ενα πολυ καλο και τιμιο κλιματιστικο δεν εχει ομως σημασια σε ποιο μερος τοποθετειται τι χωρο πρεπει να ζεστανει και πως?

Επεξ/σία από giwrgosb
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

στροφές, εντολή παίρνει αμέσως

Ενδεχομένως για κάποιο λόγο να δίνει αργά αργά τις στροφές και να μην το καταλαβαίνεις αρχικά. Αν και κάτι τέτοιο  δεν μπορώ να το δικαιολογήσω κάπως ούτε έχω ξαναδεί κλιματιστικό να αργεί τόσο πολύ να δώσει τις στροφές που του ζήτησες . 2-3 δευτερόλεπτα οκ !

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια και αναφέραμε για msz ln60, εδω η κατανάλωση για το τελευταίο 30μερο, θυμίζω 45τμ σαλονοκουζινα, ρετιρέ, του 2005, χωρίς ιδιαίτερες μονώσεις, απώλειες χώρου 6-7kw και αποκλειστική θέρμανση το ac ...

Δεν  ειμαι σπιτι για να βαλω καμπύλες hs110, οποτε το kasa κανει τη δουλειά για τελικα σύνολα.

Οι θερμοκρασίες του melcloud ειναι σχετικά σωστές+/- 2/3°C... 

Screenshot_20200208-232427_MELCloud.jpg

Screenshot_20200208-232358_Kasa.jpg

Screenshot_20200208-232401_Kasa.jpg

Επεξ/σία από m4rk0s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, m4rk0s είπε

ναι...το ln60 είναι το 22αρι...

Να και το hs110...για το msz ln60

https://imgur.com/NbKiNwj

σε σχεση με τοσιμπα και fujitsu? ειναι λιγο ψηλοτερα?

Επεξ/σία από giwrgosb
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giwrgosb είπε

σε σχεση με τοσιμπα και fujitsu? ειναι λιγο ψηλοτερα?

Είναι σχετικο...αυτο που βλέπεις δεν έχει κλείσει ούτε λεπτό το τελευταίο μήνα...χειμώνα χωρίς πετρέλαιο...αν πάρεις τις 300kwh και βάλεις και το ακριβό τιμολόγιο ακόμα και της ΔΕΗ με 0.22ευρώ/kwh...μιλάμε για θέρμανση μήνα με 66ευρω!?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορω να μαθω πως το εχει τοποθετησει στο σπιτι σου?λοιπον εμενα το σπιτι ειναι ετσι και το παλιο μου κλιματιστικο ειναι αυτο που βλεπεις αναμεα στις πορτες ακριβως απεναντι απο τον γωνιακο καναμπε του σαλονιου που καθομασταν πραγμα ενοχλητικο και σε ζεστο και σε κρυο

Σχόλιο 2020-02-06 174104γη.jpg

Επεξ/σία από giwrgosb
Δημοσ.
7 ώρες πριν, guzel είπε

Δλδ αν το έβαζες 22-23 τι κατανάλωση θα είχε; 🤭

Πολύ λίγα τμ για τέτοια κατανάλωση με επιθυμητή 21. Μπορείς να δοκιμάσεις 22-23 επιθυμητή; 

Με 21 επιθυμητή και εξωτερική 7 στο μισάωρο εμένα φτάνει σε 400-600 και εντός της ώρας παίζει 170-200 σε ενιαίο 60τμ με ανοιχτές πόρτες υπνοδωματιων 100τμ... 

Μήπως έχεις τεράστιες απώλειες; Είναι λίγα τα 35 τμ

Κοίτα, το διαμέρισμα είναι του 1937 και δεν έχει καμία μόνωση, ούτε διπλά τζάμια. Βρίσκεται όμως γύρω από άλλα κτήρια και δεν είναι καθόλου εκτεθειμένο. Έχε το νου σου ότι ειχα να το ανάψω αρκετές ημέρες και δεν είναι ενιαίος ο χώρος. Ουσιαστικά μιλάμε για περίπου 35 τμ αλλά σε 4 διαφορετικά δωμάτια που απαρτίζουν τη σαλωνο-κουζίνα. Θεωρώ πως άν το αφήσω ανοικτό ένα συνεχόμενο 24ωρο θα ισορροπήσει στα 200-300.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...