Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχει κανεις θεματα σημερα ? ο client μου λεει οτι ειναι unavaliable κ οτι δεν εχω νετ , αλλα το λαπιτοπ διπλα παιζει κομπλε . ο σταθερος τιποτα.

Δημοσ.

over 9000

2h 2min. Άντε γεια!!! Πρέπει να καταλάβουν ότι το παιχνίδι έχει πέραση και να πάρουν κάνα σερβερ της προκοπής.

Δημοσ.

server unavailable!!!!

απλά αισχρό!!!!!! τι θα γίνει τελικά!!! τουλάχιστον να βάλουν ενα buy out υποχρεωτικό, ή 2-3 euro /μήνα για να προσφέρουν και σερβερ της προκοπής.

αυτή η κατάσταση είναι τραγική.

Δημοσ.

κ εγω θα προτιμουσα να πληρωνω ενα ποσο τον μηνα αλλα να παιζω σωστα παρα αυτο το καραγκιοζιλικι . ασε που ετσι δεν θα εχουμε ουτε leavers ουτε ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ.

Δημοσ.

Και τώρα υποτίθεται έχει το leaverbuster. Αλλα ανάθεμα αν τρώει κανείς suspend απο αυτό. Έχω πετύχει άτομε με 90+ leaves μέσα.

κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι οτι άκουσα για το πρώτο temporary ban. Δεν είχε ξανατύχει σε γνωστό μου και τελικά όντως υπάρχουν εκει έξω. Μια ελπίδα πως τα reports μου δε πάνε τζάμπα.

Και επίσης.. a new summoner approaches

http://www.youtube.com/watch?v=KrSihRXTrq4

• Super Moderators
Δημοσ.

μπήκε σήμερα ο Nocturne στους διαθέσιμους champs της βδομάδας, θα πήξουμε, ούτε ένα game χωρίς αυτόν...

Δημοσ.

Εγω σπανια παιζω παιχνιδια, παλια επαιζα 4Story και τωρα μου ειπαν τα παιδια απο την ταξη μου να φτιαξω να παιζουμε ολοι μαζι, ειναι ωραιο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...