Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Συμφωνω απολυτα γι αυτο λεω και οψομεθα. Αυτες ειναι μετρησεις εργαστηριου απολυτα ελεγχομενες. Να μην μας διαφευγει βεβαια οτι ειναι και eurovent certified product. Πχ για εξωτερικη 20 C ψυξη διαβαζω στα spec οτι θεωρητικα φτανει μεχρι και 66w καταναλωση. Αυτο δεν ακουγεται μονο εξωπραγματικο αλλα μαλλον ειναι. Θα μου πεις βεβαια ποιος βαζει ψυξη με 20 βαθμους εξωτερικη . Εσκιμωος ειναι?😋

Εαν συνεχιστει για καποιο χρονικό διάστημα  αυτο το φαινόμενο που τωρα τελευταία που έχουμε, πολυ ζεστη το μεσημερι και κρύο το βράδυ .. μαλλον θα το δουμε και στην πράξη :)

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Οχι απλους... χωρις internet connection

πφφφφ, πάει η ευκαιρία μας για να έχουμε άποψη για το κλιματιστικο αυτό 😥

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

θα τραβαει βιντεακια οπως εκανα κι εγω πριν παρω τα tp link

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Το πας φυρι φυρι να με "πριζωσεις" να παω να παρω ......😊😊

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ψάχνω κλιματιστικό για υπνοδωμάτιο 9000btu το οποίο θα χρησιμοποιείται πιο πολύ τους χειμερινούς μήνες αθόρυβο  και ένα 24000btu για σαλόνι ...Δεν έχω ιδέα οπότε περιμένω προτάσεις...

ευχαριστώ...

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, dimostr είπε

εγω το εχω γιαυτο τα λεω αυτα, εχει αυτη την συμπεριφορα , ειναι κλιματιστικο για πολυ κρυο και πολυ ζεστη , σημερα που θα εχει ζεστη αρκετη θα ανεβασω σχεδιαγραμμα που θα δεις δε θα κανει on off σε σχεση με το προηγουμενο που ειχα ανεβασει με την ιδια ζητηση 26 βαθμους 

1340903412_.png.a0f9b13b80508a11464efd0edf260476.png

Εκεί κολλάω και εγώ ότι έλεγα να το πάρω για μικρό δωμάτιο...γιατί η χρήση θαναι πιο πολύ για ψύξη σε μέρες με ζεστή πχ εξωτερική 30 και...μετά έλεγα να πάω σε Haier tundra plus που έχει euroventκαι είδα σε ελάχιστα btu κατεβαίνει πιο χαμηλά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Το πας φυρι φυρι να με "πριζωσεις" να παω να παρω ......😊😊

Πριζώσου, πριζώσου

Κοίτα τι μπορεί να δείξει https://github.com/jamesbarnett91/tplink-energy-monitor

Καλά δεν το συζητάω για grafana που κάνει παπάδες

1962226119_Annotation2020-03-26232632.jpg.786741e3e409bb103195bc4ca28c242e.jpg

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alex19871987 είπε

Εκεί κολλάω και εγώ ότι έλεγα να το πάρω για μικρό δωμάτιο...γιατί η χρήση θαναι πιο πολύ για ψύξη σε μέρες με ζεστή πχ εξωτερική 30 και...μετά έλεγα να πάω σε Haier tundra plus που έχει euroventκαι είδα σε ελάχιστα btu κατεβαίνει πιο χαμηλά..

Αυτό με το eurovent εμένα δε μου λέει κάτι , έχω στο ακριβώς απέναντι δωμάτιο το toyotomi kuro που με.το ifeel δε κάνει on off και κατεβαίνει μέχρι 170 θέρμανση 145 ψύξη , όλα είναι θέμα χώρου και χειρισμού 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 λεπτά πριν, dimostr είπε

Αυτό με το eurovent εμένα δε μου λέει κάτι , έχω στο ακριβώς απέναντι δωμάτιο το toyotomi kuro που με.το ifeel δε κάνει on off και κατεβαίνει μέχρι 170 θέρμανση 145 ψύξη , όλα είναι θέμα χώρου και χειρισμού 

Δλδ δεν έχει δει τα κάτω από 60W που βλέπει ο @rbx1000 στο δικό του;

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δλδ δεν έχει δει τα κάτω από 60W που βλέπει ο @rbx1000 στο δικό του;

για ποιο λες τωρα ? μετρησεις για το kuro ειχα και περσινες δεν θυμαμαι να εχει κατεβει κατω απο τριψηφιο , 115 ισως να ηταν το χαμηλοτερο σε μενα και συνηθως ειναι εκει στο 140-150-160 για το daikin τωρα ειναι οι πρωτες μετρησεις σε ψυξη δε ξερω πως θα κατσει ακομα , κοιτα το shorai σημερα σε σχεση με προχθες 

297684709_.png.3ab15027420d41ec2d731b8b82fb7650.png

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dimostr είπε

για ποιο λες τωρα ? μετρησεις για το kuro ειχα και περσινες δεν θυμαμαι να εχει κατεβει κατω απο τριψηφιο , 115 ισως να ηταν το χαμηλοτερο σε μενα και συνηθως ειναι εκει στο 140-150-160

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...