Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι να σε περασει divisions/promos ρε συ?

Bronze account ειναι με το MMR να ειναι τριτο υπογειο απο ολες τις seasons

Δεν νομιζω οτι θα χανεις ποτε λιγοτερα ακομα κι αν το φτασεις Plat ας πουμε

Απλα θα παιρνεις λιγα παραπανω

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατι να σε περασει divisions/promos ρε συ?

Bronze account ειναι με το MMR να ειναι τριτο υπογειο απο ολες τις seasons

Δεν νομιζω οτι θα χανεις ποτε λιγοτερα ακομα κι αν το φτασεις Plat ας πουμε

Απλα θα παιρνεις λιγα παραπανω

Noμιζα οτι μετραει pure win ratio του season , αντε και το last σερι που γραφεις.

Το MMR οντως ηταν τελειως γτπ τα προηγουμενα season. Oμως δεν γινεται soft reset (και καλα μονο για να σε βαλει στα provisionals του season)?

Αν εχει κρατημενο το MMR των προηγουμενων season με οποιοδηποτε τροπο τοτε y εξηγειται, γιατι περυσι το ιδιο account ειχε 100 defeats παραπανω απο wins :lol:

Δημοσ.

Soft reset γινεται αλλα αμα ειχε 700 MMR στο τελος της περσινης σεζον ( παιζει να λεω πολυ ) , 1200 + 700 /2 = 950

Δεν εχω τεσταρει τετοια accounts ποσο παιρνουν αργοτερα αλλα δεν νομιζω οτι θα δεις μεγαλη διαφορα μεχρι το gold , αν δεις that is

• Like 1
Δημοσ.

ποιοι θα φυγουν?Δεν το ηξερα αυτο...οσο για την προπονηση ναι παιζει ρολο και αυτο...ομως νμζ Ευρωπαικες ομαδες οπως Fnatic και OG προπονουνται πανω κατω οπως οι κορεατες...

Φεύγει το botlane τους και έρχεται niels mithy απο og. Ο λόγος ειναι ότι ο perkz ειναι φίλος αυτών των 2 και σε περίπτωση που δεν έρθουν θα πάει αυτός στους og για να ειναι μαζί τους. Ακόμα ένας λόγος ειναι ότι οι niels και mithy ειναι οι μόνοι που tryhardaroun απο og κάτι που όπως ειναι λογικό δεν τους αρέσει. Οι υπόλοιποι της ομάδα τους ειναι συμβιβασμένοι να νικάνε ουσιαστικά με το στανιο του veteran και της εμπειρίας που έχουν. Υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας όποτε.

Δημοσ.

Έχασα τα promo για plat, στο ένα game leonna top στο άλλο teemo supp τιλταρα σα γελοίος, άρχισα καντήλια και perma :/

wut? Με την μία ή είχες φάει μπαν ξανά?

Δημοσ.

Είχα φάει 1 βδομάδα..

*** το ξέρω δεν το λέω τύπου ότι αδικήθηκα κλπ απλά το είπα :P

Απλά έφαγα perma ξέρω γω επειδή είπα σ έναν teemo supp ότι είναι σκουπίδι και ενώ ήμουν ήδη τιλταρισμένος από leonna top στο προηγούμενο game :/

Δημοσ.

Αποκλειεται να εφαγες απευθειας perma επειδη ειπες σκουπιδι εναν teemo supp. Το case που ειναι για perma το ελεγχει rioter και το perma φευγει οταν εχεις ξεπερασει τα ορια οχι σε 1 και 2 παιχνιδια μονο (εκτος αν σε αυτο το 1 ειπωθουν οσα δε λεγονται...).

Kι απο την αλλη, εφοσον ειχες φαει 1 βδομαδα ban προηγουμενως, ηξερες οτι εισαι σταμπαρισμενος απο το tribunal και οτι βρισκοσουν στην τελευταια ευθεια για το perma.

Προσεχετε με το tribunal πλεον, τα perma προς toxic players φευγουν πολυ-πολυ ευκολα. Ειδικα αν βλεπετε οτι γινεται escalate το case σας και φτασετε ως το 1week ban , σημαινει οτι ειστε ενα κλικ απο το perma , δεν ειναι να λετε ουτε hi στο chat... Κυριολεκτω.

Δημοσ.

