haHa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Έτσι ακριβώς αν και η προσωπική μου εμπειρία δεν ήταν και ότι καλύτερο.... Με 3G υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και η συνομιλία είναι πολύ δύσκολη... Πραγματι.. Θελει πολυ καλο σημα κ αυτο δεν ειναι παντα αρκετο.
michael92 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Θα ρωτήσω κάτι κουλό, άσπρο ή μαύρο; Μάλλον το μαύρο θα πάρω...
panospc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Αν είναι να το βάλεις σε θήκη δεν θα καταλάβεις διαφορά αφού μόνο στο πίσω μέρος αλλάζει το χρώμα
DonKont Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Τελικά έχουμε τίποτα νεότερο για τη (νέα τιμή του 3G; Δε θα πέσει λογικά τώρα που θα βγεί το 3GS;
kpartsi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Τελικά έχουμε τίποτα νεότερο για τη (νέα τιμή του 3G; Δε θα πέσει λογικά τώρα που θα βγεί το 3GS; Δεν πέφτει.... 499 ευρώ το 8άρι.
elenpi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Γειά σας!! Ενδιαφέρομαι κι εγώ να πάρω το καινούριο iphone και πήγα σήμερα και το 'ψαξα. Απ' ότι μου είπαν, εγώ δε το γνώριζα, το 3GS, θα κυκλοφορήσει μόνο σε 16GB άσπρο/μαύρο και 32GB άσπρο/μαύρο. Τα 8GB θα παραμείνει 3G. Εγώ από την αρχή δεν ήθελα κάτι περισσότερο από 8GB, καθώς τα 8GB μου φαίνονται υπεραρκετά. Το θέμα είναι, όμως, ότι "εξαναγκάζομαι" να πάρω το 16άρι, καθώς αυτό έχει την καινούρια τεχνολογία πάνω του. Η ερώτησή μου είναι η εξής. Άμα πάρω το 8άρι, και του κάνω και το update 3.0., θα κάνει ότι ακριβώς κάνει και η καινούρια έκδοση, δηλαδή το 16άρι 3GS, ή οι διαφορές μεταξύ 3G και 3GS δεν έγκειται μόνο σε θέμα λογισμικού, αλλά και συσκευής?? Γιατί έχω δεί τι κάνει το νέο iphone, αλλά δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι εφικτά με το νέο update, καθώς στο ipod touch που έχω, και πέρασα το update 3.0., εμφανίστηκαν μερικές νέες επιλογές (όπως το "Voice Memos"), που πριν δεν υπήρχαν. Ευχαριστώ πολύ!
georgeadams Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δες εδω.... + τη διπλάσια ταχύτητα, λόγω καλύτερου επεξεργαστή και μεγαλύτερης μνήμης RAM (δε μιλάω για τα 8GB storage αλλά για τη μνήμη στην οποία εκτελούνται οι εφαρμογές)
kpartsi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 + τη διπλάσια ταχύτητα, λόγω καλύτερου επεξεργαστή και μεγαλύτερης μνήμης RAM (δε μιλάω για τα 8GB storage αλλά για τη μνήμη στην οποία εκτελούνται οι εφαρμογές) 256 MB vs. 128 MB, για την ακρίβεια....
kpartsi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Επίσημα ακόμα όχι αν και είναι λίγο-πολύ εύκολα προβλέψιμες.... Το 16άρι από 599-619 ευρώ και το 32άρι από 699-719 ευρώ. Οι μέγιστες τιμές των 619 ευρώ και 719 ευρώ είναι στην περίπτωση που η Vodafone ακολουθήσει την ''ιταλική'' πολιτική της και στην Ελλάδα
dimitris2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 το πηρα και γω. ειχα το 3g και μπορω να πω οτι αξιζε η μεταβαση. ειδικα η ταχυτητα που εχει κανει τη διαφορα. ετσι ειναι πολυ πιο ευκολη η χρηση του navigator και γινεται πιο ομαλη η λειτουργια αλλων εφαρμογων
ApoelAndreas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 το πηρα και γω. ειχα το 3g και μπορω να πω οτι αξιζε η μεταβαση. ειδικα η ταχυτητα που εχει κανει τη διαφορα. ετσι ειναι πολυ πιο ευκολη η χρηση του navigator και γινεται πιο ομαλη η λειτουργια αλλων εφαρμογων Απο που το πηρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα