Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτελους b262.gif εγιναν καποιες μαγικες κινησεις και εχουμε 40αρι download και 4.2 upload(που ηταν και το ζητουμενο).

Οποιος θελει να δει (και να μου πει πως τον βλεπει):https://www.twitch.tv/realkamikaz3

Παιχνιδι + χαβαλες.

καποια γνωμη.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γνωμη για ποιο πραγμα?για την ταχυτητα σ?λογικα θα εισαι κομπλε τωρα...για το stream δεν εχω δει ακομα τπτ..εσυ παιζεις η φιλος σου?δεν κτλβ

Καλησπερα.Ναι,για την ταχυτητα ,για το αν κολαει ,αν πιξελιαζει κλπ

Οχι δεν παιζω εγω,απλα εστησα το ολο σκηνικο,να βοηθησω τον παικτη.

Σημερα επαιξε εναντιον του αρχηγου (Ετυχε )

Δημοσ.

Εννοείται οως κανω μετα τα 6 συνεχως . Τα μειν μ ειναι κασα , lb , αλλα κυρίως ahri

Εγώ με ahri ανέβηκα diamond, άμα έχεις κάποια απορία σχετικά με runes/masteries/matchups ρώτα

Αν και οι top tier champions στο mid lane τωρα είναι malz/cassio/aurelion/ryze/viktor και ισως syndra (πολυ ευκολα την κανεις shutdown με exhaust γι' αυτο λεω ισως), την ahri θα την εβαζα b tier γιατι ειναι πολυ reliant σε skillshot για να κανει dmg και θελει team με setup initiation για να δουλεψει καλα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, 

Ενω δεν ειχα ποτε θεμα με τα fps μεσα στο παιχνιδι, τις δυο τελευταιες μερες μου παρουσιαστηκε. Τα fps μου συνηθως ηταν στα 50-60, ενω τωρα ειναι σταθερα στα 18-23. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει για αυτην την πτωση των fps. Εχω λαπτοπ με W8 64bit και i5. Το εκανα επαναφορα συστηματος αλλα και παλι τιποτα. Τι μπορω να κανω;

Δημοσ.

μηπως ετρεχε με την ανεξαρτητη καρτα και για καποιον λογω γυρισε στην ενσωματομενη καρτα γραφικων?

Δεν το γνωριζω αυτο φιλε μου, πως μπορω να το διαπιστωσω αυτο; Γιατι δεν γινεται να παιξεις με τοσο  χαμηλα fps οπως καταλαβαινεις

Δημοσ.

στο shorcut του lol με ενα δεξι κλικ καπου θα λεει για επιλογη καρτας γραφικων (αν υπαρχει αυτη παντα) οποτε παςκαι το ρυθμιζεις και βαζεις default οποια θες...αν δεν υπαρχει τσεκαρε μηπως με κανενα απο τα τελευταια patch αλλαξαν οι ρυθμισεις των γραφικων σου!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, 

Ενω δεν ειχα ποτε θεμα με τα fps μεσα στο παιχνιδι, τις δυο τελευταιες μερες μου παρουσιαστηκε. Τα fps μου συνηθως ηταν στα 50-60, ενω τωρα ειναι σταθερα στα 18-23. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει για αυτην την πτωση των fps. Εχω λαπτοπ με W8 64bit και i5. Το εκανα επαναφορα συστηματος αλλα και παλι τιποτα. Τι μπορω να κανω;

Μηπως αλλαξες σε πολυ ψηλα επιπεδα της ρυθμισεις μεσα απο το game.??

Mηπως ξεκινησες να γραφεις τα games σου με καποιο προγραμμα.? αυτο αυτοματα ριχνει τα fps

Δημοσ.

στο shorcut του lol με ενα δεξι κλικ καπου θα λεει για επιλογη καρτας γραφικων (αν υπαρχει αυτη παντα) οποτε παςκαι το ρυθμιζεις και βαζεις default οποια θες...αν δεν υπαρχει τσεκαρε μηπως με κανενα απο τα τελευταια patch αλλαξαν οι ρυθμισεις των γραφικων σου!

Υπαρχουν 2 επιλογες εδω οσο αναφορα την καρτα γραφικων, ποια να επιλεξω; Και οι ρυθμισεις μεσα στο παιχνιδι ειναι οκ οπως τις ειχα και πριν (ολα στα μετρια και χωρις σκιες παιζω)

Μηπως αλλαξες σε πολυ ψηλα επιπεδα της ρυθμισεις μεσα απο το game.??

Mηπως ξεκινησες να γραφεις τα games σου με καποιο προγραμμα.? αυτο αυτοματα ριχνει τα fps

Οχι οχι τιποτα απο τα δυο φιλε

post-273747-0-31612300-1477996229_thumb.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...