Φεύγει το botlane τους και έρχεται niels mithy απο og. Ο λόγος ειναι ότι ο perkz ειναι φίλος αυτών των 2 και σε περίπτωση που δεν έρθουν θα πάει αυτός στους og για να ειναι μαζί τους. Ακόμα ένας λόγος ειναι ότι οι niels και mithy ειναι οι μόνοι που tryhardaroun απο og κάτι που όπως ειναι λογικό δεν τους αρέσει. Οι υπόλοιποι της ομάδα τους ειναι συμβιβασμένοι να νικάνε ουσιαστικά με το στανιο του veteran και της εμπειρίας που έχουν. Υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας όποτε.

πολυ ενδιαφερον δεν το ηξερα...συνηθως αρχιζω να διαβαζω για αυτα λιγο πριν το LCS...πολυ καλη επιλογη να γινει αυτη η μιξη...οποια και απο τις 2 και να γινει...Αν και προτιμω να πανε στους G2...Εχουν ηδη καλο jungle ο kikis στο top κατι κανει οποτε με τοσο δυνατο bot lane και τον Perkz θα ειναι απο τα φαβοτι...ελπιζω μεχρι το παγκοσμιο να δεθουν κιολας!

• Like 1
Δημοσ.

http://eune.op.gg/summoner/userName=gg+hadid

Αν κατέβεις λίγο έχω μια νίκη με Kassadin σε normal

Ακριβώς από πάνω είναι τα 2 promo που λέω που παίζω Cait, στο ένα έχω leonna top στο άλλο teemo supp

Δες τα score μου και τα score τους

Και δες τι ακολούθησε αυτά τα 2 game..

Άσχημο πράγμα το tilt αλλά καλά να πάθω

Δημοσ.

Στα 2 promo έβρισα μετά δε θυμάμαι καν τι έκανα, δε μπορούσα να παίξω καν

Και στο report που μου ρθε που μου λεγε ότι έφαγα ban απ αυτά τα games ήταν οι "διάλογοι"..

Τέσπα δε ψάχνω δικαιολογίες, έβρισα καλά να πάθω

Εγώ πιο πολύ το ανέβασα και τα δειξα για να δείξω πόσο υπαρκτό και κακό πράγμα είναι το tilt :P

Δημοσ.

Στα 2 promo έβρισα μετά δε θυμάμαι καν τι έκανα, δε μπορούσα να παίξω καν

Και στο report που μου ρθε που μου λεγε ότι έφαγα ban απ αυτά τα games ήταν οι "διάλογοι"..

Τέσπα δε ψάχνω δικαιολογίες, έβρισα καλά να πάθω

Εγώ πιο πολύ το ανέβασα και τα δειξα για να δείξω πόσο υπαρκτό και κακό πράγμα είναι το tilt :P

Στο report που σου ηρθε τα 2 games αυτα ειναι απλως παραδειγματα. Δε σημαινει οτι το συστημα σε τσιμπησε μονο σε αυτα τα 2, ουτε κι οτι εφαγες μονο σε αυτα reports.

Aλλα ακομα και 1 game να ηταν που εβριζες οταν σε εχει ηδη full σταμπαρισμενο το tribunal αφου προηγουμενως εχεις περασει ολο το escalation και ολες τις πιθανες ποινες, απλα περιμενει μιση αφορμη για να παει το case σου σε rioter για review για perma.

Και απο τη στιγμη που δεν μπορεις να κανεις τιποτα για τους leona top και teemo supp (εκτος απο dodge ή να τους αγνοησεις), τουλαχιστον προστατεψε το acc σου. Οσο δινεις σημασια στα trolls με οποιοδηποτε τροπο τοσο τους δινεις λογο να συνεχισουν να κανουν αυτο που κανουν. Αν μαλιστα τους δινεις και πατημα να σε στειλουν για ban, ειναι win-win.

Δημοσ.

Βδομαδα και δεν πηρες χαμπαρι οτι κατι συμβαινει? :P

Εγω warning μου εβγαλε και δεν εγραφα για 8 μηνες

Επισης,dodge.DODDDDDGEEE.3 η 10 lp ειναι και 5-15 λεπτα.Και να νικουσες το ματς θα τιλταρες.Οι κορεατες εχουν κατι που το λενε mental.Ειναι αυτο που εμεις λεμε ξενερωσα απλα εκει επειδη ο τροπος ζωης τους ειναι πολυ πιο αγχωτικος τα παρατανε πολυ πιο ευκολα

διαβαστε 

https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2h821v/two_things_you_never_want_to_hear_in_korean_solo_q/

Για αυτο δεν σε βλεπω μεσα εδω και λιγες μερες :P

Βλεπω παντως επαιζες καλα udyr (βαση kda  :P) οποτε σε νεο account θα φτασεις πιο ευκολα πλατ αποτι θα εφτανες σε αυτο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...