Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

New games (preorders and just released) 20-30 euro max το bf3 το πήρα 25 euros περίπου

old games (μιλάμε για 2011 οχι αρχαία) 10-15 euros max

Απο πού το πήρες; Γιατί είδα ότι το plaisio το έχει 45 euro και το multirama μου ακύρωσε την παραγγελία. Για πείτε που μπορώ να βρω ποιο φθηνά την limited edition.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο πού το πήρες; Γιατί είδα ότι το plaisio το έχει 45 euro και το multirama μου ακύρωσε την παραγγελία. Για πείτε που μπορώ να βρω ποιο φθηνά την limited edition.

πότε την έκανες και στην ακύρωσε???γιατί εγώ το έχω προπαραγγείλει απο κατάστημα εδώ και 2 εβδομάδες (έχει πληρωθεί κιόλας)..δε πιστεύω να μου κάνουν καμιά πλάκα

και να μου τηλ τελευταία στιγμή ότι ακυρώνεται...

Δημοσ.

http://www.getitnow.gr/prod/gaming/pc-gaming/pc-games/battlefield-3-limited-edition-pc-games/prod1300112pp/ απο εδω το πηρα εγω...αναμενω να μου το στειλουν

Δημοσ.

οντως απο που?

Δημοσ.

Νομιζω θα ακυρωσω την δικη μου προπαραγγελια απο το πλαισιο και θα το παρω online (cd key) .

Μακαρι να μπορουσα να δωσω την παραγγελια μου σε σας

το βρηκα φτηνοτερο και θα το εχω και την ημερα κυκλοφοριας.

Γιατι καλο ειναι το Πλαισιο , αλλα μια απεργιες τα πλοια, μια καθυστερησεις οι μεταφορικες με βλεπω να το εχω του αγιου π.. ανημερα

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις Online ξέρεις ότι και στην ώρα του θα το έχεις (ειδικά όταν μένεις επαρχεία) αλλά και φθηνότερα θα το πληρώσεις στις περισσότερες περιπτώσεις. Αν δεν είστε σίγουροι για τα sites που πουλάν Keys μπορείτε να το βρείτε και αλλού με 39,90.

Προσωπικά δε βλέπω το λόγο πλέον για να πάρω κάτι σε κουτί παρά μόνον αν παίζει κάτι σε Collector's edition που ν'αξίζει.

Δημοσ.

οντως απο που?

http://www.offgamers.com/

με ψήσανε οι φίλοι μου και το αγόρασα 22.5 ευρω. Θα μου σταλεί cd key την ημέρα κυκλοφορίας. Γενικά προτιμώ call of duty

το cd key ειναι global το παίρνεις απο όπου θέλεις για όπου θέλεις

Δημοσ.

Ωχ.... θα γεμίσουμε cod players που θα έρθουν να δοκιμάσουν

2zpibvb.png

Είναι από προσφορά του gamestop εδώ http://www.gamestop.co.uk/mw3for99p

No worries.

The Trade-In Offer shall only apply to versions of Battlefield 3 and Modern Warfare 3 that are compatible with either the PlayStation 3 or for the Xbox 360.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...