Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προβλημα με το ονομα του παιχτη.Εχω φιλο που εχει ονομα weirdgameplay,αλλα μου τον δειχνει ακομα Avra0 (το αλλαξε εδω και 5 μηνες) και δεν ενημερωνει το προφιλ :D

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ολες αυτες οι τρολιες γινονται ειδικα στα ranked. Για αυτο αποφευγω να μπαινω σολο και μπαινω περιστασιακα..

Αμαν εκανα να παω bronze 2.. και μονο στην ιδεα να ξαναπεσω ξενερωνω.. σε πρωτη φαση ηθελα απλα να παω σιλβερ με κουβαλημα και μετα να αρχισω μονος σιγα σιγα να ανεβαινω.. αλλα δεν το κοβω. το εχω παρει αποφαση οτι για να ξεκολλησω θα χρειαστει να πεσω κιολας.. 

Επιτρεψε μου ομως να διαφωνησω στο κομματι που αναφερεις πως μονος συντελεστης ειμαι εγω. ναι σιγουρα καθε παιχνιδι ξεκιναει με ενα λιγοτερο τρολλ για την ομαδα μου ( εμενα ). οτι και να γινει ποτε δεν φινταρα σκοπιμα, ποτε δεν βγηκα κλπ κλπ.. εχω ομως αλλους 4 στην ομαδα μου.. δεν μπορω να κανω κατι για αυτους..

Δεν ξαναπατας enter και πας καρφί silver. Μην παίρνεις support me cc είναι άχρηστα σε αυτά τα rank, δες για support που έχουν dmg και hp ή heal.

Δημοσ.

αναλογως την αναλυση μπορει κ να παιζεις!

εγω επαιζα high 60fps στα 720p με gt 430...

A ok αυτό μου αρκεί. Η ρ5 230 είναι χειρότερη της γτ430?
Δημοσ.

παιδια καλα runes για rene top ???

ad reds, armor ή hp yellows, scalling CDR blues ή flat mr/scalling mr, ad quints ή 1 ad quint και 2 attack speed για να είναι πιο smooth το auto attack :P

Σχεδόν σε κάθε game βγάζεις 30% cdr απο black cleever και SV οπότε 6 scalling cdr blues είναι οτι πρέπει για 40% cdr και κολλάς και 3 scalling mr.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω βαλει το curse voice αλλα δεν καταλαβαινω πως ακριβως λειτουργει. Υποτιθεται οτι βρισκει ατομα που ειναι στην ομαδα μου και εχουν το ιδιο προγραμμα και μπαινουν αυτοματα σε κοινη συνομιλια; Και πως ακριβως γινεται; Δε κανει κατι. Απλα μου δειχνει τους φιλους μου που εχουν το προγραμμα και οχι αγνωστους.

Δημοσ.

A ok αυτό μου αρκεί. Η ρ5 230 είναι χειρότερη της γτ430?

ειναι λιγο χειροτερη..αλλα δεν θα χει διαφορες.Ετσι κ αλλιως λολ παιζεις,τι low τι high...το θεμα ειναι ναμην εχεις drops στα teamfight!

ad reds, armor ή hp yellows, scalling CDR blues ή flat mr/scalling mr, ad quints ή 1 ad quint και 2 attack speed για να είναι πιο smooth το auto attack :P

Σχεδόν σε κάθε game βγάζεις 30% cdr απο black cleever και SV οπότε 6 scalling cdr blues είναι οτι πρέπει για 40% cdr και κολλάς και 3 scalling mr.

τα red δεν θα ηταν καλυτερα arm pene?Μιας και παιζει ουσιαστικα εναντιων tank?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...