Alejandro Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ καλο το video του Αλεξανδρου ,δειχνει ποσο μεγαλο ρολο παιζει η διαφορα του ping στους servers . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klidpsol Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά το battlefield 3 ποσα mouse bindings έχει για να βάλεις στο mouse? εγώ έχω καταφέρει να βάλω μόνο το αριστερό κλικ,το δεξί κλίκ,την ροδέλα ,το mouse2,to mouse 3 kai to mouse4 . mouse 1, mouse 5 k mouse 6 δεν υπάρχουν ? Eχω to trust gxt 32 gaming mouse απαντησετε κάποιος ε στο mouse δε νομίζω να χρειαστείς κ shortcut για "GG" αρκούν αυτά που έχεις ήδη καταφέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LrOIgxQ--Tc εύκολα πράγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Πόσο δύσκολο πια είναι να βάλουν το παρακάτω statement στο παιχνίδι... IF (αεροπλάνο πετάει) { ο παίκτης δεν μπορεί να μπει } ENDIF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Nαι σωστο το statement αυτο αλλα θα θελα και ενα αλλο ... ΙF (κατεβαινει σημαια ) THEN (μην με βγαζεις ζωον με respawn μπροστα απο το εχθρικο τανκ) ΕΝDIF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Πόσο δύσκολο πια είναι να βάλουν το παρακάτω statement στο παιχνίδι... IF (αεροπλάνο πετάει) { ο παίκτης δεν μπορεί να μπει } ENDIF Μπα, εδώ είχαμε stunts στο 2 που τα κάναμε αυτά με φιλικά αεροσκάφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Καλά , μην υπερβάλλουμε , πόσο πιθανόν είναι να (ξανα)δείς σε game κάτι τέτοιο...(στο jet swap αναφέρομαι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 μα δεν εχεις δει στις ταινιες που μπαινουν σε αεροπλανα που πετανε? αρα true story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Και μετά μου λέτε για τα physics :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
explorer21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Άρχισε τα δικά του πάλι το origin ή είναι ιδέα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 "Origin is currently experiencing an outage and we are investigating the issue. Thanks for your patience." Πριν 10 λεπτά στο twitter (https://twitter.com/#!/origin_EA) Επίσης: http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624893385702/1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutoukos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 και εγω που ν ομιζα οτι κάτι έπαθε το πισι μου και ήθελα να κανω φορματ.πάλι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bizniz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 και εγω που ν ομιζα οτι κάτι έπαθε το πισι μου και ήθελα να κανω φορματ.πάλι καλα στην origin μάλλον κάθε λίγο και λιγάκι κάνουν format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Κάθε ΠΣΚ η ίδια δουλειά, δεν βαρέθηκαν πια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα