Προς το περιεχόμενο

[Megathread] Adventurer's Corner - Συζήτηση για Adventure games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έρχεται update για το Myst (το πιο πρόσφατο remake του 2021), με βασική νέα προσθήκη την Rime Age που είδαμε για πρώτη φορά ως bonus Age στο αρχικό RealMyst (και από όσο ξέρω απουσιάζει από κάθε remaster/realMyst έκδοση έκτοτε).

Η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου για PC / Mac / Quest και θα ακολουθήσουν αργότερα οι εκδόσεις για τις υπόλοιπες πλατφόρμες.

https://cyan.com/2025/03/18/press-release-new-age-brings-additional-intrigue-to-2020-myst-remake/

• Like 8
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχω αγοράσει/παίξει ποτέ remaster παιχνιδιού που είχα παίξει το original.

To Syberia θα είναι η εξαίρεση.

Μπορεί να μη θυμάμαι ιδιαίτερα τα ingame στοιχεία αλλά θυμάμαι την συγκίνηση που είχα νιώσει.  

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, firepc είπε

Γίνεται remaster το πρώτο Syberia 🥹

https://store.steampowered.com/app/3660220/Syberia__Remastered/

Επιτελους ρε φιλε επιτελους. Εχω αγορασει τα πρωτα 2 σε κινητο υπολογιστη εχω και τα 4 τα εχω παιξει παντου τα πρωτα 2 και ευκαιρια μια φορα ακομα και με achievements που μου αρεσουν και καλυτερα γραφικα. Τι αλλο να ζητησει κανεις. Φερτε και το 2 αμεσα λεμε. Τι παιχνιδαρες. Μαζι με τα 2 πρωτα broken sword αλλα και τα monkey island οτι καλυτερο απο εκεινη την εποχη πανω στο point and click. Συν Myst/Riven για τους πιο ψαγμενους με τους δυσκολους γριφους. Τι εποχες. Μπραβο που τα κανουν remastered/remake και τα φερνουν στη σημερινη εποχη. Αν και η νεα γενια δεν θα τα εκτιμησει θελουν αρκετα πιο ευκολα παιχιδια απο αυτα. 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...