Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός αν έχεις 3gs από τις πρώτες παρτίδες που δεν μασάει τίποτα σαν το δικό μου. Και δεν έχω πάει καν σε 3.1, φαντάσου. Μόνο τα augmented reality apps θα με ενδιέφεραν.

Ακόμα δεν έχουν βρει workaround για το καινούργιο bootrom;

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπα τώρα τελευταία το πήρε και το δοκίμασα και σκαλώνει με το reboot. Άστον δεν είναι για τέτοια. Έχει 2σε1 sim οπότε κάθε φορά που αλλάζει αριθμό του γα#$@αι ο Δίας :\

Δημοσ.
Εκτός αν έχεις 3gs από τις πρώτες παρτίδες που δεν μασάει τίποτα σαν το δικό μου.

Kαι εγω απ αυτους τους τυχερους ειμαι :>

Δημοσ.

δηλαδη δεν καταλαβα, πια εινα τα 3gs που δεν ξεκλιδωνουν? εγω εχω ενα στην 3.00 και θελω να το παω στην 3.1.2, με blackrain να το κανω?

Δημοσ.
δηλαδη δεν καταλαβα, πια εινα τα 3gs που δεν ξεκλιδωνουν? εγω εχω ενα στην 3.00 και θελω να το παω στην 3.1.2, με blackrain να το κανω?

Εσυ δεν θα εχεις κανενα προβλημα γιατι τα iPhone με νεα bootrom εχουν απο το κουτι 3.1.2 και στο serial το 4 κ 5 νουμερο ειναι μεγαλυτερο απο 39.

Δυστηχως εμενα ειναι 42 και περιμενω... Αλλα διαβασα οτι εχει ξεκινησει ο geohot το σπασιμο της νεας bootrom..

Ως τοτε υπομονη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω απο wind ενα free2go και ενα προγραμμα ADSM ιντερνετ (ξερετε αυτο με το στικακι που σου δεινουν μια καρτα σιμ η οποια δεν ειναι για ομιλια αλλα μονο ιντερνετ) , μπορω να τα εχω και τα 2 σε μια καρτα? με την 2 in 1 υπηρεσια? θα δουλευει στο iphone? στο τηλ μου ειπαν οτι δεν γινεται, ρωταω ειναι δυνατον? αν παω σε ενα καταστημα και τους πω να μου το κανουν , μετα δεν θα δουλευει?

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.

Σιγά σιγά ετοιμάζομαι και γώ για την αγορά του. Αρχές νέου έτους. Αξίζει το ξεκλείδωμα παιδιά ? Σε μια φραπεδοσυζήτηση μου παν ότι μετά κρατάει πιο λίγο η μπαταρία. Επίσης μετά το ξεκλείδωμα φορτώνουμε ότι θέλουμε πάνω ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρονια κάτοχος HTC συσκευών και τώρα πλέον iphone. Δυο ερωτήσεις έχω μόνο.

Υπάρχει κάποιο GPRS Monitor που να μου μετράει ποσα MB έχω χαλάσει κάθε μηνα ?

Υπάρχει τρόπος να ανοίγει η οθόνη όταν έχεις νέο email ? Όπως και στο SMS δηλαδή που φωτίζει η οθόνη και καταλαβαίνεις αν το έχεις πάνω στο τραπέζι ότι έχει έρθει νέο μήνυμα.

edit: Επίσης ισχύει αυτό που λέει ο Κοσμάς πάνω οτι μετα το jailbreak κρατάει λιγότερο η μπαταρία ?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από great
  • Moderators
Δημοσ.
Σιγά σιγά ετοιμάζομαι και γώ για την αγορά του. Αρχές νέου έτους. Αξίζει το ξεκλείδωμα παιδιά ? Σε μια φραπεδοσυζήτηση μου παν ότι μετά κρατάει πιο λίγο η μπαταρία. Επίσης μετά το ξεκλείδωμα φορτώνουμε ότι θέλουμε πάνω ?

Nαι φορτωνεις οτι θελεις.Η μπαταρια κραταταει μια απτα ιδια,αρκει να χεις κλειστο το ssh(γενικα πρεπει να το χεις κλειστο οταν δεν το χρειαζεσαι)

Δημοσ.
Nαι φορτωνεις οτι θελεις.Η μπαταρια κραταταει μια απτα ιδια,αρκει να χεις κλειστο το ssh(γενικα πρεπει να το χεις κλειστο οταν δεν το χρειαζεσαι)

Πως κλείνουμε το ssh? :-)

Δημοσ.
Πως κλείνουμε το ssh? :-)

Ανοιγεις το SBSettings (αν δεν το εχεις ηδη το βρισκεις στο cydia), βρισκεις το toggle του SSH εκει και το κλεινεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ανοιγεις το SBSettings (αν δεν το εχεις ηδη το βρισκεις στο cydia), βρισκεις το toggle του SSH εκει και το κλεινεις.

Έχω εγκαταστήσει το sbssettings αλλά δε το βρίσκω να το ανοίξω. :fear:

(iphone 3gs, 3.1.2)

edit: To βρήκα! Slide στη status bar. 3η μέρα με το iphone και ακόμα το μαθαίνω... :-)

Επεξ/σία από Cromb
Δημοσ.

Ερώτηση: μια φωτογραφία που υπάρχει στο camera roll, χρησιμοποιείται σα φωτό σε μια επαφή. Αν διαγραψω τη φωτογραφία, θα συνεχίσει να εμφανίζεται στην επαφή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...