Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, konstadis είπε

Και που να δείτε και εμένα με toyotomi tpn 180ivp... 2016. Υπομονή θέλει και έρχονται τα γραφήματα

Midea :) αλλά θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον :)

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε

Έχω το htn htg 17.

htn htg 17

η

Gree Lomo GRS-161-EI/JLM1-N2

η

Inventor Life L2VI (που δεν ειχε ομως το 16αρι)

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

htn htg 17

η

η

Είχα εντύπωση ότι η σειρά Gree Lomo ήταν η Izuru Toyotomi

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

htn htg 17

η

η

Το συγκεκριμένο το είχα πάρει 450,00 από γνωστό μου έμπορο.. 

Δημοσ.

Καλησπέρα , για vrv-vrf σύστημα με τρία επιτοίχια εσωτερικά 36000btu ( δυο των 9000 και ένα 18ρι ) τι θα προτείνατε και γιατί ?

Για να προλάβω τις ερωτήσεις δεν πρόκειται ούτε για multi  ούτε για split . Μιλάμε αποκλειστικά για Vrv-Vrf μιας και οι σωληνώσεις και οι αναμονές είναι για τέτοια εγκατάσταση 

τα υποψήφια είναι Daikin , Mitsubishi , Toshiba , hitachi ή LG για πιο οικονομικά 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, tasvar είπε

Ο Τεχνικός που είχα ρωτήσει μου είχε πει πως και με 18άρι είμαι καλά, αλλά επειδή το σπίτι είναι αοιχτό από όλες τις πλευρές και το βαράει ήλιος από την ανατολή έως τη δύση, να πάω σε 24 άρι καλύτερα. Να φανταστείς πως με τις ζέστες, σε αυτό το χώρο, έχω μεσα 34 βαθμούς. Ταράτσα χωρίς μόνωση από πάνω...

Επίσης το midea το συγκεκριμένο έχει (εάν ισχύει), το GEAR το οποίο αν κατάλαβα καλά, κάνει το κλιματιστικό να δουλεύει και σαν 18άρι ή 12άρι.

\Με τη λειτουργία Gear Change τα κλιματιστικά Midea Inverter προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής τριών επιπέδων εξοικονόμησης, 50%, 75% και 100%.

Κανονικά πρέπει να γίνει μελέτη απωλειών στην περίπτωση σου. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα είσαι οκ με 18αρι η 24αρι. Φίλος μου μενει σε δώμα 15τμ με ένα 12αρι Daikin, παλιό κτίριο χωρίς καθόλου μόνωση. Το καλοκαίρι με τους καύσωνες δεν μπορεί να κάνει τίποτα στον χώρο του και είναι σαν να έχει ανεμιστήρα με το 12αρι, θερμοκρασία πάει μέχρι 36 στο εσωτερικό όταν έξω έχει 40. 

Ψάξε για κάποια εργαλεία υπολογισμού θερμικών απωλειών με προσεγγιστικο τροπο από το google. 

55 λεπτά πριν, themis_81 είπε

Καλησπέρα , για vrv-vrf σύστημα με τρία επιτοίχια εσωτερικά 36000btu ( δυο των 9000 και ένα 18ρι ) τι θα προτείνατε και γιατί ?

Για να προλάβω τις ερωτήσεις δεν πρόκειται ούτε για multi  ούτε για split . Μιλάμε αποκλειστικά για Vrv-Vrf μιας και οι σωληνώσεις και οι αναμονές είναι για τέτοια εγκατάσταση 

τα υποψήφια είναι Daikin , Mitsubishi , Toshiba , hitachi ή LG για πιο οικονομικά 

Η επιλογη τέτοιου συστήματος απαιτεί την γνώμη τεχνικού. Από μάρκες είναι όλες καλές αυτές που ανέφερες, οι πιο καλές βέβαια είναι mitsubishi, Daikin, Toshiba. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν ψάχνεις για κινητήρα αλλά για συμπιεστή, η τιμή δεν είναι του υλικού αλλά με την εργασία αλλαγής του. Εννοείται ότι σε συμφέρει νέο μηχάνημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

σ φαίνονται πολλά τα 400 για ψύξη θέρμανση για 6 μηνες?δηλ.την μισή ζωή σου?

Βρες s.n. από αυτό π χάλασε κ googlare..εμείς δεν καταλάβαμε καν τι χάλασε μέσα εξω.. ίσως να υπάρχει κ generic https://www.eaparts.gr/content.aspx?Index=1&Size=5&catid=12&pcatid=83&m=&so=2&l=1

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι στην αρχη σχολίασα και το logo corsair :) αλλά μετά είπα δεν έχει νοημα λαϊκισμός τι με νοιάζει κ το σβησα..

παρολ αυτα εφόσον δεν ξέρεις τι φταίει τι ψάχνεις πως το φτιαχνεις κτλ.θα σ έλεγα βάλε δόσεις..πιο καλά δεν θα ναι από τα 200ε ντουκου?

Επεξ/σία από kage
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...