Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, scorpione58 είπε

2 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Μέχρι τα 1300 ευρώ ταβάνι που έχεις το μεγαλύτερο seer που μπορείς να βρείς (seer=7.6):
https://www.skroutz.gr/s/8968112/Mitsubishi-SRK63ZR-S-SRC63ZR-S.html
Εγγύηση 5 χρόνια συμπιεστής και 2 χρόνια τα υπόλοιπα μέρη . 
Προσοχή όμως είναι 22άρι και όχι 24άρι . Αν σε καλύπτει το 22άρι τότε οκ.

Βγηκε και αυτο στα 1200 με seer 8,1 https://airsam.gr/shop/mitsubishi-heavy-industries-seira-zr-srk-src-63zr-w-r32-se-12-atokes-doseis/?best_price=5700&ref=bestprice.gr

Επεξ/σία από c-max
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, c-max είπε

Εκπληκτική απόδοση. Επιτέλους βγήκε το heavy με r32. Τέλειο μηχάνημα.

Εδώ στα 1100€

https://airsamoilis.gr/product/srk-src-63zr-w/

Edit βλέπω ανέβασαν την εγγύηση στα επίπεδα των electric. Κάτι είναι και αυτό.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδιά για τις απαντήσεις μου άρεσαν αυτά που μου στείλατε τα general electric αυτο που με στείλατε είναι αξιόπιστο; Γιατί μου άρεσε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tsitlas είπε

Ευχαριστω παιδιά για τις απαντήσεις μου άρεσαν αυτά που μου στείλατε τα general electric αυτο που με στείλατε είναι αξιόπιστο; Γιατί μου άρεσε

Καλησπέρα και πάλι μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα σε κάτι μαγαζιά με προτείνουν το toshiba που είναι made in japan τα mitsubishi μου είπε ένας τεχνικός ότι έχουν θέματα σε πλακέτες.τα gree μου είπαν ότι έχουν. Εξαντληθεί στην αγορά και ότι υπαρχουν λίγα 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, argitt είπε

Τόσο καλά είναι τα gree και έχουν εξαντληθεί,????

Δεν γνωρίζω πήγα σε 3-4 μαγαζιά και όλοι το ίδιο μου είπαν.παντως ξέρω ότι είναι αρκετά καλα και δίνουν 10 χρονια εγγύηση σε όλα τα μέρη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tsitlas είπε

Δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό  .Εχει και συμπιεστή Mitsubishi το συγκεκριμένο . 

15 λεπτά πριν, argitt είπε

Τόσο καλά είναι τα gree και έχουν εξαντληθεί,????

Έχω την εντύπωση ότι τα χουν κάνει σκατά είτε με το demand planning είτε στο χειρότερο σενάριο έχουν πρόβλημα ρευστότητας . Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και δεν έχουν αποθέματα ακόμα. Τώρα αρχίζουν να τζιράρουν οι εταιρίες και όσο σφίγγουν οι ζέστες τόσο θα αυξάνονται οι πωλήσεις  θεωρώ . 

5 ώρες πριν, liakjim είπε

Εκπληκτική απόδοση. Επιτέλους βγήκε το heavy με r32. Τέλειο μηχάνημα.

Εδώ στα 1100€

https://airsamoilis.gr/product/srk-src-63zr-w/

Edit βλέπω ανέβασαν την εγγύηση στα επίπεδα των electric. Κάτι είναι και αυτό.

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν γράψει λάθος εγγύηση για τα Heavy ; Εν το μεταξύ έχω λίγο καιρό που ψάχνω το site της Mitsubishi heavy στην Ελλάδα (της αντιπροσωπείας) για να δω μοντέλα και όρους εγγύησης . Μήπως έχεις ιδέα ποιό είναι το url ;

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν γράψει λάθος εγγύηση για τα Heavy ; Εν το μεταξύ έχω λίγο καιρό που ψάχνω το site της Mitsubishi heavy στην Ελλάδα (της αντιπροσωπείας) για να δω μοντέλα και όρους εγγύησης . Μήπως έχεις ιδέα ποιό είναι το url ;

Όχι δεν είμαι σίγουρος. Ούτε ξέρω. Αν ήταν να πάρω θα το έψαχνα. Αν ίσχυε πέρυσι αυτό (εφόσον δεν είναι λάθος), θα έπαιρνα αυτό αντί για το Fujitsu.

3 ώρες πριν, Tsitlas είπε

Είναι ολόιδιο με το Haier tundra green.

Έχει ένα αρνητικό , ότι δεν πέφτει πολύ χαμηλά σε btus .

