Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε δεν πάνε να.....γαργαληθούν οι @@ εκεί στην ΕΑ και την dice ;;Αντί να φτιάχνουν το παιχνίδι,το...

Άντε μην πω,και φαω ban από εδώ..

Από τώρα φαντάζομαι τα status:

"Σύντομα το battlebook θα γίνει επι πληρωμή. Κάντε like και share αυτό το μήνυμα στον τοίχο σας κ.λπ. κ.λπ."

Δημοσ.

Ρε παιδια αγορασα ενα cd-key, εκανα εγγραφη στην ΕΑ, εγκαταστησα το Origin, κατεβηκε και εγκατασταθηκε το παιχνιδι, αλλα οταν κανω launch μου δειχνει οτι ξεκιναει αλλα δεν γινεται τιποτα.Στο task manager τρεχει το bf3.exe αλλα δεν ανοιγει κανενας browser με servers και επιπλεον δεν μου κανει και login στο battlelog παρολο που βαζω τον ιδιο λογαριασμο με τον οποιο συνδεομαι σε ΕΑ και Origin.Τι στην ευχη.Εχω δοκιμασει τα παντα: Administrator,repair,clean repair,σβησιμο του antivirus και των firewalls,τα παντα.Κατα την εκκινηση δεν πρεπει να ανοιγει αυτοματα ενας εκ των browsers?Για help λιγο διοτι θα αρχισω τα καντηλια στην κωλοεταιρια. :mad:

Δημοσ.

Πρώτα ανοίγεις τον browser και συνδέεσαι Battlelog και από κει κάνεις launch το game, όχι το ανάποδο. Αυτό για το multiplayer κομμάτι. Για το singleplayer μπορείς να τρέξεις το game και χωρίς να ανοίξεις browser.

Σχετικά με το πρόβλημα με το login στο Battlelog μπορείς να απευθυνθείς στο support της EA.

Δημοσ.

Πρώτα ανοίγεις τον browser και συνδέεσαι Battlelog και από κει κάνεις launch το game, όχι το ανάποδο. Αυτό για το multiplayer κομμάτι. Για το singleplayer μπορείς να τρέξεις το game και χωρίς να ανοίξεις browser.

Σχετικά με το πρόβλημα με το login στο Battlelog μπορείς να απευθυνθείς στο support της EA.

Το θεμα ειναι οτι δεν τρεχει καν το παιχνιδι ουτε σε sp.

Δημοσ.

Πάταγα (και λέω «πάταγα» γιατί δεν το παίζω πλέον) στο εικονίδιο "Battlefield 3", και άνοιγε ο browser.

Δημοσ.

Τελικα καταφερα με redeem code να μπω σε battlelog αλλα και παλι δεν κανει launch το παιχνιδι.Φυσικα δοκιμασα με το τελευταιο crack να τρεξω το παιχνιδι εκτος origin και battlelog και τρεχει κανονικα.Αρα το προβλημα ειναι στην ΕΑ.Καλα πλακα μας κανουν?Τι στο διαολο θελει για να τρεξει?

Δημοσ.

Τελικα καταφερα με redeem code να μπω σε battlelog αλλα και παλι δεν κανει launch το παιχνιδι.Φυσικα δοκιμασα με το τελευταιο crack να τρεξω το παιχνιδι εκτος origin και battlelog και τρεχει κανονικα.Αρα το προβλημα ειναι στην ΕΑ.Καλα πλακα μας κανουν?Τι στο διαολο θελει για να τρεξει?

αυθεντικό το έχεις;

Δημοσ.

Τιποτα ακομη.Στο Battlelog μενει στο initializing.Οταν τρεχω απο Origin δεν θα επρεπε να ανοιγει αυτοματα ο browser?Διοτι αναγκαζομαι και τον ανοιγω χειροκινητα.Δεν βλεπω να υπαρχει λυση μιας και στο forum battlelog βλεπω οτι ενα σωρο κοσμος δεν μπορει να ξεκινησει το παιχνιδι.Για τα πανηγυρια εταιρια (οχι οτι δεν το ηξερα.Τωρα πλεον ειναι φορ δε φεστιβαλς επισημα).

Δημοσ.

ειχα και εγω τα ιδια αλλα τωρα παιζει κανονικα.

οχι οταν ανοιγεις το origin δεν παιζει ο browser αλλα οταν πατας το εικονιδιο battlefield τοτε παιζει.

κατι με registry πειραξα και πλεον δουλευει αλλα οταν αγωραζεις κατι και δεν παιζει και παιζει το ιμιτασιον ειναι οντω για γελια...οπως και το παιχνιδι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

ας ειναι καλα το γελειο το steam ......

Δημοσ.

ειχα και εγω τα ιδια αλλα τωρα παιζει κανονικα.

οχι οταν ανοιγεις το origin δεν παιζει ο browser αλλα οταν πατας το εικονιδιο battlefield τοτε παιζει.

κατι με registry πειραξα και πλεον δουλευει αλλα οταν αγωραζεις κατι και δεν παιζει και παιζει το ιμιτασιον ειναι οντω για γελια...οπως και το παιχνιδι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

ας ειναι καλα το γελειο το steam ......

Και οταν παταω το εικονιδιο παλι δεν ανοιγει αυτοματα ο browser.Μπαινω χειροκινητα σε battlelog.Τι πειραξες στο registry?To TM?Αν ναι το εχω κανει και δεν γινεται τιποτα παλι.Μιλαμε για γελοιες καταστασεις.Να μπαινουμε σε browser (!!!) για να τρεξουμε ενα παιχνιδι.Δεν μπορουσαν εντος παιχνιδιου να βαλουν ειδικο μενου δηλαδη?Ευτυχως εδωσα λιγα χρηματα.Τωρα κανουν update στο Battlelog.Αντε να δουμε αν και δεν ελπιζω.Αφου εχω δοκιμασει τα παντα πλεον.Εχει να φαει πειρατια η ΕΑ απο εμενα που θα παει συννεφο.

Δημοσ.

οχι το τμ ειναι για το ιμιτασιον κανονικα πρεπει να υπαρχει αν θυμαμαι καλα.

και εγω λιγα εδωσα και κακος αλλα τελος παντων...

θα βρουμε ακρη υπομονη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...