Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Νταξ', μιλάμε για άλλου επιπέδου Καραγκιοζιλίκια... Μα να το πληρώσω ξανά? Τουλάχιστον πλέον έχω κίνητρο (λες και δεν είχα) για ακόμη περισσότερα "ξυρίσματα"... τα carbon&gold dogtags φαίνονται ωραία (Κάγκουρας/Φλορινιώτης mode).
nzeppos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 "Άλλου επιπέδου Καραγκιοζιλίκια". Νομίζω αυτή η φράση περικλείει όλο το περιεχόμενο της νέας πολιτικής της ΕΑ.
fearwhatnow Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 "Άλλου επιπέδου Καραγκιοζιλίκια". Νομίζω αυτή η φράση περικλείει όλο το περιεχόμενο της νέας (??!!) πολιτικής της ΕΑ. Γιατι η παλια πολιτικη της ηταν customer friendly?
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 http://www.ign.com/boards/threads/petition-for-requesting-a-discount-to-whoever-owns-b2k.452515290/ http://www.gamespot.com/battlefield-3/forum/petition-for-requesting-a-discount-to-whoever-owns-b2k-29187398/ κάποιες απαντήσεις από ξένη νοοτροπία .Ειδικά αυτός από οτ ign μου πήγε την πίεση στα ύψη με το υφάκι του .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Κρίμα που έκλεισαν το EA UK Forum. Αλλιώς θα διαβάζαμε (και διαβάζανε; ) πολλά ωραία.
ChRis6 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Η mordοr ειναι ιδεα....Δεν κατεβαινει τοσο ευκολα !!!! :-D Τα παλικαρια εχουν ανοιξει νεο forum χωρις τα ' "lalalalala"
nzeppos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Γιατι η παλια πολιτικη της ηταν customer friendly? E όχι, σε καμία περίπτωση. Απλώς πλέον έχουν ανέβει σε άλλο επίπεδο και φυσικά παρέσυραν και την Dice μαζί τους.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Εμ ναι, αν παλιά μας έδερνε, τώρα θέλει και να μας γ@μήσει...
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Κι όμως... Πιάνει, δυστυχώς. Ένα 4ωράκι αφιέρωσα σήμερα, 1στους 4 (ή και 3), premium ήταν.
fearwhatnow Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Κι όμως... Πιάνει, δυστυχώς. Ένα 4ωράκι αφιέρωσα σήμερα, 1στους 4 (ή και 3), premium ήταν. 21E απο Origin India..Απλα πραγματα.
Herculess Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 21E απο Origin India..Απλα πραγματα. για πες παραπανω.... θέλει ip ινδίας για να το παρουμε με 21Ε?
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) 21E απο Origin India..Απλα πραγματα. Από Ινδία με αγάπη premiumά. Επίσης και Βραζιλία..Οι χώρες με τις πιο φτηνές ισοτιμίες με το ευρώ ! (proxy,,άλλαξε χώρα στην ea/battlelog,στοιχεία για Ινδία μεριά και μια prepaid http://store.origin....DisplayHomePage ) Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2012 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Οδηγίες plz. παππούλη αν με αφήνουν οι mods το γράφω,αν και δεν παραβαίνει τους όρους του origin,αλλιώς msn που είμαστε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα