Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για Eve εννοεις?

Botrk ναι αν εισαι μπροστα, Yomus ποτε . Και σε καμια περιπτωση Devourers..

Αν παλι εννοεις για Hecarim , σε jungle Hecarim το μονο που χρειαζεσαι ειναι triforce απο offensive items . Yomus meh για jungle , botrk ποτε

http://prntscr.com/5ivfjg wtf? :P φαίνεται αρκετά άνετο τουλάχιστον το youmu/omen πάντως μιας και τον έχω σπεκαρει τον συγκεκριμένο

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προβλημα με League of Legends

Λοιπον ανοιγω αυτο το θεμα γιατι εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι και επισης ο καθενας σε αυτο το θεμα θα μπορουσε να δημοσιευει το προβλημα του!

Λοιπον εδω και καιρο προσπαθω να κατεβασω το παιχνιδι αλλα οταν φτανει καπου στα 300-250 mb να απομενουν αρχιζει η ταχυτητα να πεφτει ραγδαια και να φτανει στο 0!Δεν ξερω πραγματικα τι να κανω το ειχα αφησει 10 ωρες και παλι τπτ!Εχετε μηπως καποια λυση?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Προβλημα με League of Legends

Λοιπον ανοιγω αυτο το θεμα γιατι εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι και επισης ο καθενας σε αυτο το θεμα θα μπορουσε να δημοσιευει το προβλημα του!

Λοιπον εδω και καιρο προσπαθω να κατεβασω το παιχνιδι αλλα οταν φτανει καπου στα 300-250 mb να απομενουν αρχιζει η ταχυτητα να πεφτει ραγδαια και να φτανει στο 0!Δεν ξερω πραγματικα τι να κανω το ειχα αφησει 10 ωρες και παλι τπτ!Εχετε μηπως καποια λυση?

Ευχαριστω

Search πανω δεξια tho

Δημοσ.

αυτο συνηθως λυνεται μονο του αμα το αφησεις αρκετη ωρα αλλιως κανεις πειραματα σβηνεις τους φακελους lol air client/ lol game client απο RADS/projects και το ξανα αφηνεις να κανει loading. Google it κιολας υπαρχουν πολλοι με αυτο το προβλημα θα παρεις καλυτερη απαντηση.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Ειμαι ολοκαινουριος (αν καταφερω επιτελους να παιξω) στο παιχνιδι.Αφου μου εσπασε τα νευρα μεχρι να μου κατεβασει το παιχνιδι γιατι κολλαγε συνεχεια και δεν μπορουσε να κατεβασει,τωρα δε με αφηνει να κανω account.

Τα βαζω ολα οπως θελει (αλοιμονο με 20 χρονια χρηση pc-χααχαχαχ) και μου πεταει Sign up fail.Τι στο καλο μπορει να συμβαινει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...