Δες εδώ

Από την στιγμή που είναι ίδιο με το Haier, δεν έχει νόημα να το πάρεις αφού είναι ακριβότερο.

Κάνω tag ένα παιδί που το έχει βάλει να μας πει . Τον @stazzy1978

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsitlas είπε

Καλησπέρα και πάλι μετά από μια μικρή έρευνα που έκανα σε κάτι μαγαζιά με προτείνουν το toshiba που είναι made in japan τα mitsubishi μου είπε ένας τεχνικός ότι έχουν θέματα σε πλακέτες.τα gree μου είπαν ότι έχουν. Εξαντληθεί στην αγορά και ότι υπαρχουν λίγα 

Φιλε μου βαλε καποιες προτεραιοτητες και παρε αυτο το μηχανημα συμφωνα με τα χρηματα που διαθετεις. Πχ εγω παραγγειλα το mitsubishi heavy εχοντας στο μυαλο μου την καλη αποδοση (seer 8,5 στη ψυξη) και την καλη αθορυβη λειτουργεια. Τωρα αν αρχισεις να ρωτας πολλα θα μπερδευτεις περισσοτερο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Όχι δεν είμαι σίγουρος. Ούτε ξέρω. Αν ήταν να πάρω θα το έψαχνα. Αν ίσχυε πέρυσι αυτό (εφόσον δεν είναι λάθος), θα έπαιρνα αυτό αντί για το Fujitsu.

Είναι ολόιδιο με το Haier tundra green.

Έχει ένα αρνητικό , ότι δεν πέφτει πολύ χαμηλά σε btus .

Δες εδώ

Από την στιγμή που είναι ίδιο με το Haier, δεν έχει νόημα να το πάρεις αφού είναι ακριβότερο.

Κάνω tag ένα παιδί που το έχει βάλει να μας πει . Τον @stazzy1978

Παιδιά δεν έχω παραλάβει ακόμα... Ήρθαν μόνο να πάρουν το παλιό κλιματιστικό κ μου έδωσαν κουπόνι 50 ευρώ...

Ακόμα δεν έχω βρει εγκαταστάτη παντως

• Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, stazzy1978 είπε

Παιδιά δεν έχω παραλάβει ακόμα... Ήρθαν μόνο να πάρουν το παλιό κλιματιστικό κ μου έδωσαν κουπόνι 50 ευρώ...

Ακόμα δεν έχω βρει εγκαταστάτη παντως

οκ.

Θύμισε μου. Το GE παρήγγειλες ή το Haier?

Δημοσ.
Στις 3/6/2019 στις 1:03 ΜΜ, liakjim είπε

Καλησπέρα, ανάμεσα σε inventor nemesis pro & midea ultimate comfort ποιο θα προτιμούσατε κ γιατί? (12000btu)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tdap16 είπε

Καλησπέρα, ανάμεσα σε inventor nemesis pro & midea ultimate comfort ποιο θα προτιμούσατε κ γιατί? (12000btu)

εγω επελεξα inventor nemesis pro λογω της δεκαετης εγγυησης και φανταζομαι ειναι καλυτερο brand name.

Το support τους ειναι συμπαθητικο, εννοω απαντανε.

Για τα midea δεν εχω καμια γνωση τι σοι ειναι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tdap16 είπε

Ξεκάθαρα  inventor μιας και είναι πιο αποδοτικό και έχει 10 έτη εγγύησης.

Αν είναι για κρεβατοκάμαρα όμως θα πήγαινα σε μοντέλο με λιγότερα επίπεδα θορύβου.

Δλδ εδώ . 5 χρόνια εγγύησης αλλά αθόρυβο και αποδοτικό

https://www.bestprice.gr/item/2154884939/haier-dawn-as12dcahra-1u12jecfra.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Ειμαι στη διαδικασια να τοποθετησω ενα κλιματιστικο στο σαλονι . 18αρι . Τα χρηματα μου ειναι περιπου στα 700 € . Εχω καταληξει στα παρακατω . https://www.bestprice.gr/compare/2155327576_2155367594_2155351006_2155367090/comparison.html

Με ενδιαφερει να εχει ιονιστη και να ειναι αθορυβο. Η εξωτερικη μοναδα θα τοποθετηθει στο μπαλκονι του σαλονιου κρεμαστο. Υπαρχει περιπτωση οταν λειτουργει να κανει θορυβο πολυ μεσα στο σαλονι  ? ( να συντονιζει με τον τοιχο δλδ ).

Καποια γνωμη ?

Επεξ/σία από ovelix11
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...